One Show's Alex Jones var bekymret for, at hun havde forladt det for sent med en anden baby

Celebrity News

Dit Horoskop Til I Morgen

Alex Jones

Alex Jones



Alex Jones var bekymret for, at hun forlod det for sent for at få en tredje baby, og troede, at hendes 'tid var gået' for at blive gravid igen.



One Show-præsentanten, 44, er allerede mor til to drenge-Teddy, fire og to-årige Kit-med manden Charlie Thomson, og hun indrømmede ærligt, at en anden tilføjelse til deres familie var ude af kortene.



Alex meddelte, at hun ventede sin tredje baby, en pige, tilbage i marts, og i et nyt interview med Closer magazine sagde den højt elskede tv-vært, at hun og hendes mand var så glade for at kunne forvente igen, at de har døbt deres ufødte barn en & apos; gave & apos ;.

'Det er en kæmpe gave. Jeg formoder, at jeg inderst inde aldrig ville have sagt det, fordi vi var så heldige at have to dejlige drenge, men at have en pige var altid noget, der var der.

Alex Jones bekymrede sig for, at hun havde forladt det for sent for at få en anden baby

Alex Jones bekymrede sig for, at hun havde forladt det for sent for at få en anden baby (Billede: alexjonesthomson/Instagram)



'Jeg troede, at tiden var gået, og det ville ikke ske,' sagde Alex.

Programlederen diskuterede også hendes glæde ved at få en pige og sagde, at hun glæder sig til at se, hvor meget mand Charlie vil elske den nye tilføjelse til deres yndige familie.



Vi sagde begge, hvor fantastiske tre drenge ville være. Da vi åbnede e -mailen, der fortalte os, hvilket køn babyen var, var hans lille ansigt et billede, sagde Alex.

til gennemsyn efteråret

Vi var for bange for at sige det, men jeg tror, ​​at vi begge følte det samme. Vi troede begge i hemmelighed, at det ville være fantastisk, hvis det var en pige. Det bliver virkelig interessant at se de forskellige dynamikker.

Alex er allerede mor til drengene Teddy og Kit

Alex er allerede mor til drengene Teddy og Kit (Billede: Alex Jones/Instagram)

Jeg er sådan en pushover med drengene - jeg er viklet om deres fingre. Men Charlie ikke så meget. Jeg vedder på, at de dynamiske skift helt med en lille pige, tilføjede hun.

Alex diskuterede, hvordan hun håndterer at være gravid under en global sundhedskrise, og på grund af begrænsningerne for at forhindre infektion har hun ikke set en jordemoder ansigt til ansigt.

Jeg er taknemmelig for, at det er vores tredje. Jeg har slet ikke set nogen jordemødre personligt under pandemien. Jeg har haft to scanninger og det er det. For mig er det dog ok, for på dette tidspunkt håber jeg, at jeg ved, om der var noget galt.

I det øjeblik håber jeg bare, at alt er i orden, fordi jeg føler mig okay, og jeg tror, ​​jeg ville vide det, sagde hun.

Alex glæder sig til den & apos; dynamiske & apos; en pige vil bringe til deres familie

Alex glæder sig til den & apos; dynamiske & apos; en pige vil bringe til deres familie

På trods af at hun ikke havde graviditetsbehov under sin tredje graviditet, afslørede Alex, at hun oplever en usædvanlig modvilje mod især én ting.

3-dages weekend

Mine smagsløg har ændret sig nu, fordi jeg nu finder lugten af ​​vin forfærdelig. Jeg blev ved med at prøve at lugte det i håb om, at det ikke var permanent. Men det er godt, for det betyder, at jeg ikke vil drikke nogen vin, spurgte hun.

Se Også: