Stephanie Davis desperate beskeder til Caroline Pope afslørede: One night stand afslører CBB -stjerne chikaneret HENNE

Celebrity News

Dit Horoskop Til I Morgen

Caroline Pope, bryder sin tavshed og hævder Steph Davis

Caroline Pope, bryder hendes tavshed og hævder, at Steph Davis 'chikanerede' hende



Stephanie Davis slog til med danseren Caroline Pope efter hendes Jeremy McConnell kastede og bombarderede hende med næsten 70 eksplosivt ladede beskeder, hævder hun.



Eleven følte sig truet og skræmt af den tidligere Hollyoaks -stjerne, som kontaktede hende via Instagram for at komme til bunds i de snydende påstande.



Steph, 23, havde delt et udvalgt antal beskeder, som hun havde sendt til Caroline via sociale medier - men nu er mange af meddelelserne blevet udgivet af The Sun - der viser Steph vredt surrer mod eleven.

Da hun talte med avisen, sagde hun: 'Da jeg først fik dem, troede jeg, at jeg ville være den bedre person og bare fortælle hende sandheden, men da hun begyndte at chikanere os, følte jeg mig skræmt og chokeret. Jeg vidste ikke rigtigt, hvad jeg skulle gøre. Jeg følte mig ganske truet.

Jeremy indrømmede at have overnattet hos klubdanserinden Caroline Pope

Jeremy indrømmede at have overnattet hos klubdanserinden Caroline Pope



'Jeg var meget følelsesladet. Jeg vidste ikke rigtigt, hvad jeg skulle sige til hende for at berolige hende, eller om jeg skulle svare eller ej. Jeg var virkelig chokeret. '

værste skole i Storbritannien

Caroline blev indstillet til at ringe til Celebrity Big Brother -stjernen om 'fem minutter', fordi hun var på arbejde dengang, og Steph svarede: 'Nej nu, eller det bliver viralt. Vær sandfærdig nu. Jeg tager den værdige stilhed, hvis du er ærlig. Hvis du ikke ringer nu, tweeter jeg, og jeg vil slagge jer begge, eller jeg kontakter pressen og eveyone.



'Ring til mig, og jeg forhindrer det i at gå ud, ring ikke nu ... det er [overalt].'

Jeremy McConnell og Stephanie Davis om Loose Women

Lykkeligt til deres dages ende? (Billede: ITV)

Siden one-night-standen blev offentliggjort, blev Caroline rædselsslagen efter at være blevet misbrugt online med syge trolde, der opfordrede hende til at tage sit eget liv.

Caroline afslørede, at hun er bange for, at der kommer mere misbrug over hendes vej.

Læs mere:

Hun sagde: 'Jeg troede, at hun ville poste noget om mig på Twitter, og det ville have startet al cybermobning igen. Jeg ville virkelig ikke have, at det skulle ske, for det var ret slemt, da det først kom ud.

'Alle hendes fans på Twitter fortalte mig at dræbe mig selv, og at jeg var en slagge.

Caroline Pope havde tidligere benægtet, at hun havde sovet hos Jez

Caroline, der blev fortalt af Jeremy, at han var single under sin PA i Newcastles Jungle natklub efter at have forladt CBB -huset, bliver stadig misbrugt nu.

bibelsk betydning af 38

Hun sagde: 'Det var ikke nødvendigt at gøre det, da jeg i første omgang fortalte hende sandheden. Jeg syntes, det var sjovt, hvordan hun forsøgte at ligne offeret.

Stephanie Davies konkurrerer i den første G-A-Y Lip Sync For Your Life

Stephanie Davies (Billede: Hvis)

'Hun lagde kun [på Twitter] den bit, hvor hun var rar mod mig, men ikke når hun var frygtelig. Hun prøver at få mig til at se dårlig ud. Hun er ikke et rart menneske.

'Jeg blev såret. Jeg tror, ​​ingen pige ville have nogen til at sove med deres kæreste, men jeg følte, at det ikke var min skyld. '

Stephanie Davis og Jeremy McConnell er sammen igen

Stephanie Davis og Jeremy McConnell er sammen igen (Billede: Instagram / @stephaniedavis77)

Taler om hendes nat med Jeremy, afslørede Caroline, at de slog det til på en husfest efter hans PA.

'Vi gik omkring kl. 5 og gik til hans hotel. Vi fik et par drinks og en snak, og en af ​​hans venner var der lidt, men så gik han, og vi kyssede for første gang, sagde hun.

'Vi fik ingen søvn.

Læs mere:

I sin chat indrømmede Caroline, at hun havde lidt ondt af Stephanie med Jeremy, men regner med, at deres forhold er en joke.

Det kommer aldrig til at fungere nu, sagde hun.

'Du kan ikke have et forhold uden tillid, og han har helt sikkert mistet det hele ... der er ingen grund til, at de er sammen, før de vokser en lille smule.'

Avisen rapporterer en kilde tæt på Jez og Steph om at sige: 'Jeg ville tage alt, hvad Caroline siger med en knivspids salt. Dette er pigen, der offentligt nægtede at sove med Jez, så hun er næppe den mest pålidelige kilde. '

Læs mere

Stephanie Davis & apos; kærligheds trekant
Stephanie & apos; dumpet & apos; på Twitter Jeremy McConnell DUMPS Stephanie Sam Reece snupper Steph på V-Day Jez frygter, at Steph snyder ham

Se Også: