ITV træffer beslutning om overtagelse af BT Sport, da fans kravler om gratis Champions League -fodbold

Fodbold

Dit Horoskop Til I Morgen

ITV har nået en beslutning om udsigten til at lancere en overtagelse af BT Sport, men det er ikke gode nyheder for dem, der ønsker at se Champions League vende tilbage til terrestrisk tv.



bedste ferieparker i Storbritannien

Det blev afsløret for to uger siden, at BT overvejede enten et delvist eller fuldt salg af sports -tv -divisionen med flere interesserede parter.



BT Sport har i øjeblikket rettighederne til 52 Premier League -kampe samt alle Champions League- og Europa League -kampe hver sæson.



De betalte 385 millioner pund for deres Premier League-kampe for perioden 2019-2022 og en massiv 1 milliard pund for Champions League-rettighederne frem til 2024.

BT Sport har haft Champions League tv -rettigheder siden 2015

BT Sport har haft Champions League tv -rettigheder siden 2015

Da BT planlægger at fokusere mere på bredbånd og 5G i de kommende år, er de begyndt at søge en partner til sports -tv -armen i sin forretning.



ITV var en part, der indledte forhandlinger, men Tiderne rapporter nu, at tv -selskabet ikke vil tage deres bud længere og har udelukket sig selv fra at køre.

Det er et bittert slag for dem, der håbede på, at BTs forsøg på et salg ville få Champions League til at vende tilbage til gratis tv.



Telegiganterne tog rettighederne fra ITV i 2015, hvor de fleste spil i den europæiske konkurrence nu kræver et abonnement for at se.

Chelsea nåede deres første Champions League -finale siden 2012 i denne sæson

Chelsea nåede deres første Champions League -finale siden 2012 i denne sæson

En erklæring fra BT afslørede dog, at der førtes tidlige diskussioner med en række udvalgte strategiske partnere.

Men der har været lidt bevægelse fra f.eks. ITV, Amazon, Disney eller Discovery mod et bud.

Mange fans har krævet om Champions League -rettighederne til at vende tilbage til gratis tv.

De kræfter, der er nødvendige, skal dele rettighederne til Champions League. Mindst et spil om ugen på terrestrisk tv inkl. Finalen. Alle højdepunkter for at være på terrestrisk tv, skrev en fan på Twitter.

Jeg har tænkt på dette, tid til at få Champions League tilbage på terrestrisk tv, tilføjede en anden.

Se Også: