Kardashians før penge opdagede ... den forbløffende operation, deres millioner betalte for

Celebrity News

Dit Horoskop Til I Morgen

Penge kan ikke købe kærlighed, men de kan bestemt købe stylister, kirurger, fitness -trænere og kosmetologer.



Tilbage i 2007 var Kardashians bare en relativt normal, velhavende familie, der boede i Los Angeles.



Som de fleste af os led de dårlige tøjdage, dårlige hårdage og lejlighedsvis make-up faux pas.



Men 17 sæsoner af Keeping Up With the Kardashians og millioner af pund senere er Kourtney, Kim, Khloe, Kendall og Kylies optrædener en verden væk fra de friske søskende fra tidligere dage.

Kardashianerne lignede en almindelig familie før berømmelse (Billede: WireImage)

De er nu fejlfrie (Billede: Khloe Kardashian/Instagram)



Fra deres fejlfrie ansigter til deres gympudsede kroppe og designergarderober har deres millioner helt sikkert gjort en forskel.

Med boob -job, botox, fyldstoffer og numseimplantater siges at være blandt deres foretrukne operation, her er den dramatiske måde, hvorpå hver har ændret deres udseende ...



Kourtney

Kourtney fik brystimplantater på college (Billede: kimkardashian/Instagram)

Hun har et meget mere poleret look nu (Billede: Instagram)

Mor til tre havde et boobjob tilbage på college, men levede hurtigt for at fortryde det og legede med at få sine implantater fjernet i løbet af de tidlige KUWTK-år.

Jeg havde mine bryster gjort, men hvis jeg kunne gå tilbage, havde jeg ikke gjort det. Jeg var så sød før, sagde hun.

Tidligere på året fortalte en plastikkirurgisk ekspert til Daily Star, at det ser ud til, at hun nu havde fået de originale implantater udskiftet med en mere naturlig form.

Og mens Kourtney i løbet af hendes graviditeter med børnene Mason, ni, Penelope, syv og Reign, fire, holdt sig langt væk fra kirurgens stol, mener nogle, at den 40-årige har haft en hjælpende hånd i de senere år.

Ifølge Radar Online havde hun også et næsejob, øjenbrynløft, kindløft, forstørrede læber, fyldstoffer, lasere, botox og mere.

Kourtney ligner ikke, at hun er ved at blive ældre, og jeg formoder, at hun har haft hjælp fra en dygtig plastikkirurg, sagde en berømt plastikkirurg.

Nål

Kim arbejdede som Paris Hilton's stylist før KUWTK (Billede: FilmMagic)

Kun den fineste couture vil gøre for Kim i disse dage (Billede: JUSTIN LANE / EPA-EFE / REX)

Stjernen har gennemgået en dramatisk transformation i løbet af de sidste 16 år - morphing fra den naturligt smukke pige ved siden af ​​til en fejlfri glamazon.

Kim omkring 2007 - aka året hendes sexbånd med daværende kæreste Ray J blev lækket - havde en helt anden hårgrænse, som mystisk bevægede sig i løbet af de næste 12 måneder.

Og mor til fire indrømmede senere at have gennemgået en hårfjerningsprocedure, der løftede hendes ansigt og fik det til at se mere åbent ud.

88*.8

Jeg laserede mine babyhår af for mange år siden, fordi min pande havde alle disse små babyhår, og jeg ville altid bryde ud på grund af dem, 'sagde hun til People magazine.

Jeg har den hårdeste pande, du nogensinde kunne forestille dig, og jeg ville altid bryde ud og blive helt sprød i panden bare af alt det hår, jeg havde.

Så i gymnasiet ville jeg vokse det af, fordi der bare var så meget hår, og så ville jeg laser det lidt af. Hvis du Google 2008 eller 2007, havde jeg den skøreste, hårrigeste hårgrænse, så jeg laserede den.

Kim ændrede fuldstændig sin hårgrænse (Billede: Getty Images)

Hun nægtede at have et næsejob, men indrømmer frit, at hun elsker lidt botox, som hun siger, 'ikke er plastikkirurgi',

Og Dr. Kishan Raichura, en kosmetisk læge og injicerbar ekspert ved IGDP dental i London, var enig og antydede, at hun havde gjort arbejde for at opnå et 'mere skulpturelt udseende'.

Han fortalte tidligere NEWSAM Online: 'Hvilken forskel! Kim ser ud til at have gennemgået kosmetiske behandlinger for at volumere hendes læber og kinder.

'Hendes læber ser fyldigere ud - hvilket tyder på en læbeudvidelse ved hjælp af dermal fyldstoffer - og hendes kinder er sandsynligvis blevet fyldt med en volumizer for at skabe et mere skulpturelt look.'

Hvad angår den bagdel, afviser hun på det kraftigste, at hun havde fået implantater eller injektioner, og havde endda en gang foretaget et røntgenbillede for at bevise det.

Eksperter mener imidlertid, at hun havde fedtet podning efter at have gennemgået mulig fedtsugning på andre områder af hendes krop.

Inden dette blev taget havde Kim Kardashian hentet sit vasketøj fra renserierne ...

Først var der en almindelig bagdel

Kim Kardashian vises på forsiden af ​​Paper Magazine

Så var der dette! (Billede: Jean-Paul Goude / Paper Magazine)

Hendes garderobe har også gennemgået en massiv ændring, efter at ægtemanden Kanye West smed sit & tynde tøj & apos; i 2012 som en del af et rebrand, der efterlod hende i tårer.

'Jeg tror virkelig, at mit forhold til min mand Kanye virkelig ændrede alt,' sagde hun til CNN Style og indrømmede, at hun var chokeret over resultaterne, da hun kom over traumet.

'Jeg mener, tilbage på dagen troede jeg, at jeg havde den bedste stil. Jeg kigger tilbage på outfits, og jeg er ligesom, forfærdet. '

Kylie

Kylie plejede at have meget mindre læber (Billede: Getty Images)

Kylie Jenner ser fuldt ud

Hun vendte sig til læbefyldstoffer efter at have følt & usikker & apos; om hendes udseende (Billede: Rex)

Ud af alle søstrene er det Kylies ansigt, der utvivlsomt har ændret sig mest.

Den 22-årige var bare en teenager, da hun vendte sig til læbefyldstoffer, efter at en dreng, hun kyssede, kom med en grusom kommentar om hende.

'Jeg var 15, og jeg var usikker på mine læber. Jeg har virkelig små læber. Og det var som et af mine første kys, og en fyr var som, & apos; jeg troede ikke, du ville være en god kisser, fordi du har så små læber. & Apos; Men jeg tog det virkelig hårdt, 'sagde hun i sit tv -program, Life Of Kylie.

I 2015 ejede hun endelig med at have fyldstoffer efter at være blevet presset af sine søstre for at fortælle sandheden.

'Jeg har midlertidige læbefyldstoffer, det er bare en usikkerhed for mig, og det er det, jeg ville gøre,' sagde hun dengang.

'Jeg vil gerne indrømme for læberne, men folk er så hurtige til at dømme mig om alt, så jeg kunne have tippet over sandheden. Men jeg lyver ikke. '

Kylie Jenner

Kylie afbildet som en genert teenager

Hun rygter om at have fået numseimplantater og meget mere (Billede: WireImage)

Hun har altid nægtet at have nogen anden form for operation, men en kirurg fra MYA fortalte NEWSAM Online, at de tror, ​​hun er faldt mindst £ 30.000 på en kropsreparation , inklusive et næsejob på 10.000 £, et boobjob på 6.000 £, 6.500 £ buttlift og ansigtsfyldstoffer til en værdi af 4.000 £.

Hun er også blevet beskyldt for at have polstret hendes bund ud med implantater

Kendall

Kendall i nogle af hendes allerførste modelbilleder

Hun er billedet af catwalk -perfektion nu (Billede: Xavier Collin/Image Press Agency/Splash News/SplashNews.com)

Med en succesrig modelkarriere har Kendall, 23, altid nægtet at gøre noget ved hendes ansigt.

'Det er alt så udmattende. Hvorfor skulle jeg som model få rekonstrueret mit ansigt? Det giver ikke engang mening. Det er vanvittigt, fordi jeg nogle gange føler, at folk bare vil have mig til at tabe, 'sagde hun engang om rygterne om operationen.

Eksperter regner dog med, at hun havde et næsejob, fyldstoffer og botox for at bue øjenbrynene.

Kylie, til venstre og Kendall, til højre, var søde som en knap (Billede: WireImage)

Kendall jenner

De ser meget mere glamourøse ud i disse dage (Billede: kyliejenner/instagram)

En talsmand for MYA kosmetisk kirurgi forklarede: 'Når jeg ser på billeder af Kendall, virker hendes næseryg tyndere og mere feminin.

'Dette kan indikere en kirurgisk næseplastik (næseformning), der har efterladt hende en ekstremt naturlig og ønskelig profil.'

præmieobligationsvindere september 2013

Khloe

Khloe afbildet som teenager (Billede: Getty)

Hendes udseende har ændret sig fuldstændigt (Billede: Getty Images)

Khloe har altid nægtet at have opereret, selvom hun engang indrømmede at have brugt fyldstoffer, men insisterede på, at hun hadede udseendet.

'[Fillers] virkede ikke for mig. Jeg så skør ud, og jeg tror stadig, at virkningerne er derinde. Jeg gik for at få det hele opløst som tre gange, 'sagde hun engang.

'Mit ansigt var så forfærdet, at jeg var nødt til at gå op og løse det hele. Det var en bummer, og nu er jeg bange for at gøre det igen. Og jeg er næsten sådan, jeg sværger på, at ting stadig er i mit ansigt.

Imidlertid er a MYA kosmetisk kirurg fortalte os, at hun muligvis havde haft et næsejob, og forklarede, at 'broen over Khloes næse ser tyndere ud, og spidsen og næseborene ser ud til at være mindre og let løftet i forhold til tidligere billeder af hende.'

Mens hendes krop er skrumpet igennem årene, er hendes bytte tilsyneladende blevet mere kurvet - noget hun tilskriver squats frem for kirurgi.

Men den største ændring har været hendes krop, som begyndte at ændre sig efter hendes splittelse i 2013 fra eksmanden, Lamar Odom.

Khloe har fuldstændig forvandlet hendes krop (Billede: Getty)

Instagram

I et forsøg på at etablere en vis kontrol over sit eget liv, ramte hun gymnastiksalen og faldt hurtigt en svimlende to og en halv sten.

Det var ude med junkfood og ind med juicer, helsekost, personlige træningssessioner og alt andet derimellem.

Hendes breakover var så dramatisk, at hun hurtigt landede sit eget show, Revenge Body, og indrømmede, at hun kæmpede for at se på billeder af hendes & apos; usunde & apos; gamle jeg.

Og hun tabte svimlende 40 kg efter fødslen af ​​etårig datter, True.

Så snart jeg fik tilladelse fra min læge, var jeg [i gymnastiksalen], fortalte hun til magasinet People.

Jeg var så spændt på at begynde at træne igen. Mentalt var jeg der. Men fysisk kunne jeg ikke det. Jeg var forpustet. Jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle nå mit slutmål.

Se Også: