Jesy Nelsons mor ønsker, at X Factor aldrig skete, da hun 'mistede sin datter'

Tv Nyheder

Dit Horoskop Til I Morgen

Jesy Nelsons mor ønsker, at hendes datter ikke havde haft succes med X Factor, fordi det har ødelagt hendes tillid.



Janice White indrømmer, at hun føler, at hun har 'mistet Jesy til sociale medier', da hun åbner op for den nye BBC Three -dokumentar Jesy Nelson: Odd One Out.



Mens Jesy indrømmer, at hun nyder at bruge make-up, insisterer hendes mor på, at hun har for meget på og vil se sin naturlige skønhed.



Parret kigger igennem yndige familiebilleder af Jesy som baby og vokser op - og sangeren siger, at hendes mor ville have hende til at gå tilbage til, hvordan hun så ud i de dage, hvis hun kunne.

Jan siger: 'Nogle gange vil jeg fortælle dig for din egen skyld, at din back -up ser for meget ud. Som om dine øjenvipper er for lange. Det behøver du ikke gøre. Naturligt er det bedste. '

Jesys mor siger, at hun ville ønske, at X Factor ikke var sket (Billede: Getty Images)



Jesy taler ærligt om at blive mobbet af onde onlinetrolde over hendes udseende (Billede: BBC/October Films)

Hun tilføjer: '' Jeg ville ønske, at du kunne se den måde, jeg ser dig på uden make-up, fordi jeg synes, du ser dejlig ud. '



Hendes mor åbner også op for, hvorfor hun egentlig ønsker, at Jesy kunne gå tilbage til det liv, hun havde før sin X Factor -sejr.

aa25 £5 seddel

Jan siger: 'Jeg siger altid, at jeg ville ønske, at det var tilbage til det normale. Jeg ville ønske, jeg kunne have livet, som det var, og have min sjove lille Jes tilbage.

'Jeg er så stolt, og når jeg ser hende på scenen, bliver jeg begejstret. Jeg er den højeste jubel i mængden.

'Men lige så meget som jeg elsker alt det, og folk må tænke, hvordan kan du sige det, hvis jeg kunne have min Jes tilbage, som hun var, før jeg ville ændre det sådan. Har ikke X Factor eller noget af det. Fordi jeg savner hende.

'Jeg føler bare, at jeg har mistet Jess til sociale medier. Afhængig af, hvad folk siger. '

Jan indrømmer, at hun foretrækker at se sin datter uden make-up (Billede: Ken McKay / Rex Features)

Jesy forsøger at bekæmpe sine dæmoner (Billede: BBC/October Films)

Jan beskriver også hendes ødelagte reaktion på at opdage, at hendes datter havde forsøgt at tage sit eget liv tilbage i november 2016.

Sangeren var på randen af ​​selvmord efter at have modtaget frygtelige overgreb fra online trolde, herunder Katie Hopkins, efter en optræden på X Factor.

Efter at have spist middag på en restaurant med sin mor, gik Jesy hjem og tog tabletter, inden hun gik i seng og fik at vide, at hun var heldig at overleve.

ian Botham forlader Sky Sports

Jesy åbner op for sin kamp med modbydelige onlinetrolde (Billede: BBC/October Films)

Jesy kæmpede for at se tilbage på gamle snaps efter X Factor -sejren (Billede: UK Press via Getty Images)

Heartbroken Jan siger: 'Det var bare forfærdeligt at vide, at dit barn har gjort det. Det værste var, at hun boede tre minutters gang fra mig. Jeg lå nok i sengen, og det havde hun gjort mod sig selv.

'Det er forfærdeligt. Og vel vidende ... kan vi bare stoppe der, 'græder Jan, mens hun bryder sammen i gråd.

Hun tilføjer: 'Du ligger bare og sover, og et af dine børn vil dræbe sig selv. Jeg følte mig virkelig som en dårlig mor. '

*Jesy Nelson: Odd One Out er tilgængelig på BBC Three på iPlayer fra kl. 10 den 12 og på BBC One samme aften kl. 21.00.

Se Også: