Ulækkert sandhed om, hvad der sker inde i dit øre, hvis du bruger enheder som AirPods

Teknologi

Dit Horoskop Til I Morgen

De er nogle af de mest populære høretelefoner på markedet, men nye råd kan afskrække dig fra at bære AirPods.



En øreekspert har afsløret, at det at bære høretelefoner kan forårsage en ophobning af snavs, sved, olie, død hud og endda hår i dit øre.



Bekymrende nok kan dette over tid faktisk føre til øreinfektioner, ifølge Lisa Hellwege, klinisk direktør for Earworx.



er europa league finalen på tv

taler til Yahoo News Australien , forklarede hun: Alt, der hindrer den naturlige vej for voks ud af ørerne, kan føre til opbygning af voks.

Voksagtig AirPod (Billede: youtube/Jon Collins)

Som med ørepropper og høreapparater sidder øretelefoner i den del af kanalen, hvor der produceres voks, og kan faktisk stimulere produktionen af ​​mere voks, når de er i brug.



Ørevoks har flere vigtige opgaver, herunder at beskytte og fugte øregangen, men i overskud kan det føre til infektioner.

Dette er især et problem for høretelefoner i fugtige lande, ifølge fru Hellwege.



Hun forklarede: Vand fanget bag opbygget voks, især i fugtige omgivelser, kan føre til øreinfektioner. Symptomerne kan omfatte smerter, lugt, udflåd og kløe.

Video indlæsesVideo ikke tilgængeligKlik for at spille Tryk for at spille Videoen afspilles snart automatisk8AfbestilleSpil nu
Seneste tekniske nyheder

Selvom du måske er knyttet til dine høretelefoner, foreslår fru Hellwege, at over-ear-alternativer er meget bedre for dit hørelige helbred.

Hun tilføjede: Ligesom bomuldsknopper optager øretelefoner ofte voksen i den yderste tredjedel af øregangen, hvor den produceres, og kan efterlade ørerne tørre og kløende.

Lad voksen bygge op igen og se, om dette forbedrer tingene. Infektioner kan også genindføres af snavsede høretelefoner - prøv at rengøre dem dagligt med en spritserviet, som dræber 99,9 % af patogenerne.

sophie ellis-bextor baby
datatal ='3' data-numberedMest læste
Gå ikke glip af

Se Også: