PlayStation 5-lanceringsdatoen lækker online - og det tyder på, at der ikke er lang tid at vente

Teknologi

Dit Horoskop Til I Morgen

Det er en af ​​de mest ventede spillekonsoller nogensinde, og nu har vi måske endelig en lanceringsdato for PlayStation 5.



Mens Sony tidligere har afsløret, at konsollen kommer til salg i 'Holiday 2020', tyder en ny rapport på, at vi 'officielt vil blive introduceret' til PS5 lidt tidligere end det.



betydningen af ​​nummer 414

Rapporten, af LetsGoDigital , tyder på, at PS5 kommer til salg den 20. november 2020.



LetsGoDigital peger på et tweet fra PSErebus, som ikke kun foreslår denne tidlige lanceringsdato, men også giver os et hint om prisen for konsollen.

Tweetet sagde: Sony Interactive Entertainment vil lancere PlayStation5 i flere lande i feriesæsonen 2020 og vil gøre PlayStation5 tilgængelig i Nordamerika den 20. november 2020 til en vejledende udsalgspris (RRP) på 9.

PlayStation 5 (Billede: LetsGoDigital)



Mens november 2020 stadig er et stykke tid væk, indikerer rapporten, at Sony kunne dele yderligere detaljer om konsollen på E3-konferencen i juni.

lotan carter eks forlovede

PlayStation var især fraværende fra E3 2019, men cSony Interactive Entertainment-formand Shawn Layden antydede, at teknologigiganten kunne deltage næste år.



I en tale til GameInformer sagde han: Bare fordi PlayStation ikke er på E3 2019, betyder det ikke, at vi ikke er der i 2020.

Det kan blive introduceret på E3 næste år (Billede: LetsGoDigital)

PlayStation 5 rygter

Som altid er disse kun rygter, og Sony har endnu ikke bekræftet, om de er sande eller ej.

kim kardashian før operationen

Jim Ryan, CEO hos Sony, har dog tidligere bekræftet en lanceringsdato for 'Holiday 2020'.

I en nylig blog sagde han: Siden vi oprindeligt afslørede vores næste generations konsol i april, ved vi, at der har været en masse spænding og interesse for at høre mere om, hvad fremtidens spil vil bringe.

I dag er jeg stolt over at kunne fortælle, at vores næste generations konsol vil hedde PlayStation 5, og vi lancerer i tide til Holiday 2020.

datatal ='3' data-numberedMest læste
Gå ikke glip af

Se Også: