Nigel Benn comeback fight vs Sakio Bika afblæst efter skulderskade

Boksning

Dit Horoskop Til I Morgen

Nigel Benn & s efterlængte comeback -kamp mod Sakio Bika er blevet aflyst på grund af en skulderskade.



Den tidligere verdens mellem- og supermægtighedsmester i verden, Benn, skulle have kæmpet med den Cameroun-fødte australske Bika efter et 23-års fravær fra ringen.



Kampen var planlagt til at finde sted på Resort World Arena i Birmingham den 23. november.



Den 55-årige menes at have skadet skulderen under et brutalt træningsregime i sidste uge i Matchroom Boxings fitnesscenter.

Benn fortalte solen: 'Jeg har drømt om en engangskamp i årevis, og jeg er hjerteskæret, jeg har måttet aflyse det.'

Nigel Benn under træning (Billede: Paisley Daily Express)



Benn under en træning (Billede: nigelbennofficial/Instagram)

Benn kæmpede sidst i 1996, da han blev slået af Steve Collins for anden gang.



Hans kamp mod Bika - der er 15 år yngre inden for Benn og sidst kæmpede i 2017 - ville have været godkendt af den britiske og irske boksemyndighed.

Benn havde sagt, da kampen blev annonceret: 'Det er min beslutning at bokse igen (selvom nogle måske kan se det som' kontroversielt '). Men i modsætning til mange boksere har jeg fortsat vedligeholdt min kondition og sunde livsstil siden min sidste kamp med Steve Collins.

'Jeg anerkender de risici, der er forbundet med sporten, og forstår fuldt ud vigtigheden af ​​at blive fuldt ud vurderet af læger. Derfor har jeg taget godt imod kravene i BIBA for klart at fastslå, at jeg ER 'fit to box'.

Nigel Benn i ringen med sin søn Conor i weekenden (Billede: Actionbilleder via Reuters)

Benn havde været på grund af at kæmpe Sakio Bika (Billede: Getty Images)

'Jeg har gennemgået mange og regelmæssige medicinske undersøgelser for at bekræfte dette, herunder periodiske MR -hjernescanninger. Nu hvor jeg er i Storbritannien, har jeg inden for de næste par uger (efter anmodning fra BIBA) modtaget en række andre tests - herunder endnu en MR -hjernescanning for at give en klar afklaring af min helbredstilstand.

'BIBA letter også yderligere sikring ved siden af ​​min kamp (hvilket langt overstiger kriterierne for enhver anden sanktionsorganisation).

'Mit ønske om at bokse igen er noget, der har været i mig i flere år ... Det er MIT valg alene, og jeg er ikke blevet overtalt eller tvunget af nogen anden person.

Læs mere

Boksehistorier
Ali & apos; ville have kæmpet & apos; med Fury Fury: Wilder er hårdere end Joshua Tyson tilbød $ 1 mio. Til comeback -kamp Joshua vs Pulev kunne afholdes i Kroatien

'Jeg føler, at jeg bliver diskrimineret på grund af min alder. Jeg kan også bekræfte, at jeg har valgt at kæmpe mod en modstander, der i sig selv er en berømt tidligere verdensmester. Den udfordring, jeg har stillet mig selv, er høj.

'Dette ER en hård udfordring, men en, som jeg føler, jeg er nødt til at forfølge for at skabe endelig lukning og en indre ro i mig selv som mand. Det handler IKKE om pengene, det handler om at lukke et ønske, der forbliver i mit sind, krop og sjæl.

'Dette er min drøm, og jeg håber, at boksefans verden over vil tage imod mine ønsker og støtte og respektere, at det er min beslutning alene.'

Benn var blevet advaret om, at han 'kunne dø', hvis han kom ind i ringen for kampen af ​​tidligere manager Peter DeFreitas.

Jeg har ikke sagt et ord om Nigel i 23 år, men nu kæmper han igen, det er tid til at tale, 'sagde DeFreitas til Daily Star.

'Jeg taler, fordi jeg er bekymret - jeg frygter for hans liv.'

Se Også: