Hvad denne mor fandt i sin datters drink, kan afskrække dig fra Capri Sun for livet

Verdens Nyheder

Dit Horoskop Til I Morgen

Dette er det øjeblik, en syg mor ikke kan indeholde sin afsky efter at have fundet et stort stykke skimmelsvamp, der flyder i sin datters Capri Sun -drink.



Efter at have købt drikkevaren under en tur til stranden, bemærkede den lille pige, at der var noget galt, da hendes halm blev blokeret med et lille stykke sort skimmel - som familien troede var en lille orm.



I den korte video gemte forældrene drinken, indtil de vendte hjem - så de kunne åbne den og undersøge dens indhold.



Da barnets mor åbner sølvemballagen, tipser hun saften, som hurtigt efterfølges af et stort stykke gul/sort skimmel.

Når man ser indholdet af drikken, kan man høre den amerikanske mor sige: 'Åh Gud, det er grimt, åh min Gud, det er modbydeligt.

'Vi skar også andre poser op, og der var små stykker inde i det,' sagde hun og forklarede, at familien havde medbragt en multi-pakke af drikkevarerne.



Modbydeligt: ​​Skimmelsvamp fundet flydende i drinken

'Så gik vi online, og det er tilsyneladende et stort problem - levende orme, skimmelsvamp og Kraft Foods ser ud til at være ligeglade overhovedet,' tilføjede hun.



'Det er farligt at indtage.'

Den bekymrede forælder viser også tydeligt produktets bedst før -dato, hvilket klart angiver, at det skal være sikkert at drikke indtil juli 2015.

Drikken fremstilles af det amerikanske firma Kraft Foods, der fremstiller produkter, herunder Jell-O, Lunchables og deres egne oste og krydderier.

Når videoen blev lagt på Facebook, lyder moderens billedtekst: 'Ikke mere Capri Sun i dette hus. Jeg er ligeglad med, hvad Krafts undskyldning handler om skimmelsvamp, dette er utilgiveligt !! '

Vi har kontaktet Kraft Foods for kommentar.

afstemning indlæsning

Vil du drikke en Capri Sun efter at have set denne video

1000+ STEMMER SÅ LANGT

JALADE VÆRE MED

Se Også: