5 sikreste brugte biler til unge bilister - kan købes for under £ 5.000

Unge Chauffører

Dit Horoskop Til I Morgen

Skoda Citigo

En rapport har afsløret de sikreste biler for nye bilister på Storbritanniens veje



To femtedele af de unge chauffører har været involveret i en vejtrafikhændelse, hvor de var føreren, hvor næsten halvdelen af ​​ulykkerne fandt sted i de første 12 måneder efter bestået deres test.



Statistikken er baseret på nye tal fra en nylig & apos; Safest Used First Cars & apos; rapport fra Co-op Insurance, fandt også ud af, at næsten en tredjedel af de 17-24-årige, der har været involveret i et nedbrud, oplevede det inden for seks måneder efter modtagelsen af ​​deres licens.



Co-op-undersøgelsen annoncerede årets bedste biler til nye chauffører og fandt, at af de tre fjerdedele af unge bilister i Storbritannien, der ejer en brugt bil, spørger kun 31% om sikkerhed, når de foretager deres køb.

giles og mary-døtre

I stedet prioriterer 43% omkostningerne ved bilforsikring , mens 63% ser på selve prisen på selve motoren.

Hvordan første gang købere vælger deres biler

Kilde: Co-Op Insurance



Første gang chaufførundersøgelsen blev lanceret som en del af Co-op's 5 sikreste brugte første biler & apos; rapport, der identificerer de sikreste biler til nye chauffører - alle tilgængelige for under £ 5.000.

Rapporten testede i samarbejde med bilsikkerhedsforskere Thatcham 50 biler, der opfyldte følgende kriterier:



  • Er i kategorien Supermini
  • Har en femstjernet Euro NCAP-rating
  • CO2 -emissioner på 120 g/km eller mindre
  • Kan købes på brugtmarkedet for £ 5.000 eller mindre

Læs mere

Bilforsikring for unge chauffører
Telematik 4 måder, du kan betale mindre Pay as you go -politikker Sådan sænkes din præmie

Derefter testede køretøjerne for:

  • Crashværdighed, herunder vurderinger til beskyttelse af voksne og fodgængere
  • Elektronisk stabilitetskontrol (ESC)
  • Tilgængeligheden af ​​Autonomous Emergency Braking (AEB)

Fundene...

Skoda Citigo

Skoda Citigo runaround fik den højeste score efter en række crashtests

Dets resultater afslørede Skoda Citigo som den sikreste brugte bil på markedet lige nu for nye chauffører. Dette omfatter alle modeller bortset fra & apos; S & apos; rækkevidde.

På den officielle Skoda hjemmeside , kan du investere i en brugt version af denne bil for omkring 4.750 £, afhængigt af din lokale forhandler.

På andenpladsen er VW Up! hvilken sælges på Autotrader for 4.400 kr. opad, og Seat Mii, som du kan investere i for 3.990 kr. opad Usedcar.co.uk .

De sikreste brugte biler for første gangs købere

Volkswagen Up! kom på andenpladsen (Billede: Volkswagen)

  1. Skoda Citigo (alle Skoda Citigo -modeller med undtagelse af & apos; S & apos; -versionen)

  2. Volkswagen op! 2012

  3. Seat Mii, 2012

    rylan clark neal mand
  4. Toyota Yaris, 2011

  5. Kia Rio, 2011

James Hillon, produktdirektør i Co-op Insurance sagde: Det faktum, at næsten en tredjedel af de unge bilister har været involveret i en trafikulykke i de første seks måneders kørsel, fremhæver, hvor vigtigt det er at have et sikkert køretøj.

Forskningen giver os reel indsigt i, hvad unge mennesker leder efter, når det kommer til at vælge deres første bil, og det er bekymrende at opdage, at så få prioriterer sikkerhed.

Selvom vi erkender, at omkostninger er en vigtig faktor for mange, kan du ikke sætte en pris på sikkerhed. Vi ønsker at opfange og engagere unge chauffører om vigtigheden af ​​at sætte sikkerhed over pris, når de køber en første bil.

Quentin Willson, trafiksikkerhedskampagnen tilføjede: 'Generelt har første gangs chauffører mindre disponibel indkomst at bruge på første biler, og derfor bliver prisen en prioritet, men bare fordi de køber brugt, betyder det ikke, at de skal gå på kompromis med sikkerheden .

Læs mere

Kørebehov at vide
Sådan får du annulleret parkeringsbilletter Sådan gør du krav på uheld i uheld Kørevaner, der koster os 700 millioner pund om året Nye hastighedsregler fuldt ud

Yderligere fremhævede den manglende bevidsthed blandt unge bilister i dette rum, sagde tre fjerdedele af de adspurgte, at de ikke forstod, hvad AEB (Autonomous Electronic Braking) stod for. Yderligere tre fjerdedele anede ikke, hvad ESC (Electronic Stability Control) var.

Matthew Avery ved Thatcham Research sagde: 'Autonomous Emergency Braking og Electronic Stability Control er kun nummer to efter sikkerhedsselen med hensyn til at være livreddere. De er kritiske for at forhindre de mest almindelige nedbrud, som unge chauffører har.

Læs mere

Sådan sænkes køreomkostningerne
Hypermiling - Sådan bruges 40% mindre brændstof Telematik - hvad det er, og hvordan det fungerer 6 ting at kontrollere, FØR du får en MoT De billigste biler du kan købe

ESC virker ved at forhindre, at køretøjet kører ind i en skridskinne og muligvis rammer et træ og fungerer ved automatisk at bremse et hjul et øjeblik for at styre bilen tilbage i kø.

'AEB reducerer bag-til-front-nedbrud med omkring 40%, og ESC reducerer dødsfald fra enkeltkøretøjsulykker med 25%.

Mit råd til forældre, der køber deres barn en første brugt bil: Køb ikke den ældste eller billigste bil, du kan finde.

hvor gammel er helen værd

'Der er masser af gode tilbud derude til nyere brugte biler, der har en femstjernet Euro NCAP-testværdi og er udstyret med ESC og AEB som standard.'

Se Også: