DETTE ER IKKE BARE EN BRUGLESKJOLE .. DET ER EN #89 M&S KJOLE

Uk News

Dit Horoskop Til I Morgen

DE lyse gnister hos Marks & Spencer er kommet med brudekjoler til brude på et budget.



Priserne starter ved #89 for en knælang chiffongkjole med blondekant. Eller shoppere kan sprøjte #150 ud på en halterneck i silkecrepe med diamant imperium line.



Andre designs omfatter en kjole i græsk stil med flared kant. I alt har samlingen 12 valg af kjoler i fløde, champagne og hvid.



BH'er, basker og sexede underbukser fås også. Brudepiger og potentielle svigermødre bliver også taget hensyn til.

Brudgomme vil ikke blive stødt på fortovet på jagt efter en morgendragt. De kan udstyres med M&S for lidt mere end #200.

High street -butikken er måske bedre kendt for færdigretter og pakker med undertøj, men det er ikke det første supermarked, der kommer i brudebeklædning. Asda lagerførte en #60 brudekjole sidste år.



Modebutikken H&M fulgte senere på året med et fjollet nummer af hollandske designere Viktor og Rolf til #219,99.

Det kan virke dyrt i forhold til M&S og Asda. Men modsat gennemsnitsomkostningerne ved en brudekjole, som ifølge forbrugerundersøgelsesgruppen Mintel er #826, og pludselig virker disse kjole-kjoler endnu mere et godt køb.



Kate Bostock, direktør for dametøj hos Marks, sagde, at kundernes feedback havde foranlediget deres beslutning om at designe tøj til den store dag.

Hun tilføjede: 'Brudemarkedet er utrolig vigtigt, og bortset fra et par high street-forhandlere kan brude kun købe fra bryllupsspecifikke butikker.

'Vi ville udvide vores tilbud til eksisterende og nye kunder, når vi skulle shoppe den store dag.

'Jeg tror, ​​at det at tilbyde kjoler, der er stilfulde og moderne, meget overkommelige og lavet til vores høje standarder, betyder, at kvinder vil føle sig trygge ved at vælge deres kjole hos M&S.'

I kollektionen findes også en stropløs kjole til ankler til #125. Den er lavet af silke og har en blomstret detalje og et stort skærm.

Bryllupstilbehør er også en del af det nye brudeprogram med chiffonindpakninger til #39, hjemmesko i satin på #15 og rosebroderede silkeaftentasker på #9.50.

Limited edition -serien er en del af Autograph -samlingen og vil ikke blive solgt før den 27. februar, når den får en forhåndsvisning på flagskibets Marble Arch -afdeling i det centrale London.

Ni andre butikker vil modtage kollektionen i begyndelsen af ​​marts, selvom den også kan bestilles online fra denne torsdag.

a.morales@NEWSAM.co.uk

VIL DET VÆRE BRUG OG GLEDE FOR MÆRKER?

Amber Morales Fashion Editor

KØB din brudekjole med dine frosne ærter og pakker med bomuldsbukser er måske ikke alles kop te.

Men efter et vovet træk fra Marks & Spencer kan mange af os blive fristet til at hente en kjole #89 til vores store dag.

Når du tænker på, at de gennemsnitlige omkostninger ved en brudekjole var #826 sidste år, begynder pludselig M & S -planen at give perfekt mening. De fleste kvinder vil afsætte de fordomme, de måtte have haft om at købe deres drømmekjole ved siden af ​​bordet, når de ser de enorme besparelser, de kan gøre. M&S satser på, at deres samling er den samme runaway -succes som Asda's #60 kjole sidste år. Det var sådan et hit, de gentager rækkevidden i foråret.

Men spørgsmålet er stadig, kan en god brudekjole nogensinde se godt ud. Eller når det kommer til brudebeklædning, betyder billig bare grimt?

Se Også: