Sky Mobile lader dig streame tv på farten uden at spise i din datatilskud

Sky Mobile

Dit Horoskop Til I Morgen

(Billede: Getty)



Sky Mobile har annonceret en ny version af sit Watch -tilbud, der giver kunderne ubegrænset streaming på enhver Sky -app uden at bruge en enkelt MB af deres datatilskud.



Streaming -apps som Sky Go giver brugerne mulighed for at se Sky -film, tv -shows og sportskampe på farten, men de kan forbruge enorme mængder data.



For eksempel vil en episode af Game of Thrones spise 1,4 GB data, mens en fuld Premiere League -kamp vil bruge 2,7 GB.

Den tidligere version af Watch lader brugere downloade programmer til deres mobiltelefoner for at se offline med Sky Go Extra.

Dette er dog første gang, at kunderne vil kunne streame shows, uanset hvor de er, uden at bruge deres datatilskud.



Tilbuddet dækker streaming på enhver Sky -app - inklusive Sky Go, Sky Kids, Sky Sports og Sky Cinema - og gælder overalt i Storbritannien og EU, afhængig af netværksdækning.

Hvad kunderne kan få adgang til, afhænger dog af deres Sky TV -abonnement.



Hvis du ikke har en Sky TV -pakke, kan du stadig bruge Sky streaming -apps, der ikke kræver et abonnement uden at bruge dine data, f.eks. Sky News.

Læs mere

MWC 2019
Nokia 9 PureView lanceres Huawei afslører Mate X FOLDABLE telefon Sony Xperia 1 smartphone lanceres MWC 2019 -meddelelser, vi forventer

'Streaming af film og tv-udsendelser på farten er nu en af ​​de mest populære måder at bruge tid på at rejse eller pendle,' siger Sophia Ahmad, direktør for Sky Mobile.

'Vores nye Watch-tilbud gør det lettere for vores kunder at holde sig ajour med det tv, man ikke må se, fra Game of Thrones til F1-løb.'

Den nye service er gode nyheder for Sky Mobile -kunder, men Sky er ikke den eneste mobiloperatør, der tilbyder denne form for handel.

man utd vs chelsea channel

For eksempel har Three Mobile et tilbud kaldet Go Binge, der lader kunder med planer over 12 GB få datafri streaming fra apps, herunder Netflix, TV-afspiller, Snapchat, Apple Music og Deezer.

Se Også: