Sky Mobile lader dig nu opgradere din telefon, når du vil

Sky Mobile

Dit Horoskop Til I Morgen

Lige i tide til den nye iPhone ...(Billede: AFP)



Denne artikel indeholder tilknyttede links, vi modtager muligvis en provision på ethvert salg, vi genererer fra den. Lær mere



vicky cooper datter af tommy cooper

Med en ny Apple iPhone rygtet om at ankomme om få timer, vil mange af os blive ved med at tælle dagene ned, indtil vores nuværende kontrakt løber ud, så vi faktisk kan få fingrene i det.



Så det er den perfekte timing for Sky Mobile at meddele, at alle håndsætkunder nu til enhver tid kan skifte deres telefon til en ny model med de nye bytteplaner.

Ligesom en standard tolvmåneders kontrakt, Sky's Swap12 -planer lad dig opgradere din telefon når som helst, hvis en ny model får øje på dig.

Medmindre du er i de sidste tolv måneder af din kontrakt, og hvis du vælger at skifte til en anden telefon, vil Sky købe din telefon tilbage baseret på dens indbytningsværdi, som derefter vil gå imod saldoen i din næste kontrakt.



aprilsnar pranks til kæresten

Sky Mobile er det eneste netværk, der automatisk matcher saldoen i din kontrakt i de sidste 12 måneder (Billede: Sky Mobile)

Efter tolv måneder på kontrakten kan du opgradere til et andet håndsæt gratis, da uanset hvad du har tilbage at betale for din telefon, lader Sky dig opgradere til et nyt håndsæt, der har samme pris.



For eksempel, hvis du betaler £ 20 om måneden, så har du £ 180 tilbage, matcher Sky saldoen i din kontrakt, så du kan vælge et nyt håndsæt til £ 180 - eller mere og betale forskellen.

Efter den fulde 24-måneders periode vil Sky automatisk automatisk sætte din kontrakt på SIM-kort, så du ikke betaler mere end du har brug for for dit håndsæt.

Læs mere

Mobiltelefon tilbud 2020
Bedste tilbud på mobiltelefoner Bedste SIM-kun tilbud Bedste smartphones i 2020 Bedste Android -telefoner

Når du er færdig med at betale dit håndsæt, flyttes du kun til SIM (Billede: Getty)

strengt taget kommer dansende sextape

Sky Mobile har også en interessant datapolitik, der automatisk ruller ubrugte data i slutningen af ​​måneden ind i din 'Sky Piggybank', hvor de opbevares i op til tre år, så du kan dykke ned i, når du har brug for det.

Hvis du slet ikke behøver at bruge det, kan du også veksle dataene til penge fra nye telefoner, tablets, tilbehør fra Sky Mobile.

Se Også: