Robbie Lyle 'ødelagt' efter døden af ​​tidligere Arsenal Fan TVs Claude Callegari

Fodbold

Dit Horoskop Til I Morgen

AFTV -grundlægger Robbie Lyle har sendt en bevægende hyldest til Claudio & apos; Claude & apos; Callegari, der er død i en alder af 58 år.



Claude var fast gæst på AFTV - kendt som Arsenal Fan TV, indtil YouTube -kanalen blev omdøbt i 2018 - i mange år.



Han steg til berømmelse med sin åbenlyse kritik af Arsene Wenger og fremhævede indtil juli 2020, hvor han blev fjernet efter at have fremsat en racistisk kommentar om Tottenham-angriberen Son Heung-min.



patsy palmer forlader eastenders

Claude fortsatte med at frigive indhold på sin egen YouTube -kanal, & quot; Claude and the Banstas & apos ;, og hans medpræsentanter Terry og Diesel bekræftede nyheden om hans død tirsdag formiddag.

Claude var en fast gæst, der blev interviewet af Robbie efter hjemme- og udekampe

Claude var en fast gæst, der blev interviewet af Robbie efter hjemme- og udekampe (Billede: YouTube/ArsenalFanTV)

Som svar udsendte Robbie en erklæring fra den officielle AFTV Twitter -konto, der lyder: 'Vi er helt ødelagte i dag for at høre om Claude Callegaris død, en af ​​kanalens mest populære bidragydere.



'Claude var en meget elsket figur i sin tid på kanalen og gennem sin passion for Arsenal var i stand til at forbinde med fans fra hele verden på et meningsfuldt niveau.

Robbie sendte en bevægende hyldest til sin ven og delte en video, der åbner op for hans minder om Claude

Robbie sendte en bevægende hyldest til sin ven og delte en video, der åbner op for hans minder om Claude (Billede: AFTV)



Få de seneste nyheder direkte i din indbakke!

Det har været en hektisk sæson indtil nu - så sørg for at du ikke går glip af en eneste ting ved at tilmelde dig det strålende nye NEWSAM Football -nyhedsbrev!

Alle de seneste overførselsnyheder og store historier lander direkte i din indbakke. Du går ikke glip af.

For at tilmelde dig skal du sætte din e -mail øverst i denne artikel eller følge instruktionerne på dette link.

'Vi havde fortsat privat støttet Claude i hans tid væk fra kanalen under pandemien, og nyheden om hans bortgang kommer som et dybt chok for alle på AFTV og i det større Arsenal -samfund.

får på en mark

'Vi vil ikke offentliggøre noget indhold på vores platform i løbet af de næste par dage, mens vi forstår nyheden om hans død.

'R.I.P Claude Callegari. Far, bedstefar, ven og en stolt Arsenal -fan. '

Robbie vedhæftede en video til det sidste tweet, hvor han huskede en række af hans minder og oplevelser med Claude.

Han beskrev sin ven og tidligere AFTV -gæst for at have et 'hjerte af guld' og sagde, at han ville 'elske Arsenal at gøre noget for ham', når fans får lov at komme tilbage på stadioner.

Hvis du har brug for at tale med nogen, er samaritterne tilgængelige 24/7 ved at ringe til 116 123 eller ved at sende en e -mail jo@samaritans.org

Se Også: