Hvorfor er jeg ikke A Celeb live i aften? - Årsagsshowet vil være anderledes lørdag

Tv Nyheder

Dit Horoskop Til I Morgen

Jeg er en berømthed ... Få mig væk herfra! er tilbage i endnu et år, men denne serie ser meget anderledes ud.



2020 er det første år, hvor det populære ITV -show afholdes uden for de sædvanlige rammer i den australske jungle.



I stedet er det indstillet i & apos; hjemsøgt & apos; Gwrych Castle i North Wales, hvor deltagerne har været tvunget til at kæmpe med rystende vind og regn, frem for den klæbrige varme og uhyggelige dyr.



I denne uge har vi set stjerner tage på sig måske et af de mest modbydelige forsøg nogensinde, tvister om gøremål, ubarmhjertigt navnefald, tilståelser med X-rating og meget mere.

Ugeplanen er ændret (Billede: Kieron McCarron/ITV/REX/Shutterstock)

Men i aftes satte gruppen sig som en familie til et sidste måltid og festede som konger og dronninger efter en fantastisk prøveoplevelse.



En efter en talte stjernerne om deres slotoplevelse indtil nu - højderne, nedturerne og de livslange venskaber, de havde indgået, før paralympianeren Hollie Arnold blev stemt som den første berømthed, der forlod, og der blev fældet mange flere tårer.

Fans vil dog ikke stille ind for at se, hvordan gruppen klarer sig uden Hollie, da der slet ikke er noget live -show lørdag aften.



ITV lovede, at lørdag aftener vil bestå af ugentlige afrundingsafsnit 'der viser det allerbedste af lejraktionen fra den uge', i stedet for helt nyt indhold.

Men det vil ikke bare være højdepunkterne fra ugens maner, da disse afsnit også vil indeholde 'usynlige optagelser'.

Dette format ligner det på Love Island, hvor deltagerne er i stand til at tilbringe deres lørdage med at boltre sig på stranden.

Showet vender tilbage til skærmene som sædvanligt søndag aften, hvor seerne vil være i stand til at indhente alt, hvad campkammeraterne fik til at holde fri i aften.

Har du en historie at dele? Vi vil gerne høre alt om det. Send os en e -mail på yourNEWSAM@NEWSAM.co.uk

Se Også: