Katie Price insisterer på, at den nye toyboy Carl Woods er 'perfekt mand' og ikke er berømt

Celebrity News

Dit Horoskop Til I Morgen

Katie Price har endelig afsløret, hvor hun mødte sin nye kæreste og tidligere Love Island -stjerne, Carl Woods.



Den tidligere glamourmodel har fundet romantik igen efter hendes giftige brud med eks-partner Kris Boyson.



Nu, syv måneder senere, er Katie blevet officiel med sin nye kæreste, 32, der beskriver sig selv som en & apos; Channing Tatum lookalike & apos ;.



På Instagram i sidste weekend bedøvede reality-tv-sensationen fans, da hun lagde et elsket snap af sig selv og hendes nye mand, der snuggede sig sammen på hendes sofa.

Katie sørgede for at holde sit forhold i sving i løbet af de sidste par måneder, hvilket betød, at både fans og tilhængere blev fuldstændig lammet af, at hun er involveret i en ny mand.

Katie Price har endelig afsløret, hvor hun mødte sin nye kæreste og tidligere Love Island -stjerne, Carl Woods (Billede: katieprice/Instagram)



Katie har tidligere insisteret på, at hun ikke ville begynde at date igen, før hun var sikker på, at hun havde fundet Mr Right, men hun er angiveligt slået med den tidligere Love Island -stjerne Carl.

der spiller stacey i eastenders

Efter mange spekulationer om, hvordan de først lagde øjnene på hinanden, har Katie endelig afsløret, hvad den smukke hunk betyder for hende.



Taler til nyt! Magasin beskrev hun Carl som den 'perfekte mand'.

Selvom den tidligere øboer er i offentlighedens øjne, insisterede Katie på, at Carl er en professionel og ikke en & apos; wannabe & apos ;.

Parret har gjort deres forhold officielt (Billede: sheeshchigwell/Instagram)

'Han er ikke berømt, men han er moden, har sin egen virksomhed og sine egne penge. Han er en professionel, ikke en wannabe. Han er perfekt - han står på egen hånd og har en rygrad, «spruttede hun.

Selvom Katie er den lykkeligste, hun har været i lang tid, har stjernen afsløret, at hun synes, det er lidt for tidligt at stemple sig selv som & forelsket & apos ;.

'Jeg føler mig meget, meget glad. Men det er lidt tidligt for & apos; L & apos; ord. Jeg ved, hvad folk vil synes. De vil sige, at det er for tidligt, men jeg er i et helt andet headspace. Jeg er så glad, og jeg er lidt slået, 'tilføjede hun.

myleene klasse rød kjole

Den tidligere Celebrity SAS Who Dares Win -stjerne føles som om hun er & amp; med Carl, som hun mødte gennem fælles venner.

hvor gammel er paul gascoigne

Den 32-årige optrådte på Love Island tilbage i 2016 (Billede: carljwoods/Instagram)

Ifølge Katie havde hendes nye flamme øje med hende i et stykke tid, før hun tog et skridt.

Hun afslørede: 'Jeg føler ærligt talt, at jeg slog med at være sammen med ham. Han får mig til at føle mig levende, sikker og glad. Han har været en beundrer af mig i lang tid på afstand, det vidste jeg bare aldrig.

Selvom Katie har insisteret på, at hun er lykkeligere end nogensinde, har fans samlet sig omkring hende, og mange er bekymrede for, at hun vil blive forladt igen få måneder efter hendes split fra forloveden Kris Boyson.

Nogle har endda stemplet Carl som en 'a ** ehole' på sociale medier, da de udtrykte deres frygt for Katie.

Katie har insisteret på, at hun er lykkeligere end nogensinde med Carl (Billede: Katie Price/Instagram)

En tweeted: 'Jeg må ikke følge Katie -prisen på Instagram på grund af det faktum, at hendes kæreste ærlig talt er den største ** ** jeg nogensinde har kendt, og jeg kan ikke holde ud at se hans ansigt. «

The Sun Online tidligere rapporteret, at Carl har fortalt Katie, at han ikke er interesseret i berømmelse og bare vil være sammen med hende.

Læs mere

Showbiz -editorens valg
Tearful Kate siger, at børn har & apos; mistet far & apos; Jeff deler snap af den samme Freddie Depp sluttede Amber ægteskab over en poo Kate Garraway bekræfter GMB's tilbagevenden

En kilde sagde: 'Katie søgte ikke kærlighed eller et seriøst forhold, men få uger efter at have mødt Carl faldt hun pladask for ham.

'Hun er overrasket over, hvor hurtigt de klikker. Han er virkelig hendes ideelle mand; han har et job og sine egne penge, han er fit, de griner - og hun er vild med ham.

tv-licens studierabat

'Han fortalte hende, at han ikke er interesseret i at være berømt eller en anden & Mr Pricey & apos; - han vil bare være sammen med hende. '

Carl optrådte i Love Island 2016, men varede ikke længe og blev dumpet fra villaen uden en partner.

Se Også: