Sky Mobile lancerer en fantastisk værdi sim-only-aftale, der kun koster £ 6 om måneden

Sky Mobile

Dit Horoskop Til I Morgen

Sky Mobile tilbyder triple data SIM-kun planer(Billede: Getty Images)



Denne artikel indeholder tilknyttede links, vi kan modtage en provision for ethvert salg, vi genererer fra den. Lær mere



Hvis du ønsker at ændre din telefonprispris, men beholde dit håndsæt Sky Mobile's seneste SIM-takster måske bare noget for dig.



Kyndige shoppere kan få nogle ganske anstændige tilbud fra så lidt som £ 6 om måneden fra netværket.

Den nuværende laveste pris på Sky Mobile -abonnementet er £ 6 om måneden over et år lang kontrakt - halv pris af det normale gebyr på £ 12 - og inkluderer 3 GB data og ubegrænsede opkald og tekster.

Brugere har den ekstra bonus at kunne vende ubrugte data til den næste måned i stedet for at miste det - og frynsegoden varer i op til tre år.



Ikke dårligt for dem, der ikke har brug for masser af data hver måned og ønsker at holde deres telefonregning så lav som muligt.

(Billede: AFP)



Alle, der leder efter flere månedlige data, kan vælge 9 GB for £ 12 eller 10 GB for £ 15 i stedet .

For seriøse data -junkier tilbyder Sky Mobile også en kæmpestor 25 GB data for £ 25 om måneden også , med ubegrænset streaming til alle Sky TV -kunder, der er kastet oven på.

Tidligere på måneden tilbød telegiganten også en utrolig SIM-aftale på £ 10 om måneden, der omfattede 10 GB data med ubegrænsede tekster og opkald, men desværre er aftalen nået til en ende.

Vi har dog også set en stonking SIM-only deal på O2 som tilbyder 20 GB data, ubegrænsede opkald og tekster til utrolige £ 8 om måneden i et år.

Besparelsen er ned til tilbuddet om tilbagebetaling, som periodisk krediterer din konto med £ 28,80 i løbet af kontrakten og reducerer det månedlige gebyr til £ 8.

Se Også: