Jennifer Anistons Friends 'flings' - fra Matt LeBlanc 'snogs' til sandhed om David Schwimmer

Celebrity News

Dit Horoskop Til I Morgen

I løbet af sit 10-årige løb affødte Friends endeløse tilslutninger på skærmen mellem rollelisten.



Fra Phoebe Buffay (Lisa Kudrow) og Ross Geller (David Schwimmer), der boltrede sig på et snookerbord til Rachel Green (Jennifer Aniston) og Joey Tribiani (Matt LeBlanc), der brød Ross & apos; hjerte med en skæbnesvangert romantik, har der ikke manglet handling.



Men hvad med off -screen? I betragtning af at de seks hovedmedlemmer i rollelisten var uadskillelige i et helt årti, har fans altid været overbevist om, at i det mindste nogle af dem må have tilsluttet sig.



Og i en tv -hyldest fra 2016 med skaberen James Burrows antydede rollelisten, at der var sket en masse kærlighed!

Cast af venner

Friends -rollen var uadskillelige i et helt årti - men blev venskab nogensinde noget mere? (Billede: NBCUniversal)

Da vært Andy Cohen spurgte, om de havde underskrevet kontrakter, der sagde, at I ikke ville sove med hinanden? der var en akavet stilhed, inden Lisa endelig talte.



'David, sig noget!' hun fniste og fik sin medspiller til at sige: 'Nå, det var gået i stykker!'

spejl fodbold man utd

Så hvad fik fanfavoritten Jennifer til, inden hun i dag knyttede knuden til Brad Pitt for 20 år siden?



Matt LeBlanc

Matt LeBlancs far hævdede, at hans søn havde pralet af & snegle & apos; Jennifer Aniston - hævder begge benægter

Matt LeBlancs far hævdede, at hans søn havde pralet af & snegle & apos; Jennifer Aniston - hævder begge benægter (Billede: WireImage)

Rygtemøllen gik i grus, da Matt & s far Paul var useriøs og hævdede, at hans søn i al hemmelighed havde fundet ud af & apos; med Jen.

Begge benægtede kraftigt påstande om et on-set slyng, men Paul insisterede på, at Matt havde pralet med at snige sin medstjerne.

'Han havde endda et forhold til en af ​​pigerne ... Jen,' påstod Paul OK! USA.

[Matt] kom godt ud af det med Jen. Han fortalte mig om det - de ville finde ud i omklædningsrummet, 'Paul fortalte OK! USA.

Jen på billedet med co-stars Matt LeBlanc, Matthew Perry og David Schwimmer

Jen på billedet med co-stars Matt LeBlanc, Matthew Perry og David Schwimmer (Billede: FilmMagic)

Men reps for begge lukkede det ned, med Jen's publicist, der sagde: 'Jennifer har aldrig haft et romantisk eller seksuelt forhold til Matt LeBlanc.'

I mellemtiden fortsatte Paul i samme interview med at panere sin egen søn, hvilket hårdt tyder på, at et liv med fedme vinkede Matt.

Han fortsatte: Han så lige så godt ud som alle andre i Hollywood. Men han ældes ikke godt. Det er det høje liv - jeg vil se ham med tarmen hængende over sit bælte.

Han er ikke en, der holder sig tonet, når han ikke er foran kameraerne.

Pæn.

David Schwimmer

Ross Geller og Rachel Green i Friends

Ross og Rachel var det on-off-par, der holdt alle til at se på (Billede: Kanal 4)

Efter hendes splittelse i 2005 fra Brad Pitt fløj rygter om, at Jennifer og hendes kærlighedsinteresse på skærmen David Schwimmer (Ross) var kærester i det virkelige liv.

elsker øen jess og mike

David giftede sig imidlertid med den britiske kunstner Zoe Buckman i 2010, mens Jen giftede sig med skuespilleren Justin Theroux i 2015.

Men ifølge nylige rapporter, da hans syvårige ægteskab med Zoe nu er forbi og Jen single efter hendes skilsmisse fra Justin, er David tilsyneladende ivrig efter at oprette forbindelse igen.

David Schwimmer blev gift med den britiske kunstner Zoe Buckman

David Schwimmer blev gift med den britiske kunstner Zoe Buckman (Billede: WireImage)

'David havde altid et lys for Jen og har aldrig holdt op med at elske hende,' hævdede en kilde til magasinet New Idea.

'Men det var et tilfælde af aldrig at være det rigtige tidspunkt, da en af ​​dem altid var i et forhold efter deres fling for alle de år siden.'

Davids repræsentant benægtede påstandene og fortalte Gossip Cop, at historien var falsk.

Paul Rudd

Jennifer Aniston menes at have datet Paul Rudd, inden hun mødte Brad Pitt

Jennifer Aniston menes at have datet Paul Rudd, inden hun mødte Brad Pitt

Han kunne have tilsluttet sig showet som Phoebe Buffays kæreste-vendte mand Mike Hannigan, men det var Jen, der tilsyneladende plejede at tilslutte sig Paul i virkeligheden.

De to rygtes at have indledt en kort romantik - lige før hun mødte Brad Pitt - da Paul spillede sin homoseksuelle bedste ven i 1998 The Object of My Affection.

prue leith nettoformue

De spillede senere som et par i filmen Wanderlust i 2012. Og spurgte, om det var underligt at kysse på skærmen, spøgte Jen, nej. Jeg har kysset ham i årevis, og Paul kvittede, vi har fundet ud af i årtier.

Tate Donovan

Jen var ved at skilles fra Tate, da han første gang optrådte på Friends som Rachels kærlighedsinteresse Josh

Jen var ved at skilles fra Tate, da han første gang optrådte på Friends som Rachels kærlighedsinteresse Josh (Billede: NBCUniversal)

Paul var ikke den eneste gæstestjerne, Jen havde historie med.

Tate sluttede sig som Rachel Green's hunky Bloomingdale's klient i seks serier, men det kom akavet sammen med afslutningen af ​​deres virkelige engagement.

'Vi blev brudt op, og producenterne var ligesom, & apos; Hey, vil du gerne lave seks afsnit af showet? & Apos; Og jeg var ligesom & apos; Måske ville det være godt at arbejde igennem dette brud, & apos; ' sagde han til Huffington Post.

'Det var forfærdeligt. Det var så hårdt, mand. Jeg kan huske, at jeg lige kom tilbage til mit omklædningsrum og bare græd. '

Se Også: