Nye 'T' -plader til unge bilister kan reducere ulykker og fjerne pres fra vejene

Unge Chauffører

Dit Horoskop Til I Morgen

Pladen, der ligner en elevs 'L' -plade, angiver for andre trafikanter, at køretøjet er udstyret med en sort æske(Billede: Alle rettigheder forbeholdes)



Bekymrede chauffører opfordres til at bruge & apos; T & apos; plader på vejen som en del af en ny kampagne for at hjælpe med at reducere gruppepres og slå ned på bilulykker.



Det kommer, da over halvdelen af ​​17-25-årige siger, at de har følt sig pressede til at sætte fart på vejen-at bryde den lovlige grænse i processen.



Rapporten fandt, at 80% af de 24.000 undersøgte chauffører havde oplevet et andet køretøj, der kørte for tæt på dem.

Næsten tre fjerdedele har også været udsat for, at en chauffør overhalede dem, da det ikke var sikkert at gøre det, fandt rapporten fra Co-op forsikring.

Forsikringsselskabet har i denne uge lanceret et nyt & apos; T & apos; pladekampagne for at hjælpe med at lette presset for nyuddannede chauffører.



Det er knyttet til telematikforsikring - også kendt som & apos; black box insurance & apos; - som overvåger dine kørevaner og opkræver dig i overensstemmelse hermed.

seneste love island sladder

Den sagde, at dem med en telematikpolitik kan ansøge om en & apos; T & apos; plade, der vil advare andre trafikanter om, at de bliver opkrævet baseret på deres kørestil.



Det kan være med til at reducere forsikringsomkostninger på sigt (Billede: iStockphoto)

Tallerkenen, der ligner en & apos; L & apos; eller a & apos; P & apos; plade vil angive for andre trafikanter, at køretøjet er udstyret med en sort boks, og så føreren kører sikkert, til hastighedsgrænsen og i overensstemmelse med lovgivningen.

Dette skal igen hjælpe med at fjerne presset fra unge chauffører og reducere deres forsikringspræmie i det lange løb.

richard smith denise coates

Forsikringsselskabet sagde, at det håber at rulle tallerkenerne landsdækkende næste år og tilbyde det til alle chauffører med en sort boks -politik.

Det sagde, at kampagnen, støttet af trafiksikkerhedsorganisationen Brake og RED køreskole, vil hjælpe unge bilister med at føle sig mere trygge på vejen.

Charles Offord, kl Andelsforsikring , sagde: 'Det er uacceptabelt, at så mange unge bilister føler sig presset af andre på vejene. I sidste ende bør hver chauffør overholde hastighedsbegrænsninger og køre i overensstemmelse med loven, men vi ved, at det ikke altid er tilfældet.

Transportudvalget hører i øjeblikket beviser fra færdselssikkerhedseksperter om, hvorvidt & apos; dimitterede kørekort & apos; bør introduceres for nyligt beståede chauffører

'I stedet for at være rollemodeller forværrer for mange ældre bilister det, der allerede er en testtid for nye og mindre erfarne trafikanter.

'Chauffører med sorte kasser vil se deres forsikringspræmier stige, eller i nogle ekstreme tilfælde annulleres deres politikker, hvis de ikke kører som de skal. Alligevel er det i øjeblikket umuligt for andre bilister at vide, om et andet køretøj har en sort kasse monteret. Unge bilister vil have andre bilister til at forstå dette, og derfor lancerer vi T-pladen. '

Fra i dag vil hundredvis af Co-op’s unge chauffører prøve T-pladen og på baggrund af deres feedback ruller forsikringsselskabet tusinder mere i de kommende måneder.

James Doyle, en af ​​Co-op's unge chauffører, sagde: 'Efter måneders læring var jeg så glad for endelig at kunne køre selv. Det, jeg ikke var forberedt på, var det pres, jeg ville føle fra andre chauffører, der ville have mig til at gå hurtigere.

Forsikringsselskabet sagde, at det håber at rulle tallerkenerne landsdækkende næste år og tilbyde det til alle chauffører med en black box -politik (Billede: Alle rettigheder forbeholdes)

'Nogle gange har jeg endda været nødt til at trække mig tilbage for at genvinde min tillid. Jeg ville bare ønske, at andre bilister forstod, hvordan deres kørsel får mig til at føle.

Joshua Harris, direktør for kampagner hos Brake, tilføjede: 'Unge chauffører & apos; kombination af ungdom og uerfarenhed gør dem mere tilbøjelige til at tage risici og mindre tilbøjelige til at opdage farer - en potentiel dødelig kombination, når de sidder bag rattet.

hvilke costas er åbne

'Telematik kan spille en afgørende rolle for at få unge chauffører til at køre mere sikkert og inden for loven, men dette skal understøttes af de mere erfarne bilisters adfærd, der skal undgå aggressiv kørsel og vise tålmodighed over for dem, der mangler af erfaring.

'Vi er alle ansvarlige for trafiksikkerheden, og sammen kan vi gøre vejene mere sikre for alle.'

Transportudvalget hører i øjeblikket beviser fra færdselssikkerhedseksperter om, hvorvidt & apos; dimitterede kørekort & apos; bør introduceres for nyligt beståede chauffører.

Dr. Neale Kinnear, chef for adfærdsvidenskab ved transportforskningslaboratoriet, fortalte udvalget, at hvis der var blevet indbragt eksamensbeviser efter en afdeling for transportbestilt gennemgang i 2013, kunne 122 dødsfald have været forhindret i 2018.

Hvis det får grønt lys, ville det se udgangsforbud indført for nye chauffører samt grænser for, hvor mange passagerer de kan rejse med umiddelbart efter bestået deres test.

Se Også: