Sky Mobile iPhone SE-prissætning annonceret, da forudbestillinger åbner i dag

Sky Mobile

Dit Horoskop Til I Morgen

Sky Mobile har annonceret priser på den nye iPhone SE, og forudbestillinger er åbne fra kl. 13 i dag (fredag ​​den 17. april).



Enhver, der ønsker at opgradere, vil kunne tilmelde sig på sky.com/mobile til en månedlig plan for så lidt som £ 21 om måneden og få 2 GB data sammen med gratis minutter og tekster.



anthea turner søster wendy

Mens eksisterende Sky Mobile -kunder kan spare £ 60 ved at bruge 30 GB data fra deres Sky Piggybank, når de køber iPhone i stedet.



Alle Sky Mobile -kunder får også adgang til dens Roll, Watch og Mix fordele , hvilket betyder, at du kan vende ubrugte data over hver måned, se Sky TV på farten og blande din dataplan, så den passer til dine behov, når du vil.

Nedenfor er en fuldstændig opdeling af de forudbestilte prisplaner, der er tilgængelige fra i dag.

iPhone SE (64 GB)

iPhone SE (128 GB)

iPhone SE (256 GB)

Alle månedlige priser er for Sky's Swap24 -planer, som inkluderer ubegrænsede opkald og tekster, ubegrænset streaming på alle Sky Go -apps og d ata rolls i op til tre år.



anne hegerty bryllupsbilleder

Der er også den ekstra bonus med ingen leveringsomkostninger eller forudgående omkostninger.

IPhone SE er baseret på det samme design som iPhone 8 (Billede: via REUTERS)



Den nye iPhone SE er langt billigere end tidligere modeller, og den har også nogle vigtige forskelle.

SE kommer med en Home -knap og Apples Touch ID -fingeraftrykssensor, og mange af dens vigtigste designelementer er baseret på iPhone 8.

Men telefonfans behøver ikke bekymre sig om ydeevne, den nyeste udgave har den samme bioniske chip, som iPhone 11 Pro bruger, så den kører på hurtigere hastigheder end ældre modeller.

Se Også: