10 bedste museer i hele Storbritannien som stemt af turister

Storbritannien Og Irland

Dit Horoskop Til I Morgen

Storbritannien er hjemsted for en lang række strålende museer fra historiske bygninger til gallerier med imponerende kunstsamlinger - men der er få elite, der aldrig undlader at blænde besøgende.



Nu er Storbritanniens top 10 bedste museer blevet afsløret af turister selv i årets år TripAdvisors rejsendes & apos; Choice Awards .



London viste sig at være et hit blandt rejsende, idet 6 ud af de 10 museer, herunder nummer et på listen, var placeret i hovedstaden.



Men det var ikke bare Londons museer, der fangede vores opmærksomhed; der er nogle gode tilbud i York, Edinburgh og Belfast, som også kom på listen.

10 bedste britiske museer

1. Victoria & Albert Museum, London

(Billede: TMS)

Huser over to millioner genstande fra kunst- og designverdenen, der spænder over 5000 år i de kreative industrier.



844 engel nummer doreen dyd

Museet afholder regelmæssigt spændende udstillinger - såsom den verdensberømte hyldest til David Bowie - og har masser af kunst og mode, der venter på at blive opdaget.

Det bliver også mere populært end nogensinde før, med vicedirektør Tim Reeve, der afslørede, at denne sommer viste sig at være de to travleste måneder i museets historie.



Entrépris: Gratis

TripAdvisor anbefaler: Guidet højdepunkter tur til Victoria og Albert Museum . Priser fra £ 35.

2. National Gallery, London

(Billede: PA)

Med udsigt over Londons ikoniske Trafalgar Square fortsætter National Gallery med at trække til sig mange kunstelskere fra hele verden takket være sin seriøst imponerende samling af malerier.

Galleriet har over 2.300 udstillingsværker, der stammer helt tilbage til midten af ​​1200-tallet, for ikke at nævne, at der også altid er masser af strålende udstillinger.

Entrépris: Gratis

TripAdvisor anbefaler: Privat tur: National Gallery Tour i London med kunsthistorisk guide . Priser fra 76,29 £.

3. British Museum, London

(Billede: NEWSAMpix)

Træd tilbage til det gamle Egypten, undre dig over kunstværker fra hele verden, eller lær alt om forskellige imperiers enorme historie i dette gratis museum; grundlæggende er British Museum det ideelle hotspot for kulturgribbe.

Så er der naturligvis også bygningens fantastiske arkitektur - den store domstol er bestemt et besøg værd.

Entrépris: Gratis

TripAdvisor anbefaler: British Museum Highlights Tour i London, herunder Rosetta Stone . Priser fra 20,70 £.

Fire. Natural History Museum, London

(Billede: AFP)

Ikke overraskende tager dette museum dig gennem en rejse, hvor du opdager alle de bedste dele af den naturlige verden.

oxford vaccine covid 19

Dinosaurudstillingerne er særligt spændende - især for børn - men der er også masser af andre dyr, der venter på at blive opdaget fra forlængede epoker.

Åh, og sørg for at tjekke & apos; Hope & apos; det kæmpe blåhvalskelet, der pryder entreen i Dippy the Dinosaurs fravær!

Entrépris: Gratis

Læs mere

Skoleferiedage ud ideer
Ting at gøre i påsken Bedste påskeæg jagter Billige teater tilbud 10 bedste museer i Storbritannien

5. Churchill War Rooms, London

(Billede: Getty)

Historieentusiaster bør tage til dette hemmelige bunker-vendte museum i anden verdenskrig, hvor du kan lære alt om Winston Churchills liv og arv.

Oplev kabinets krigslokaler, og find ud af mere om, hvordan den ikoniske politiker førte Storbritannien til sejr i Anden Verdenskrig.

Entrépris: Voksenbilletter fra 19 £, børnebilletter fra 9,50 £.

TripAdvisor anbefaler: Historisk London Walking Tour inklusive Westminster og adgang til Churchill War Rooms - det er en 2 timers vandretur i hovedstaden, hvor du vil lære masser om historien. Priser fra 43 kr.

6. National Museum of Scotland, Edinburgh

(Billede: ullstein -billede via Getty)


Tag en tur gennem skotsk historie og kultur i dette fyldte museum, der dækker alt fra ikoniske kunstværker til de største gennembrud inden for videnskab og teknologi.

Udforske med børnene? Sørg for at stoppe ved den imponerende tre meter lange LEGO-model af museet for et sjovt twist til dagen.

Entrépris: Gratis

TripAdvisor anbefaler: Privat Edinburgh Sightseeing og History Tour som inkluderer store seværdigheder, herunder Scott's Monument, Edinburgh Castle og Royal Mile. Priser fra £ 50.

7. National Railway Museum, York

(Billede: Getty)


Det britiske største jernbanemuseum, NRM er vært for over en MILLION objekter, der skildrer jernbanetransportens historie i Storbritannien og måderne, hvorpå industrien ændrede nationen.

Og for noget helt særligt, hvorfor så ikke nyde et sted eftermiddagste i museets smukke restaurerede vogn?

Entrépris: Gratis

madeleine mccann bedøvet siger bedstemor

TripAdvisor anbefaler: York Pass inklusive hop-on hop-off-tur inkluderer et sightseeingkort, 2-4-1 tilbud og rabatter ved måltider i Yorks Earl Grey Tea Rooms, Living Room og Strada. Priser fra 38 kr.

Læs mere

Ferieideer i Storbritannien
Overkommelige britiske destinationer Bedste britiske ferieparker Bedste sandstrande i Storbritannien Bedste vandreferiedestinationer

8. Titanic Belfast, Belfast

(Billede: Photolibrary RM)

Museets ydre alene er et must-see under din rejse, hvor den iøjnefaldende struktur står højt blandt det omkringliggende værft.

Træd indenfor, og du vil opdage en omfattende udstilling, der handler om Titanics tragiske rejse, fra byggeprocessen til dens skæbnesvangre jomfrurejse.

Entrépris: Voksenbilletter fra 18 £, børnebilletter fra 8 £.

TripAdvisor anbefaler: Titanic Belfast Entrébillet: Titanic besøgsoplevelse inklusive SS Nomadic . Priser fra £ 18.

9. Kelvingrove Art Gallery and Museum, Glasgow

(Billede: SNS Group)

matthew scully hicks cornwall

Dette imponerende kunstgalleri rummer alt fra klassiske stykker til moderne kunstværker og kan prale af udstillinger dedikeret til en lang række emner fra berømte malere til superhelte -tegneserier.

Der er masser at se og gøre, og takket være et stort udvalg af artefakter giver det en strålende dag ud.

Entrépris: Gratis

TripAdvisor anbefaler: Glasgows West End Private Tour . Priser fra 85 kr.

10. Imperial War Museum, London

(Billede: )

Historieentusiaster vil helt sikkert blive fascineret af udstillingerne og artefakterne på dette museum, der fortæller historierne om menneskers oplevelser af moderne krig, fra første verdenskrig helt til konflikter, der sker i dag.

Entrépris: Gratis

TripAdvisor anbefaler: Den originale London Sightseeing Tour: Hop-on Hop-off . Priser fra £ 32.

Se Også: