Huawei P40 Pro Plus anmeldelse: 'Spektakulær' telefon overskygget af mangel på Google-tjenester

Teknologi

Dit Horoskop Til I Morgen

P40 Pro Plus er Huaweis nyeste og bedste håndsæt. Det er også langt en af ​​branchens mest kontroversielle. Hvorfor? Takket være Trump-administrationens beslutning om at forbyde alle amerikanske virksomheder (inklusive Google ) fra udvikling af software til Huawei-enheder, er det kinesiske firma blevet tvunget til at foretage nogle store ændringer i softwareoplevelserne på sine smartphones.



Vigtigst af alt betyder dette, at P40 Pro Plus mangler de ting, som nuværende Android-brugere sandsynligvis ville betragte som afgørende. For det første er der ingen Google Play Butik, hvilket i bund og grund betyder, at alle de standardapplikationer, du tager for givet, som Google Maps, Chrome og Gmail, nu er utilgængelige.



Det hele er dog ikke undergang. Huawei har sikret, at der er en stor fordel ved at købe sit nye flagskib: du får et af verdens bedste smartphone-kameraer.



Jep, i ægte Huawei-stil kan P40 Pro Plus prale af en utrolig opsætning med syv kameraer, der er stort set uovertruffen på markedet lige nu, hvilket gør det usædvanligt svært for folk, der ønsker at købe en ny smartphone, at træffe en beslutning. Vil de udskifte Googles apps til et fantastisk kamera, og det hele for en kæmpe pris på £1.299? Det er tilbage at se.

Design

Hvis der er én ting, Huawei ved, hvordan man gør godt, så er det designet. Hvert år bliver virksomhedens flagskibstelefon mere slank, mens den stadig formår at imponere med en række innovative hardwarefunktioner.

holly willoughby baby belle billeder

Huawei P40 Pro Plus (Billede: Lee Bell)



Denne gang rammer P40 Pro Plus de fleste af disse ?, selvom de, der er bekendt med tidligere håndsæt, såsom P30 Pro, vil bemærke, at den seneste telefon er en af ​​de tykkeste, vi har set i et stykke tid.

Med en tykkelse på 9 mm er den kun 0,6 mm tykkere end sin forgænger, men den er mærkbar i hånden. P40 Pro Plus er også lidt tungere og vejer 226g, hvilket er 34g mere end P30 Pro. Selvom det er mærkbart, er det på ingen måde et problem. Vi var stadig meget imponerede over det overordnede design af P40 Pro Plus, især den nye konstruktion på bagsiden, som består af et nano-teknologisk poleret keramisk materiale. Dette kommer i enten sort eller hvid og siges at tilbyde en hård finish, der kan sammenlignes med safirglas. Vores anmeldelsesenhed var sidstnævnte og - vi må sige - viste sig at være et meget elegant stykke teknologi.



engle numre hellige skriftkloge

P40 Pro Plus har også en IP68-klassificering, hvilket grundlæggende betyder, at den er beskyttet mod fald i vand på op til 1,5 meters dybde i 30 minutter.

Skærm

På P40 Pro Plus kommer din skærmpropperende fornøjelse i form af en 6,58 tommer AMOLED-skærm, som tilbyder dybere sorte farver og en rig farvepalet sammen med en superdetaljeret 1.200 x 2.640 pixels (441ppi) opløsning. Samlet set er skærmen smuk, og den bevarer en af ​​de mest kurvede set på en Huawei-telefon endnu, og vikler sig halvvejs rundt om alle sider af telefonens kabinet.

På P40 Pro Plus kommer din skærmprogende fornøjelse i form af en 6,58 tommer AMOLED-skærm (Billede: Lee Bell)

Som med de sidste par Huawei-modeller skifter P40 Pro Plus en hjemknap ud med en simpel berøringsbevægelse, som kræver, at du swiper op fra bunden af ​​skærmen. Der er også en ret imponerende biometrisk sikkerhed på skærmen, som kan scanne dit fingeraftryk for at låse enheden op og tage dig til startskærmen. Som det ses på P30 Pro og P20 Pro, der kom før den, er denne teknologi forbedret i forhold til tidligere modeller og er nu meget mere præcis i dag.

Ydeevne og batterilevetid

I stedet for at stole på en Qualcomm-processor som de fleste Android-enhedsproducenter i disse dage, er Huaweis seneste flagskib drevet af firmaets eget mærke af CPU: Kirin 990 5G-chipsættet. Denne har en kraftfuld 2,86 GHz octa-core processor, som understøttes af 8 GB RAM. Selvom dette er rigeligt, blev det samme fundet på Huaweis P30 Pro-håndsæt, der blev udgivet for over et år siden, så vi forventede lidt at se lidt mere fra P40 Pro Plus. Den nye Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G har for eksempel 12 GB RAM.

Ikke desto mindre er P40 Pro Plus usædvanligt smart, når det kommer til det virkelige liv, og reagerer øjeblikkeligt på kommandoer på et øjeblik, selv med flere apps, der kører på samme tid.

mand klædt ud som klovn

Så hvad med batterilevetiden? Nå, P40 Pro Plus skuffer heller ikke her. Dens 4.200 mAh batteri kan med lethed klare en hel dag med intensiv brug. Og du kan endda få en halv dag mere, hvis du ikke er en, der sidder klistret til din telefon hele dagen.

Hvad angår tilslutningsmuligheder, oplades P40 Pro Plus via en USB Type-C-port, der understøtter 40W hurtigopladning samt 40W trådløs opladning. Der er ingen 3,5 mm hovedtelefonstik eller MicroSD-udvidelse, men det kommer kun i en 512 GB mulighed, så dette burde være rigeligt til at gemme alle dine digitale bits og bobs.

P40 Pro Plus er usædvanligt smart, når det kommer til det virkelige liv, og reagerer øjeblikkeligt på kommandoer i et lyn, selv med flere apps, der kører på samme tid (Billede: Lee Bell)

Software og OS

Som tidligere nævnt er der en stor advarsel involveret i at købe Huaweis nye flagskibshåndsæt, og det er manglen på adgang til Googles indviklede software-økosystem, hvilket betyder, at populære apps som Google Maps og Chrome ikke længere understøttes. Hvis du er vant til at eje en Android-enhed, vil dette vise sig ekstremt frustrerende. Især for en telefon, der koster så meget.

Men det fineste her er, at hvis dette ikke generer dig så meget, har P40 Pro Plus Huaweis EMUI 10-brugergrænseflade, som er smart og responsiv, hvilket gør multi-tasking til et stykke kage.

Huawei er også ivrige efter at præsentere sit helt eget AppGallery, som kommer forudindlæst på enheden og har et godt udvalg af apps. Der vil ikke være alle dine favoritter her, men mange vil være det. Der er også en ny dedikeret app forudinstalleret kaldet Petal Search, som hjælper dig med at søge på nettet efter kompatible app .apk-pakker fra tech-outfits som f.eks. Facebook , Instagram , WhatsApp osv., og det vil hjælpe dig med at installere dem på din enhed. Selvom dette fungerer relativt godt 75 % af tiden, er der grund til bekymring omkring sikkerheden, da alle apps, du finder og installerer, ikke er blevet kontrolleret af en officiel app-butik på forhånd.

rylan clark nettoformue

Kamera

Så vi gemte det bedste til sidst: kameraet; en syv Leica kamera opsætning.

På bagsiden er der fem snappere bestående af et 50 MP Ultra Vision-hovedkamera, et 40 MP ultra-wide-program med vidvinkelobjektiv og billedstabilisering, et 3D-dybdesensorobjektiv og derefter to telefotokameraer, som begge har en 8 MP-opløsning og arbejde sammen for at tilbyde en 10x optisk zoom. Dette gør disse kameraer i stand til at fange nogle utrolige detaljer, selv fra latterlige afstande. Du vil blive ret chokeret over, hvad du kan fange fra så langt væk!

khloe kardashian og tristan thompson

På fronten er der en dobbelt 32MP kameraopsætning, der understøtter 4K videooptagelse. Disse fanger nogle imponerende billeder og videoer med fantastisk eksponering, farve, støj og bokeh-effekter.

På bagsiden er der fem snappere (Billede: Lee Bell)

Seneste videnskab og teknologi

Dom

P40 Pro Plus er let en af ​​de bedste smartphones på markedet lige nu, men kun hvis du ikke tager dens mangel på Google-tjenester i betragtning. Dette er håndsættets eneste ulempe, men det er en stor en.

Det er så ærgerligt. Hvis du allerede er bagt i Googles Android-tjenester, for eksempel, vil udsigten til at opgive dem for de fleste være utænkelig, selv for en telefon med så gode specifikationer.

Kameraet er unægtelig spektakulært, men det kommer til en pris - og på mere end én måde. Med en pris på £1.299 er den heller ikke billig.

datatal ='3' data-numberedMest læste
Gå ikke glip af

Se Også: