Du vil aldrig gætte, hvad disse to skal lave sammen (hold det rent venligst)

Mærkelige Celeb -Nyheder

Dit Horoskop Til I Morgen

De ser ikke så glade ud for meddelelsen, men det er de tilsyneladende(Billede: PA)



Vi indrømmer, at vi ikke forstår dette, og derfor deler vi det med dig.



Så Radio 1 gob Chris Moyles og Spice Girl Mel C kommer til at spille sammen i Jesus Christ Superstar. Se, helt underligt.



Chris råber normalt meget og taler om sig selv endnu mere under Breakfast Show -spillemaskinen på Radio 1 og Mel, ja ... hun synger lidt nu og da ... nogle gange.

Chris & apos; overrasket ansigt. Og også hans selvglad ansigt. (Billede: Kanal 4)

Men de har begge tilmeldt sig Andrew Lloyd Webbers produktion af showet.



Moyles vil spille den onde kong Herodes (vi kan sådan set forstå castingen der) og Sporty Spice bliver Mary Magdalene (vi har forsøgt at forstå den, men det lykkedes ikke).

Jeg har været så heldig at optræde på arenaer over hele kloden og spille hovedrollen i Londons West End, men at påtage mig rollen som Mary Magdalene i den utrolige Jesus Christ Superstar må være en af ​​mine mest spændende udfordringer til dato, sagde Mel om meddelelsen, hvilket betyder, at enhver Spice Girls -genforening definitivt er ude af kortene (vi lever desværre stadig i håb).



Åh, krydrede minder (Billede: REX)

Mens Chris, der engang optrådte i X Factor: Battle of the Stars og derefter udgav et album med coverversioner, som han sandsynligvis spiller hver nat, før han går i seng, sagde dette om den bizarre meddelelse.

'At modtage et telefonopkald fra Andrew er meget sejt, men når han beder dig om at være med i hans musical, er det ret fantastisk, og der er kun én ting at svare med - og det er ja. Absolut. Min mor bliver godt begejstret.

Tilsyneladende vil han prøve at passe ind i sit Radio 1 -show omkring turen, der starter den 21. september. Men vi er sikre på, at nationen ikke vil have noget imod, hvis han skal gå glip af nogle, så beslutter et liv på vejen er for ham og lader Greg James til sidst overtage permanent.

Se Også: