Meghan Markles far 'har ikke talt med datteren siden hun trak sig ud af det kongelige bryllup og har taget valium for at lindre brystsmerter'

Uk News

Dit Horoskop Til I Morgen

Kontrovers udbrød om iscenesatte paparazzibilleder af Thomas Markle(Billede: )



Meghan Markles far hævder, at han ikke har talt med sin datter, siden der kom meldinger om, at han har trukket sig ud af weekendens kongelige bryllup.



Thomas Markle Snr er stadig i Nordamerika - med Meghan og prins Harrys bryllup i Storbritannien kun fem dage væk.



Han forventedes at gå hende ned ad gangen lørdag, men i aftes blev det påstået, at han ikke længere planlægger at rejse til Storbritannien for at give hende væk, efter at han indrømmede iscenesættelse af fotos for paparazzierne.

biografudgivelser oktober 2019 uk

Den 73-årige brudens far fortalte TMZ han har 'sprunget Valium' for at lindre brystsmerter efter et hjerteanfald, og han kunne vende tilbage til hospitalet allerede mandag aften.

Meghan Markle og prins Harry skal knytte knude på lørdag (Billede: AFP)



Markle fortalte hjemmesiden, at han fik et hjerteanfald for seks dage siden, og hans nye brystsmerter er blevet udløst af følelsesmæssig forstyrrelse.

Han kaldte også sin ældste datter, Megans halvsøster Samantha Markle, der har kritiseret Suits-skuespilleren og hævdede, at hun var skyld i de paparazzi-fotos, som han blev betalt for.



Han tilføjede: 'Jeg har sprunget Valium for smerterne, især når jeg hører om min ældste datter.'

Markle har sagt, at han kan tjekke sig ind på et hospital (Billede: )

Han fortalte TMZ, at han ikke har hørt fra Meghan, 36, da rapporter dukkede op, at han har besluttet ikke at deltage i brylluppet for at skåne hende og hendes 33-årige kommende mand for yderligere forlegenhed.

Markle foreslog, at hans ekskone, Doria Ragland, skulle gå den amerikanske skuespillerinde ned ad gangen under ceremonien i St George's Chapel på Windsor Castle.

Markle sagde, at han tjekkede ud fra et 'velgørenhedshospital' i Mexico for et par dage siden, men føler, at han snart skal på et andet hospital.

Megans søster Samantha har kritiseret den kommende brud i denne uge

fury wilder fight time uk

Pensionisten, der bor i den stillehavs kystby Rosarito, Mexico, frygter, at han får et tredje hjerteanfald, blev det hævdet.

Bookmakeren Ladbrokes tilbyder i mellemtiden odds 4,6 på, at Meghans mor vil gå hende ned ad gangen.

Fremtidens svigerfar prins Charles vurderes som en 2/1 chance for at træde til og overtage rollen.

Piers Morgan slog til mod Samantha Markle for at være en 'mediegrib' i en hidsig tirade på Good Morning Britain tirsdag.

Han blev forladt, da Meghan & s søster forsøgte at bebrejde medierne for hendes fars problemer.

Markle solgte angiveligt paparazzi -snapsene - viste ham at gå i butikker og fastfood -restauranter - for 100.000 pund og indrømmede over for TMZ, at han blev betalt for billederne.

whittaker vs adesanya uk tid

Det blev hævdet, at Harry bebrejder sig selv, efter at Markle, en tidligere Hollywood -belysningsdirektør, angiveligt trak sig ud af brylluppet.

Harry og Meghans bryllup vil blive set af millioner over hele verden (Billede: AFP)

Læs mere

Prins Harry
Hvad stoppede Harry med at opgive kongelig titel 8.000 pund i gave Harry købte Louis Sødt billede Harry tog af Meghan Hvorfor blev Harry drillet i skolen

Meghan siges at være fortvivlet og 'stå ved' sin far og har efter sigende tigget ham om at skifte mening og gå hende ned ad gangen som planlagt foran 600 gæster og et tv -publikum på millioner.

Harry og Meghan offentliggjorde en erklæring mandag aften for at behandle rapporter om, at Markle ikke ville deltage i ceremonien.

Se Også: