Lukker min Toys 'R' Us -butik? Fuld liste over de sidste 27 butikker lukker DENNE uge

Legetøj R Us

Dit Horoskop Til I Morgen

Firmaet havde en momsregning på 15 millioner pund - og ville have haft brug for 120 millioner pund for at gøre det igen levedygtigt(Billede: Bloomberg)



Legetøj & apos; R & apos; Os chefer har bekræftet planer om at lukke alle resterende butikker inden udgangen af ​​april.



Det sker, efter at administratorer ikke kunne finde en køber til at redde virksomheden - som fulgte med en momsregning på £ 15 mio.



Alle filialer i Storbritannien er lukket inden den 24. april - dette inkluderer dets babyer & apos; R & apos; Os arm.

I en erklæring, Moorfields Advisory Limited, konsulentfirmaet, der administrerer Toys & apos; R & apos; Os & apos; død, sagde 25 filialer ville lukke i marts.

Dette ville blive efterfulgt af 75 flere i april - hvoraf 12 allerede har lukket dørene for altid.



Hvad med personalet?

Grundlagt i 1985, Toys & apos; R & apos; Us er en af ​​verdens største forhandlere med over 1.500 butikker i 33 lande (Billede: Bloomberg)

Alle 2.054 medarbejdere er blevet informeret og vil blive udbetalt til og med deres sidste ansættelsesdag, sagde Moorfields Advisory.



tv-licens over 75

Alle butikker fortsætter med at handle som normalt indtil datoerne (angivet nedenfor) med store rabatter på landsplan.

Reduktioner på op til 70% er nu tilgængelige i alle butikker, med cykler, autostole, klapvogne og actionfigurer, der i øjeblikket tilbydes til halv pris. Yderligere 'Manager's Specials' tilbud er tilgængelige på udvalgte produkter i butikkerne.

Simon Thomas på Moorfields sagde: 'Vi er taknemmelige for det hårde arbejde fra alle på Toys & apos; R & apos; Os & apos; i denne ekstremt svære og udfordrende tid.

'Vi arbejder tæt sammen med de 2.000 ansatte, der er berørt af lukningerne for at sikre, at de får den støtte, de har brug for til afskedigelse og andre kompenserende betalinger.

'Butikkerne i hele amtet vil være åbne som normalt indtil sidste handelsdag, og vi vil opfordre shoppere til at få mest muligt ud af de gode tilbud. Udvidede rabatter på op til 70% er gældende fra i dag, og tilbud er tilgængelige på nogle af vores mest kendte mærker. '

Fuld liste over butikker, der skal lukkes, og hvornår

Følgende butikker lukker i april - med de nøjagtige datoer anført nedenfor. I mellemtiden fortsætter handlen som normalt, men gavekort accepteres ikke.

Hvis du handler i udsalget, skal du sørge for at kende din refusion og bytterettigheder.

Mandag 23. april

Tirsdag den 24. april

  • Southampton

  • Belfast Castle Court

  • Swindon

  • Brent Cross

  • Warrington

  • Chester

  • Nottingham

  • Derby

  • Croydon

  • Dundee

  • Norwich

  • Coventry

  • Sheffield

Legetøj & apos; R & apos; USA lukker salg: Dine rettigheder til at købe varer

Hvis du håber at gøre nogle gode tilbud i Toys & apos; R & apos; Os salg, her er dine rettigheder - og hvordan du gør det sikkert.

stort show vægttab

Hvis du køber varer for mere end £ 100, er det værd at betale (for i det mindste en del af det) med kreditkort, så du er beskyttet i henhold til § 75.

Det betyder, at hvis din transaktion går galt, kan du kræve pengene tilbage fra din kortudbyder.

Kan jeg stadig returnere varer?

(Billede: REX/Shutterstock)

frankie poultney og david seaman

Legetøj & apos; R & apos; Vi accepterer ikke længere refusioner for returneringer, men de behandler udvekslinger. Hvis du ombestemmer dig, og din vare er uåbnet - og i en stand, der kan sælges igen - skal du besøge din lokale butik (eller den nærmeste, der stadig handler) med et købsbevis for at bytte den.

Læs mere

Forbrugerrettigheder
Dine refunderingsrettigheder på high street Sådan klager du over et payday -lån Mobiltelefonkontrakter - dine rettigheder Dårlige anmeldelser - hvordan får man en refusion?

Hvad sker der med mit loyalitetskort?

    Legetøj & apos; R & apos; Os har afskrevet loyalitets- og gavekort - det betyder, at der ikke udstedes nye, og der accepteres ingen kuponer.

      Den vare jeg har er defekt

      Når et firma går i administration, mister du din juridiske ret til en defekt vare refusion.

      I dette tilfælde er Toys & apos; R & apos; Os har sagt, at det vil behandle udvekslinger og refusioner for defekte varer. Hvis du har en fejlbehæftet vare, rådes du til at få den sorteret før snarere end senere.

      Hvis du køber en vare i det afsluttende salg, som senere viste sig at være defekt, har du følgende muligheder:

      • Gå i butikken for at løse det ASAP

      • Kontakt din bank for at kræve den tilbage ved tilbageførsel. Dette er den proces, hvor din bank tilbagekalder dine penge fra sælgeren på dine vegne. Men handle hurtigt, forklarer James Walker kl resolve.co.uk - hvis et firma allerede er gået i stå, kan det være for sent. Giv betalingskortudbyderen et opkald, og bed dem om at debitere pengene så hurtigt som muligt.

      • Hvis varen var £ 100 eller mere, og du betalte med kredit, skal du underrette din kortudbyder, der er ansvarlig for salget i fællesskab. Du kan læse mere om dine § 75 rettigheder her.

      • En lignende regel gælder, hvis du har betalt med PayPal - som du er dækket af sin køberbeskyttelsespolitik.

      Ligesom kredit- og betalingskort kan du gratis gå til Financial Ombudsman Service, hvis du er utilfreds med resultatet af din tvist.

      Du kan læse mere om Legetøj & apos; R & apos; Os forbrugerrettigheder, her.

      Se Også: