Tony Bellews kones ondskabsfulde homofobe rant fanget på kamera efter kamp

Boksning

Dit Horoskop Til I Morgen

Dette er det øjeblik, Tony Bellews kone stemplede en arbejdstager som en 'f ****** queer' og en 'beskidt f ****** fag' i et chokerende homofobisk gal med mundhule.



Bellew, 35, blev KO & d af verdensmester Oleksandr Usyk i ottende runde af sin pensionskamp lørdag aften.



Og efter hans nederlag blev konen Rachael Roberts filmet og råbte til et medlem af baren i Manchester Arena.



Mens han var i lift med fru Roberts, spurgte medarbejderen, om kampen var slut, og da han lærte, at det var: 'gudskelov for det'.

Fru Roberts blev fornærmet og henviste til sine tre sønner og skreg: '' De græder f ****** lige nu, du f ****** queer - beskidt f ****** fag. '

Arbejderen, der bad om ikke at blive navngivet, sagde: 'Hendes handlinger var fuldstændig ude af drift for konen til en berømthedsbokser.



Tony Bellews kone Rachael Roberts forlader elevatoren efter hendes rant (Billede: SWNS.com)

'Det, jeg spurgte, var ikke beregnet til at tage anstød, og det var simpelthen et spørgsmål om kampen.



'Efter at vi fandt ud af, at Tony tabte kampen, troede jeg, at hun brugte vreden over Tony's tab og rettede det mod os.'

Barpersonalet forlod hovedarenaen via personalet og gæsteliften og fik selskab af fru Roberts, en sikkerhedsvagt og en anden kvinde.

Manden, der filmede hændelsen, sagde: 'Det havde været en travl nat, og jeg ville desperat komme hjem efter et langt skift.

paul gascoigne raoul voldgrav

'Men efter at have trådt ind i elevatoren med min kollega fik jeg selskab af en kvinde i sort kjole, der blev ledsaget af en sikkerhedsvagt og en anden kvinde fra boksesponsoren.

'Vi vidste aldrig, at det var Rachael Roberts.

Bellew med sin kone efter kampen (Billede: Getty Images)

'Da elevatoren faldt ned fra anden sal på stadion til stueetagen, spurgte jeg så, om kampen var færdig, fordi vores bar ikke var på hovedarenaen, og derfor kunne vi ikke se de vigtigste handlinger i arenaen.'

Han sagde, at kvinden med Rachael sagde, at kampen var slut, og hans kollega kommenterede derefter: 'Gudskelov for det.'

Men han hævder, at Rachael svarede: 'Hvordan f ****** tør du, ved du, hvem jeg er?'

Hans kollega svarede 'undskyld mig', sagde han, og så begyndte hun at komme med bemærkninger om sin kollegas seksualitet, og han begyndte at filme.

Bellew har kendt Rachael siden han var ni, og parret, hvis sønner Corey, Cobey og Carter alle er under 13 år, knyttede knuden denne sommer.

2017 jeg er en berømthed

Bellews karriere endte med nederlag ved Oleksandr Usyk (Billede: PA)

Før han tabte til Usyk i sin 34. kamp, ​​afslørede den tidligere verdensmester Bellew, at hans kone havde krævet, at han stoppede sporten.

Han sagde: 'Hvis jeg ikke stopper efter dette, så vil hun skilles fra mig, og jeg har kun været gift fire eller fem måneder.'

Bellews & apos; sagde talsmanden til Daglig stjerne : 'Tony og Rachael kommer ikke med nogen officiel kommentar.

'Lørdag aften var en utrolig følelsesladet aften for alle, der var forbundet med Tony. Især hans kone Rachael.

'Hun blev provokeret af en mandlig medarbejder, der sagde,' Jeg er glad for, at Tony fik slået f *** out & apos; forårsager den viste reaktion.

'Rachael er på ingen måde homofobisk.'

Læs mere

Sportshistorier
F1 bekræfter de første to Covid-19-positive Glorious Goodwood skal testes for fans Stewart afviser, at F1 har et stort racismespørgsmål McGregor råber Pacquiao

Se Også: