Mariah Carey joker med, at hendes forlovelsesring på 8 millioner pund er 'HIDEOUS', efter at James Packer stillede spørgsmålet

Celebrity News

Dit Horoskop Til I Morgen

De fleste kvinder ville briste af lykke for at kunne blive præsenteret for en massiv diamantforlovelsesring, men Mariah Carey er ikke bare din gennemsnitlige kommende brud.



Superstjernen, der er forlovet med milliardær James Packer, har spøgt med den prangende 35-karat sten, der menes at være 8 millioner pund værd, er & apos; frygtelig & apos; i et nyt interview offentliggjort af Reuters.



Hun lo: 'Det er frygteligt, tag det væk, tag det væk. Jeg blev fornærmet, jeg blev fornærmet, jeg kunne ikke tro .. Nej, det var et fantastisk øjeblik, og jeg er meget, meget begejstret. '



James Packer og Mariah Carey skal giftes (Billede: WireImage)

Hero -hitmakeren har også afsløret, at hun forklarer sit engagement 'langsomt' for sine børn.

Hun vil berolige sine fire -årige tvillinger Marokkaner og Monroe - som hun har med den tidligere mand Nick Cannon - at ændringer i hendes personlige liv ikke påvirker dem.



LÆS MERE:

Mariah sagde: 'Jeg har ikke talt helt med dem om det, fordi de er så unge, så de forstår ikke tingene endnu, så du skal gå langsomt og forklare tingene og altid sikre, at de ved, at dette kun kommer til at være godt for dem. Deres liv kommer ikke til at ændre sig.



James foreslog under en rejse til Aspen (Billede: Startraks Photo/REX/Shutterstock)

'For mig, så længe vi er sammen, og de har et godt forhold til deres far, så er det fantastisk. Det er godt. Og de er fantastiske. '

Den 45-årige sangerinde gør altid en pointe med at være 'positiv' over for Nick over for sine børn og synes, at hun og værten America's Got Talent gør et godt stykke arbejde med co-parenting.

Hun fortalte E! Nyheder: 'Jeg tror, ​​vi prøver vores bedste. Det gør jeg virklig.

mae vest fred vest

'Jeg ved, at jeg prøver mit bedste, og det tror jeg også, han gør. Jeg ved, at de elsker at være sammen med ham, og det er rart, og jeg vil altid sige positive ting om ham til børnene. '

Men Mariah prøver hårdt på ikke at ødelægge tvillingerne.

Hun tilføjede: 'Mellem Nick og hvad han gør for dem og derefter, hvad jeg gør for dem, tror jeg bare, lad være med at forkæle disse børn.

'Jeg er nødt til at rulle den ind.'

Mariah Carey og hendes milliardær -kæreste får første optræden på den røde løber Se galleri

Se Også: