Stacey Solomon er nervøs for andet barn efter traumatisk første fødsel

Familie

Dit Horoskop Til I Morgen

Gravid: Stacey Solomon



Med kun tre måneder til hendes anden baby ankommer, ser Stacey Solomon hver eneste tomme på den blomstrende kommende mor med sin lille, pæne bump og spændte øjne.



Men sangeren og tv -programlederen er også nervøs. For sidste gang, da hun havde sin søn Zach på bare 18 år, gik det ikke helt så glat, som stjernen ville have ønsket.



Zach, der nu er tre, var ikke planlagt. Og efter at have opdaget hendes graviditet sent efter fem måneder siden, virkede det ikke som en mulighed at have en opsigelse.

Hun udholdt en ulidelig 37 timers arbejdskraft og stod over for en skræmmende fremtid, der bragte barnet op på egen hånd, da hun splittede med Zachs far.

Og det var ikke engang det værste. Essex-pigen Stacey, 22, der skød til berømmelse for The X Factor, kæmpede i flere måneder med at knytte bånd til sin nye søn og led også efter sigende af depression efter fødslen.



Og det er især en gentagelse af dette, at hun desperat håber, at det ikke sker med baby nummer to.

Jeg er nervøs denne gang, erkender hun. Jeg husker, hvordan det var. Alle siger, at du glemmer, men ikke rigtig.



'Men sagen er, at selvom det sker igen, ved jeg i hvert fald nu, at det i sidste ende vil være fint.

'Derfor er det ok. Uanset hvordan jeg har det denne gang, ved jeg i sidste ende, at det vil være utroligt.

I junglen: Stacey vandt I & apos; m A Celebrity ... (Billede: Rex -funktioner)

simon cowell gay rygter

Nu fuldstændig slået med sin lille dreng husker den hengivne mor Stacey levende den skyld og forvirring, hun følte i månederne efter han blev født.

Folk beskriver disse ting på en så overdreven måde, som om alt altid er perfekt, siger hun.

Det er ligesom, så snart du føder, skal du have disse overvældende følelser som 'Det er det, jeg er så glad, mit liv er pludselig perfekt'.

Det havde jeg ikke. Og hvis du ikke gør det, føler du dig forfærdelig og spekulerer på, hvad der er galt med dig. Det er ikke rart. Jeg håber, at en dag, vær så god Gud, hvis jeg har en datter, kan jeg fortælle hende, at tingene ikke er ligetil.

'At disse følelser måske ikke kommer til hende med det samme, men til sidst vil de. Det kan bare tage lidt længere tid.

X Factor: Stacey steg til fremtrædende plads på showet (Billede: ITV)

Når en af ​​mine venner bliver gravid, beskriver alle denne perfekte ting, og de siger 'Åh, bare rolig om at føde, tænk bare på dig og din baby bagefter'.

Jeg har lyst til at vende mig om og sige 'Det er frygteligt, det gør ondt!'

For mig tog det et par måneder for virkelig at knytte bånd til Zach. Da jeg var færdig med at amme, fandt jeg mine fødder og tingene klikkede bare på plads.

'Jeg vil ikke mærke mig selv om, hvad der skete, men jeg synes ikke, det er en dårlig ting. Det viser bare, at du ikke behøver at være på medicin eller hvad som helst, du kan klare det selv.

Men jeg synes, det er godt at forstå, at ikke alle føler det samme, når de får deres babyer.

'Jeg følte mig så skyldig over det. Jeg følte mig forfærdelig. Men alle er forskellige, og hvis du ikke får den glade glød med det samme, er det OK.

Star er født: Stacey med X Factor -dommer Dannii Minogue (Billede: ITV)

Denne gang, med forloveden Aaron Barnham ved hendes side, er Stacey meget mere afslappet om at være gravid. Det er helt anderledes, siger hun.

Jeg ved ikke, om graviditeten egentlig er anderledes, men jeg føler mig helt anderledes. Jeg formoder, at det dels er, fordi jeg ved, hvad der kommer, og sidste gang havde jeg ingen anelse.

Og tankemæssigt har jeg det godt. Jeg er klar og afgjort, og jeg har mit dejlige hjem og min lille dreng. Jeg er spændt. Aaron er også over månen. Jeg har aldrig set ham så begejstret for noget i mit liv.

Men jeg var så nervøs endda bare at fortælle ham, at jeg var gravid. Det var tydeligvis lidt anderledes med min eks. Aaron er så glad, og denne gang er det helt anderledes at forvente en baby, fordi jeg ved, at jeg faktisk vil tilbringe resten af ​​mit liv med ham. Det er en meget bedre situation nu.

Stacey og Zachs far Dean Cox splittede kort efter babyens fødsel, og mens Dean har været en del af sin søns liv, har Aaron også været involveret lige fra starten. Parret mødtes på ferie i Grækenland få måneder efter, at Zach blev født.

Aaron er utroligt med Zach, siger Stacey. Det sjove er, at vi ikke vil sige, at denne er hans første baby, for han har været her praktisk talt siden Zach blev født, så for ham er denne hans andet barn. Han er perfekt.

Og vi vil have en stor familie. Jeg er en af ​​syv, nummer fem med to bag mig - jeg skal tælle! Jeg har to små brødre, to ældre brødre og to ældre søstre. Jeg ved ikke, om jeg kunne nå syv, men jeg vil prøve at have tre eller fire eller fem.

Du er nødt til at leve inden for dine midler!

Kærlig: Stacey og Aaron Barham er forlovede (Billede: Getty)

Forlovet med maleren Aaron siden december, efter at han foreslog hende under en romantisk vogntur rundt i New Yorks Central Park, er Stacey begejstret for at lægge planer for hendes store dag, når babyen kommer.

Vi vil giftes næste sommer, griner hun. Jeg vil gerne have begge mine dejlige børn der, gående op ad gangen, tak Gud. Jeg ville ikke tænke på at gå væk, det bliver nødt til at være England, fordi hele vores familie vil være der.

Jeg har en massiv familie, og vi er begge fra Essex, så det skal være tæt på hjemmet.

Jeg har tænkt på nogle af detaljerne - brudepigerne skal selvfølgelig være mine søstre, og også mine bedste venner, så der kommer et par stykker! Og jeg ville ikke lave en magasinaftale.

Det er kun fordi jeg gerne vil blive fuld og have det rigtig godt uden at bekymre mig om hvordan jeg ser ud. Det er klart, at jeg vil se pænt ud på selve bryllupsbiten, men så vil jeg slappe af! Ellers ville jeg være selvbevidst hele dagen.

Er det din bryllupsdag eller et fotoshoot? Jeg hader det, en anden tager over din dag.

Vinder: Award of Celebrity Mum of the Year (Billede: Getty)

Så med brylluppet i horisonten bare et år efter hendes anden baby er født, tænker Stacey på at slanke sig for at passe ind i sin drømmekjole endnu?

Ingen måde, griner hun. Det er bare ikke en prioritet for mig. Alt, hvad jeg vil, er at være glad, og at min baby skal have det godt.

'Hvis du er så heldig at gå ud af hospitalet og være en størrelse 6, så er det godt for dig - men det er jeg ikke! Jeg kommer ikke til at sidde der og sulte mig selv og træne i gymnastiksalen, så snart jeg føder.

Ved at sige, at selv om seks måneder ser naturligt tynd Stacey meget mindre ud end de fleste mødre på hendes graviditetsstadium.

Jeg føler mig kæmpe stor! hun siger. Og jeg bliver værre. Jeg kommer til at være massiv. Det er de sidste 10 uger, hvor jeg eksploderer. Giv mig et par uger, og stol på mig, jeg balloner.

Jeg får dette enorme, hævede ansigt. Jeg har ikke dyrket motion, jeg vil ikke lyve om det. Men der er meget at være begejstret for.

'Når babyen kommer her, kommer vi virkelig ind på bryllupsplaner, og jeg har masser at gøre med arbejdet.

Bond: Stacey med sønnen Zach (Billede: Getty)

Stacey, der vandt 2010 -serien af ​​I'm A Celebrity ... Get Me Out Of Here! genopliver sin musikkarriere. Og hun arbejder på et nyt datingshow med Radio 1 -morgenmadsværten Chris Moyles.

Hun siger: Jeg er i studiet og optager ny musik i øjeblikket, og så snart jeg får tid til at lave promo og videoer, når babyen kommer, er det tid til at frigive den.

Datingprogrammet med Chris Moyles er så sjovt.

Jeg var bange for ham til at starte, hvis han var skræmmende og troede, at jeg var en stor nørd! Men han er den største bamse nogensinde.

Årets kronede kendis -mor sidste år af Foxy Bingo hjælper Stacey nu med at finde årets rigtige kvinde -mor i 2012.

Kampagnen er så sød, siger hun. Det er at finde en normal mor, og der er så mange strålende mødre derude, der får gang i tingene hver dag.

'Vinderen kommer til at tage på ferie med deres familie.

For mig at blive kåret til årets mor var så speciel, tanken om, at jeg måske er en mor, nogle mennesker ser op til, er meget flatterende.

'Jeg synes, at alle mødre er fantastiske, og jeg ved, at det ikke er let, så det er genialt at vide, at folk synes, jeg har gjort et godt stykke arbejde.

● Hvis du vil nominere din mor til Foxy Mum of the Year, skal du besøge FoxyBingo.com nu.

Se Også: