iPhone-brugere kan blive fristet til at annullere deres Amazon Prime-medlemskab i denne uge

Teknologi

Dit Horoskop Til I Morgen

iPhone-brugere kan blive fristet til at annullere deres Amazon Prime-medlemskab i denne uge, efter rygter om et rivaliserende Apple-abonnement, der lanceres i morgen.



Rygter tyder på, at Apple kunne lancere et abonnement kaldet Apple One ved deres 'Time Flies'-begivenhed i morgen.



lille blanding plastikkirurgi

9To5Mac har opdaget flere referencer til Apple One i den seneste betaversion til iOS 14, herunder funktioner som 'Annuller Apple One' og 'Keep Apple One'.



Koden indeholder også en forklaring, der lyder: Du kan afmelde Apple One og kun beholde det, du vil have', hvilket antyder, at en ny pakke kan være på vej.

Ifølge Bloomberg , vil Apple annoncere Apple One ved begivenheden i morgen, hvor det også forventes at lancere iPhone 12, iPad Air 4 og Apple Watch 6.

(Billede: Getty Images)



447 engel nummer betydning

Med hensyn til prissætning foreslår Bloomberg, at kunderne vil have en række muligheder tilgængelige, begyndende med et bundt på entry-level, der kombinerer Apple Music og Apple TV+.

Det forklarede: Der vil være forskellige niveauer, ifølge folket, der bad om ikke at blive identificeret og diskuterede private planer.



'En grundpakke vil omfatte Apple Music og Apple TV+, mens en dyrere variant vil have de to tjenester og Apple Arcade-spiltjenesten.

engle numre 1234 betydning
Video indlæsesVideo ikke tilgængeligKlik for at spille Tryk for at spille Videoen afspilles snart automatisk8AfbestilleSpil nu
iPhone 12 rygter

Det næste niveau vil tilføje Apple News+, efterfulgt af et dyrere bundt med ekstra iCloud-lagerplads til filer og billeder.

Som altid holder Apple beskedent om morgendagens begivenhed, som begynder kl. 18:00 BST.

S Online vil dække begivenheden live, så sørg for at tjekke ind igen i morgen for at få alle de seneste Apple-nyheder!

datatal ='3' data-numberedMest læste
Gå ikke glip af

Se Også: