Wickes -ejer Travis Perkins lukker 165 filialer med 2.500 job tabt

Arbejdstab

Dit Horoskop Til I Morgen

Salget er ved at komme sig, men alt i alt ser det ikke godt ud(Billede: PA)



Omkring 2.500 arbejdere vil miste deres job hos bygherrer & apos; købmand Travis Perkins.



Virksomheden, der også ejer Toolstation og Wickes, sagde, at beslutningen kommer, da den forventer, at recessionen vil ramme handlen i mindst to år.



'Som en afspejling af de udfordrende udsigter for vores slutmarkeder træffer koncernen beklagelige, men nødvendige foranstaltninger for at bevare virksomhedens fremtidige konkurrenceevne,' sagde Travis Perkins i en erklæring til investorer.

Chefer planlægger at lukke 165 butikker - hovedsageligt med fokus på mindre Travis Perkins -websteder - også sagde de, at der var opmuntrende tegn på, at bygningsarbejdet vender tilbage.

Travis Perkins venter en recession (Billede: PA)



'Selvom der er sket et betydeligt opsving i handelsmængderne i de seneste uger, er det tydeligt, at Storbritannien står over for en recession, og det vil have en tilsvarende indvirkning på efterspørgslen efter byggematerialer i 2020 og 2021,' sagde virksomheden.

Travis Perkins forklarede, at mængderne i maj var omkring 40% lavere end året før, selvom de blev bedre i løbet af måneden.



Der var også særlig styrke i Wickes & apos; centrale DIY -serier og i Toolstation - hvor begge virksomheder faktisk forbedrer deres præstationer i 2019.

Administrerende direktør Nick Roberts sagde: 'Selvom vi på det seneste har oplevet forbedrede tendenser, forventer vi ikke et tilbagevenden til handelsforholdene før covid i nogen tid, og derfor har vi været nødt til at tage den meget vanskelige beslutning om at indlede konsultationer om lukning af udvalgte filialer og for at reducere vores arbejdsstyrke for at sikre, at vi kan beskytte koncernen som helhed.

'Dette er på ingen måde en refleksion over de berørte medarbejdere, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at støtte dem under denne proces.'

Se Også: