Kellie Maloney kollapser på Celebrity MasterChef -sættet efter 'filmens stress'

Tv Nyheder

Dit Horoskop Til I Morgen

Kellie Maloney kollapsede i Celebrity MasterChef -køkkenet og blev hastet på hospitalet på grund af stresset ved at filme(Billede: BBC/Shine TV)



bedste pudder foundation uk

Kellie Maloney har fortalt, hvordan hun kollapsede i Celebrity MasterChef -køkkenet og blev hastet på hospitalet på grund af stresset ved at filme.



Den tidligere boksepromotor, 66-kendt som Frank, før han blev kvinde-mistede bevidstheden efter en dag med madlavning til dommerne Gregg Wallace og John Torode.



Mentalt blev jeg udmattet, huskede hun. Jeg ville hjem, men de ville have mere film.

'Den næste ting, jeg vidste, var, at jeg var på gulvet med alle mine andre celebs og dommerne omkring mig.

Kellie og andre MasterChef -deltagere Adam Woodyatt, Vicky Pattison, Judge Jules og Tomasz Schafernaker (Billede: BBC/Shine TV)



Paramedicinere ankom og sagde, at jeg skulle på hospitalet.

Da de tog mit blodtryk, var jeg 240 over 180. Sygeplejersken sagde, at de ikke kunne tro, at jeg ikke havde haft et slagtilfælde. Jeg ville ikke på hospitalet, men de sagde, at jeg var nødt til det og skyndte mig derhen i en ambulance.



Læger holdt Kellie inde til observation, men hit -BBC -programmets producenter og hendes andre kendte kokke - Geordie Shores Vicky Pattison, 31, og olympisk guldmedaljevinder Greg Rutherford, 32 - tilbød støtte.

folks stemme march højttalere

Kellie afslørede, at hun lavede et selvmordsbud sidste år efter at have kæmpet for at finde ud af sit kønsskifte i 2014 og splittet med sin kone Tracey (Billede: Roland Leon / Sunday NEWSAM)

Jeg var der i ni timer, sagde hun. Jeg kan ikke huske meget om den dag. Men jeg fik nogle fine tekster fra Vicky og Greg, der kontrollerede, at jeg var okay.

Dramaet kom dage efter, at Kellie afslørede, at hun lavede et selvmordsbud sidste år. Hun havde kæmpet for at forlige sig med hendes kønsskifte i 2014 og splittet med sin kone Tracey.

Hun afslørede: Jeg havde stadig skylden sidste år over, at jeg havde ødelagt min familie. Jeg var et dårligt sted. Jeg begyndte at drikke. Jeg havde fået nok.

Jeg åbnede en flaske vin og tog hver pille i huset. Jeg tog 150 piller. Jeg havde problemer med min seksualitet.

I denne uge forklarer Kellie den kamp.

Kellie siger, at hun er bange for at have sex (Billede: Roland Leon / Sunday NEWSAM)

Læs mere

Showbiz -editorens valg
Tearful Kate siger, at børn har & apos; mistet far & apos; Jeff deler snap af den samme Freddie Depp sluttede Amber ægteskab over en poo Kate Garraway bekræfter GMB's tilbagevenden

Jeg tænker ikke på sex eller at være intim med nogen, siger hun på C4's High Society: Cannabis Cafe, hvor hun ryger stoffet i Amsterdam. Jeg er bange for at have sex - det har jeg aldrig indrømmet før.

Og hun sagde om stoffet: Jeg gik tilbage til mit hotelværelse og troede, at grønne mænd jagtede mig. Jeg var overbevist om, at de ville tage mig til Mars. Det var første gang, jeg havde prøvet hash - og den sidste.

Som Frank Maloney, eks-træner fra Peckham, South London, blev et af boksningens største navne og hjalp Lennox Lewis med at få verdensvægt i tungvægt i 2000.

åndelig betydning af 45

Nu er Kellie flyttet til Portugal for at slippe for chikane på sociale medier og forklarer: Livet er totalt ændret. Jeg har mine hunde her, jeg får flere dyr. To geder, to alpakker og et æsel. Dette er hjem nu.

  • High Society: Cannabis Cafe er på kanal 4 tirsdag kl. 22.00.

Se Også: