Michael Jackson eksklusiv: Tæppe Jacksons surrogatmor er en mexicansk sygeplejerske ved navn Helena

Celebrity News

Dit Horoskop Til I Morgen

Surrogatmoren til Michael Jacksons syvårige søn Blanket er en mexicansk sygeplejerske ved navn Helena.



Da flere mennesker går frem for at gøre krav på forældreskab over kongen af ​​pops tre børn, har spejlet opdaget sandheden bag fødslen af ​​hans yngste.



På trods af rygter om, hvem der fik drengen, kan vi afsløre, at Jackson er hans biologiske far.



Blanket, det rigtige navn prins Michael Jackson II, blev født den 21. februar 2002 på Sharp Grossmont Hospital i La Mesa, nær San Diego i det sydlige Californien.

Nu kan det afsløres, at hans mor var en smuk latino sygeplejerske, som Jackson personligt valgte. Jacko betalte Helena et surrogatygebyr på $ 20.000 for at få sit barn og overdådede hende med gaver, generøse udgifter og personale for at passe på hendes behov.

Hendes identitet har været en hemmelighed siden Blanket blev født. På hans fødselsattest er Michael Joseph Jackson identificeret som faderen, men linjen for mors navn er tom.



Barnet blev undfanget gennem IVF. Jacko donerede sin sæd til proceduren.

En ukendt kvinde, også valgt til sin genpulje, var æggedonoren - hvilket effektivt gjorde hendes tæppe biologiske mor.



Kvinden fik kun 3.500 dollar for sit bidrag og underskrev juridiske papirer, der overlod alle rettigheder til barnet. Hendes identitet er en endnu større hemmelighed i Jackson -familien.

Det er usandsynligt, at hun overhovedet fik at vide, at hendes æg var involveret i Blankets fødsel.

En nær ven af ​​Jackson sagde til NEWSAM: Michael ønskede en designer baby. Han havde to vidunderlige børn, men ville have et mere og var ganske specifik på den genpulje, han ville bruge. Jackson henvendte sig til IVF -specialist Dr. Lila Schmidt i begyndelsen af ​​2001, da Prince var tre og Paris var to.

Det er blevet hævdet, at Debbie Rowe, moren til de to ældste børn, havde medicinske komplikationer efter Paris 'fødsel, hvilket tvang Jacko til at lede andre steder efter en mor.

Helena var en af ​​en række kvinder, der blev præsenteret for stjernen som mulige surrogater. Han gennemgik flere profiler, som omfattede fotos, fuld baggrundstjek og familiehistorie.

Jacko besluttede Helena, der boede i udkanten af ​​San Diego på det tidspunkt, og efter at have mødt hende var hun overbevist om, at hun var perfekt.

Vennen fortalte NEWSAM: Han valgte Helena, fordi hun havde en latino -baggrund, men hun var også amerikansk statsborger og havde en ganske lys hud.

Han kunne lide hende, fordi hun var meget attraktiv og virkede stabil og intelligent. Hun var sygeplejerske eller medicinsk assistent, hvilket han også kunne lide.

Hun var omkring 5ft 4ins, slank, i alderen omkring 30 og havde langt, mørkt, glat hår. Han sagde, at hun var snævert, næsten en pige ved siden af.

Der var ingen dramaer med hende. Hun vidste, hvad hun skulle gøre og gik i gang med det.

På trods af Jackos omhyggelige udvalg over surrogatmoren vil lidt af hendes genetiske egenskaber være blevet videregivet til Blanket. Dr Schmidt, der er bundet af fortrolighedsregler, men kan tale generelt, sagde: Surrogaten er babyens bærer. Den biologiske mor er æggedonoren.

Surrogaten har ingen forbindelse til barnet. Det er ikke deres barn. På fødselsattesten kan du sige, hvem du vil. Derfor ansætter du en advokat. I fødselsattesten kan der stå Donald Duck og Mickey Mouse, men der er muligvis ikke noget genetisk forhold til barnet.

Mens Jacko var ivrig efter, at Helena skulle blive passet godt, sagde vennen, at han holdt afstand. Hun havde ikke en chaperon eller nogen form for handler, der så hende på hvert eneste skridt eller lignende.

Vennen tilføjede, at Helena accepterede surrogati, fordi hun havde brug for pengene til at sende tilbage til sin familie i Mexico.

miley cyrus til mtv awards

Hun var en dejlig person og fortalte Michael, at pengene ville hjælpe hendes familie, sagde vennen.

Michael ringede til hende et par gange under graviditeten for at sikre, at alt var i orden.

Han havde et billede af Helena, som han viste for nære venner. Men han diskuterede aldrig, om han nogensinde ville fortælle Blanket om sin mor.

Dr. Maria Castillo er lægen, der leverede tæppe og er navngivet på fødselsattesten.

Hun huskede, at leveringen på Grossmont hospital var en succes, men siger, at Jackson ikke var til stede.

Dr Castillo sagde: Der var en advokat ved fødslen. Han tog barnet væk umiddelbart efter fødslen. Jeg vidste ikke, hvem barnet tilhørte, da jeg fødte barnet.

Jeg fik senere at vide af en sygeplejerske i Grossmont, at kvinden havde kaldt babyen prins Michael Jackson, og jeg sagde wow, jeg tror, ​​de kan lide deres rockstjerner. Måske kan hun lide Prince og Michael Jackson eller noget.

Det gik aldrig op for mig, det var Michael Jacksons baby.

Dr Schmidt tilføjede: Michael Jackson var ikke ved leveringen, men for at få det barn ud af hospitalet skal der være en domstolsafgørelse på plads.

Det menes, at advokaten derefter piskede barnet op til stjernens ranch i Neverland.

Vennen sagde: Michael var begejstret. Han var så begejstret og sagde, at Blanket var et flot barn. Han havde sygeplejersker og en barnepige på ranchen for at sikre, at barnet blev passet ordentligt.

Men han var også en praktisk far og havde ikke noget imod at skifte ble selv.

Tv -producent Gary Pudney minder om, at Jackson bare få dage senere stolt præsenterede ham for Blanket.

Pudney sagde: Michael fortalte mig: 'Jeg har noget at vise dig, Gary.'

Og han gik bag på traileren ind i det lille soveværelse og bragte dette lille tæppe frem, der havde noget i det. Og det var babyen.

Han tilføjede, at Jackson aldrig fortalte ham, hvem Blankets mor var, og han spurgte aldrig.

Blanket blev introduceret til verden i en alder af 11 måneder i Tyskland - umiddelbart i centrum af en mediestorm, efter at hans superstjernefar dinglede ham farligt over en altankang på et hotel.

I årenes løb kunne Jackson ikke holde sin historie ved lige om Helenas identitet.

Han fortalte Martin Bashir i den kontroversielle dokumentarfilm fra 2003 Living with Michael Jackson: Vi har en aftale, som vi ikke kan tale om.

Vi har en kontraktlig aftale, hvem hun er og alt, sådan har vi fundet ud af det.

Bashir spurgte, om det var en, Jackson havde haft et forhold, og sangeren svarede: Ja.

Men i den samme dokumentar modsatte Jackson sig selv fuldstændig og sagde. Jeg brugte en surrogatmor, mine egne sædceller. Hun kender mig ikke, jeg kender hende ikke.

Med sin storebror og søster er Blanket i hvert fald foreløbig i varetægt hos Jacksons mor Katherine, ligesom hans far ville.

fiona phillips esther mcvey

Selvom Blankets surrogatmor eller ægdonoren skulle komme frem, siger juridiske eksperter, at de næsten helt sikkert ikke ville have krav på ham.

Se Også: