iPhone 7 lancerer weekendsalget '25 % lavere' end da iPhone 6s blev udgivet i 2015

Teknologi

Dit Horoskop Til I Morgen

Apples iPhone 7 kan kæmpe for at kopiere succesen fra sin forgænger, hvis de seneste lækkede salgstal er noget at gå efter.



Virksomheden solgte angiveligt 25 % færre iPhones i weekenden efter lanceringen, end det gjorde i samme periode i 2015, efter lanceringen af iPhone 6s .



Tallene stammer fra det tyske markedsundersøgelsesinstitut GfK , som analyserer Apples salgskanaler i Europa og Asien. Virksomheden måler ikke salg i USA.



iPhone 7

iPhone 7

GfK sagde, at dens rapport ikke var beregnet til ekstern udgivelse.

Tal om salg eller markedsandele er fortroligt givet til vores kunder og må ikke citeres eller frigives til offentligheden, sagde GfK i en erklæring.



Selvom tallene er ubekræftede, ville de ikke komme som en stor overraskelse. KGI Securities-analytiker Ming-Chi Kuo forudsagde tilbage i april, at iPhone-salget kunne falde så meget som 18% i 2016.

iPhone 7

iPhone 7 Plus kamera



I mellemtiden DigiTimes rapporterede fredag, at chipordrer til Apples iPhone 7 og 7 Plus sandsynligvis vil være 20 % lavere i første kvartal af 2017 end i samme periode af 2016.

Apple har angiveligt bedt produktionspartnere om at bære chips til 50 millioner enheder af iPhone 7 og 7 Plus i tredje kvartal af 2016, men kun 45 millioner enheder i fjerde kvartal.

Dette forventes at falde endnu mere i første kvartal af 2017, hvor chipleverandører forudsiger ordrer på mellem 35 og 37 millioner, fortalte kilder til den taiwanske publikation.

Apple Senior Vice President for Worldwide Marketing Phil Schiller taler om den nye Apple iPhone 7

Apples iPhone 7 er vandafvisende

De ubekræftede rapporter står i kontrast til de første indikationer fra mobiloperatører i USA, som sagde, at førstedagssalget af de nye iPhones var bedre end forventet.

Apple-aktien faldt hele 2,7% efter GfK's rapport blev lækket i fredags.

Apple iPhone 7
datatal ='3' data-numberedMest læste
Gå ikke glip af

Se Også: