Toys R Us gemt! Geoffrey the Giraffe kunne være ved at vende tilbage, efter at konkursauktionen blev aflyst

Legetøj R Us

Dit Horoskop Til I Morgen

Gæt hvem der er tilbage, tilbage igen(Billede: PA)



Der kan være håb for fans af Toys R Us, efter en beslutning i sidste øjeblik så virksomheden trække sig ud af en auktion for at sælge navnet, webstedet og endda Geoffrey the Giraffe.



Og det betyder, at butikkens nye ejere nu er fri til at genstarte, uanset hvilke aktiver der er tilbage.



Faktisk, ifølge retspapirer indgivet i USA, mener de nu, at det bedste, de kan gøre, er at fortsætte under en nyetableret, uafhængig amerikansk forretning.

Der var engang legetøj i deres millioner, alt sammen under ét tag

Retspapirer indgivet i denne uge, siger, at mens flere mennesker afgav bud på at overtage kontrollen med navnene Toys R Us, Babies R Us, webadressen og endda rettighederne til Geoffrey Giraffen, ville de have det bedre med en ny, opererende Toys 'R' Us og Babies 'R' Us branding company 'i stedet.



tidligere kroningsgade aktører

Indtil videre er der ingen angivne planer om at bringe det ikoniske mærke tilbage til Storbritannien, men de ansvarlige for det, der er tilbage af butikken, planlægger at ekspandere internationalt såvel som i USA.

De 106 britiske butikker begyndte at lukke i marts - hvilket bragte mere end 3.000 medarbejdere til at stå uden arbejde.



Der var også et stort salg, hvor 40% blev skåret ned fra priserne i et forsøg på at flytte lager.

Flere af butikkerne er allerede blevet solgt i Storbritannien - med planer om at overtage lokationer i Derby, Exeter, Lincoln, Cambridge (bliver et Wren & s Kitchen), Oldbury, Plymouth, Cardiff, Liverpool, Shrewsbury, York og mere.

Se Også: