PlayStation 5: Mand gik knust efter at have betalt £640 for PS5, der viste sig at være en mursten

Teknologi

Dit Horoskop Til I Morgen

Efter måneders forventning kom PlayStation 5 til salg i Storbritannien i sidste måned, hvor forhandlere solgte ud på rekordtid.



anthony joshua tyson raseri kamp

Mange smarte købere sætter deres konsoller direkte på eBay , med enorme udbudspriser.



Nu har en mand i Utah afsløret, at han fik sendt en klods i stedet for en PS5-konsol, som han havde betalt hele 8 (640 £) for.



Klodsen var blevet placeret i en legitim PS5-boks, hvilket vakte mandens håb, da den ankom.

Men da han åbnede kassen, opdagede han en betonmursten indeni, og ikke den konsol, han havde betalt næsten det dobbelte af vejledende udsalgspris for.

Manden anmeldte hændelsen til politiet, som anbefalede ham at kontakte eBay for at få pengene tilbage.



En mand i Utah har afsløret, at han fik sendt en klods i stedet for en PS5-konsol, som han havde betalt hele 8 (640 £) for

Nyheden kommer kort efter, at eBay udsendte en advarsel om svindlere, der forsøger at sælge billeder af PS5 i stedet for selve konsollen.



eBay sagde: Vi fordømmer disse opportunistiske sælgere, som forsøger at vildlede andre brugere.

Vi er i gang med at fjerne alle fortegnelser for billeder af PS5'ere fra vores markedsplads og vil tage passende skridt mod sælgerne.

'Ved ethvert køb, men især varer til høje priser eller efterspurgte varer, bør købere udvise forsigtighed og grundigt læse beskrivelsen af ​​fortegnelsen.

Købere, der modtager en vare, der ikke er som beskrevet, har ret til refusion via vores eBay-penge-tilbage-garanti, forudsat at de gennemførte transaktionen på eBay-platformen.'

(Billede: via REUTERS)

Manden i Utah er ikke den første, der har modtaget den forkerte vare.

Bekymrende nok hævdede flere kunder, der forudbestilte konsollen fra Amazon UK, at deres PS5'ere var blevet stjålet eller endda erstattet med andre ting.

For eksempel hævdede freelancejournalisten Bex April May, at hun fik tilsendt en airfryer i stedet for sin PS5.

Og en anden familie i Oxfordshire fangede optagelser på deres CCTV-kamera af en kurer, der ser ud til at håndtere en stor PS5-formet boks bag på sin varevogn, der leverede andre pakker, men beholdt den.

For dem, der stadig prøver at finde et sidste tilgængeligt lager, er her en komplet oversigt over, hvad vi ved indtil videre.

Video indlæsesVideo ikke tilgængeligKlik for at spille Tryk for at spille Videoen afspilles snart automatisk8AfbestilleSpil nu
PlayStation 5

PlayStation 5 lager tilgængelighed

  • Amazon - I øjeblikket udsolgt uden dato endnu for genopfyldning.

  • SPIL - Udsolgt - endnu ikke noget om, hvornår lagerbeholdning kan forventes. Currys - Forventer mere lager inden årets udgang. Meget - mere lager forventes 'snart', shoppere rådes til regelmæssigt at tjekke hjemmesiden for næste drop. John Lewis - endnu ikke noget om, hvornår forhandleren forventer at genoptage lageret. Forhandleren bekræfter også online, at 'Desværre vil PlayStation 5-konsoller ikke være tilgængelige for køb på vores John Lewis & Partners butikker eller fra vores kontaktcentre' Asda - Forventes genopfyldning i december.
  • Tesco - endnu ikke noget om, hvornår forhandleren forventer at genoptage lageret.

datatal ='3' data-numberedMest læste
Gå ikke glip af

Se Også: