Toys 'R' Us lancerer et stort lukningssalg på alle deres lagre - men kun i disse 25 butikker

Legetøj R Us

Dit Horoskop Til I Morgen

At se disse kraftfulde ord LUKKE NED SALG kan virke som en absolut drøm at forhandle jægere, men når det er et ikonisk mærke, som din familie er blevet opdraget med, får det også en tåre i vores øjne.



Femogtyve Toy & apos; R & apos; Os butikker over hele Storbritannien forbereder sig på at lukke for evigt til foråret, og derfor har den berømte familiebutik netop lanceret en enorm 30% rabat på alt farvel salg at begynde at slippe af med deres lager.



Desværre er rabatterne kun tilgængelige i butikken og ikke online, så du skal gå til din lokale for at se, om din er udsat for salg. Du kan tjekke på forhånd for at se, om din er inkluderet på Legetøj & apos; R & apos; Os hjemmeside her.



The Toys & apos; R & apos; Vores websted ser i øjeblikket sådan ud

Godnat søde prins (Billede: SWNS.com)

Deres søstermærke Babies 'R' Us er også inkluderet i det sørgelige forslag, der også lancerer en 30% rabat ved nedlukning.



Uanset om du er nye forældre for at hente det vigtige autostol eller klapvogn til det mindste i familien eller bare forkæle din mini-me med et nyt legetøj med rabatten, er det nok værd at tjekke for at se, hvad & apos; er tilbage i din lokale.

De 25 legetøj & apos; R & apos; Os butikker, der lukker, er:

  1. Cardiff
  2. Kirkcaldy
  3. Leicester
  4. York
  5. Basingstoke
  6. Doncaster
  7. Bolton
  8. Hayes
  9. Aberdeen
  10. Den gamle Kent Road
  11. Scunthorpe
  12. Livingston
  13. Cambridge
  14. Plymouth
  15. Shrewsbury
  16. Belfast
  17. Tamworth
  18. Brislington
  19. Derry City Londonderry
  20. Watford
  21. Birmingham
  22. Tunbridge Wells
  23. Exeter
  24. Bradford
  25. East Kilbride

Denne butik var vores barndom (Billede: Getty)



I december annoncerede Toys R Us UK planer om at omdanne forretningen til at imødekomme kundernes skiftende behov på dagens britiske detailmarked.

For at sikre dens fremtidige vækst og rentabilitet var 25 butikker øremærket til lukning i foråret i år, og den mest centrale London -butik i Old Kent Road er en af ​​dem. Den kæmpe 20k legetøjsbutik planlægger at rydde alt, inden det lukker for godt, og derefter vil den nærmeste butik i London være Sydenham.

Hvem husker, at de cyklede ned ad disse gange? (Billede: Bloomberg)

Tania Carver, butikschef i butikken Old Kent Road sagde, at der er masser af gode tilbud at hente, alt er nu reduceret med op til 30% på hyldeprisen. Hvis du leder efter legetøj eller forventer en baby, så tag til butikken nu, alt skal gå.

Læs mere

Babysalg og tilbud
Sådan gemmer du, hvis du får en baby Hvor kan man købe billige bleer? Støvler gratis Child & apos; s Farm baby kits Tesco baby salg

På grund af en så hurtig efterspørgsel, skal du skynde dig, før hele lageret er væk. Vi fortsætter med at handle fra dette sted frem til foråret 2018 og vil gerne invitere alle vores kunder til at besøge os en sidste gang, du er mere end velkommen til at gennemse.

Se Også: