Little Mix-stjernen Leigh-Anne Pinnock har 'unormalt forhold' til kæresten Andre Gray

Celebrity News

Dit Horoskop Til I Morgen

Leigh-Anne Pinnock har åbnet op om sit forhold til kæresten Andre Gray.



Little Mix -sangerinden, 28, har insisteret på, at hun aldrig ser den professionelle fodboldspiller, 28, på trods af at hun bor sammen med ham.



Det elskede par har været kærester i over fire år, men Leigh-Anne har sagt, at hun føler, at de ikke har set så meget af hinanden i den tid, fordi de begge skal rejse enormt meget for deres karriere .



Taler ærligt til Cosmopolitan Magazine , indrømmede den brunette skønhed, at hun skal & bekæmpe & apos; bare at bruge lidt kvalitetstid sammen med hende.

Leigh-Anne Pinnock har åbnet op om sit forhold til kæresten Andre Gray (Billede: INSTAGRAM/LEIGH ANNE PINNOCK)

Den 28-årige insisterede på, at hun ikke har et normalt forhold, fordi hun bor sammen med Andre, men hun ser ham aldrig.



'Jeg føler, at jeg ikke har et normalt forhold. Jeg bor sammen med min kæreste og ser ham stadig ikke «.

Beskriver deres forhold som & apos; vanvittige & apos ;, & apos; Black Magic & apos; hit-maker insisterede på, at hvis hun havde et normalt job, ville de se hinanden så meget mere.



Den 28-årige insisterede på, at hun ikke har et normalt forhold, fordi hun bor sammen med Andre, men hun ser ham aldrig (Billede: Getty Images)

Elsket: Parret har været kærester siden 2016 (Billede: INSTAGRAM)

Leigh-Anne tilføjede: 'Holdet bliver på hoteller før kampe, så hvis de har to om ugen, ser jeg ham ikke. Det er vanvittigt. Hvis jeg havde et normalt job, ville jeg se ham mere '.

På trods af at det nogle gange er svært for hende, indrømmede brunettebomben, at det ikke også har det positive at have muligheden for at se hende beau hele tiden.

Sangeren siger, at hendes tid bortset fra Andre holder deres forhold & friskt & apos; i lang tid.

Sangeren siger, at hendes tid bortset fra Andre holder deres forhold & friskt & apos; i lang tid (Billede: FLYNET/SPLASH NEWS)

Det er dog ikke kun Andre, der har en travl arbejdsplan, da sangerinden siger, at hun kun virkelig får en uge fri i løbet af året.

I løbet af denne tid skal Leigh-Anne & bekæmpe & apos; at tage på ferie med Andre, og for at sikre, at han også er uden tjeneste i løbet af denne tid.

Et andet medlem af Little Mix, der ikke får brugt så meget tid med sin anden halvdel, er Perrie Edwards.

Et andet medlem af Little Mix, der ikke får brugt så meget tid med sin anden halvdel, er Perrie Edwards (Billede: Instagram)

Perrie Edwards oser af glamour på et øjeblik, da hun skynder over beau Alex Oxlade-Chamberlain

Den 26-årige skønhed har været sammen med sin fodboldspiller beau Ox Oxlade-Chamberlain i over tre år (Billede: Instagram)

Den 26-årige skønhed har været sammen med sin fodboldspiller bea Ox Oxlade-Chamberlain i over tre år, men får ikke set ham så ofte, da hans hjem i Manchester er ældet væk & apos; hvorfra hun bor i London.

Den blonde bombe insisterede åbent på, at tanken om at køre til Manchester på hendes fridag er en massiv & apos; indsats & apos ;.

Indrømmer, at det er svært at være så langt væk fra hendes kærlighed, siger Perrie, at det er hvert minut værd af rejsen, fordi hun & ados & amp; Alex.

louise davies james martin

Læs mere

Showbiz -editorens valg
Tearful Kate siger, at børn har & apos; mistet far & apos; Jeff deler snap af den samme Freddie Depp sluttede Amber ægteskab over en poo Kate Garraway bekræfter GMB's tilbagevenden

'Jeg siger altid til ledelsen, hvis vi ikke har fri i to dage, så vil jeg ikke se min kæreste.'

Der er ingen tvivl om, at Perrie-kæresten Alex har vist sig at være parmål i selvisolering.

Parret har begrænset sig til deres smarte hjem, hvor de har fyldt timerne med at sammensætte bevægelser og danse, hvis deres Instagrams var noget at gå efter for sent.

The Little Mix babe får virkelig mest ud af sin tid sammen med sin beau under corona -pandemien.

Se Også: