iPhone 7 anmeldelse: Mere evolution end revolution

Teknologi

Dit Horoskop Til I Morgen

En af de bedste ting ved at finde sig i en skinnende ny smartphone er at vise den frem for dine venner og fange folk, der giver den sidelænge blikke i bussen.



Så det er lidt af et buzz-kill, når ingen lægger mærke til, at du har en.



Det iPhone 7 er en fornøjelse at bruge. Apples hardware og software fungerer i harmoni, hvilket betyder, at det er en leg at skifte mellem apps - og det føles ikke 'glitchy' på den måde Android telefoner kan.



Det har også flere gode forbedringer som f.eks vandafvisende , en hurtigere processor, en mere kraftfuld 'Taptic'-motor og et bedre kamera.

Men når det kommer til stykket, giver iPhone 7 Apple-fans nok et incitament til at opgradere?

Her er min dom over den nye iPho



ne 7.

Design

Fra et designsynspunkt er det virkelig svært at kende forskel på iPhone 7 og iPhone 6s, som blev lanceret i 2015.



De er næsten identiske i størrelse og form – iPhone 7 er faktisk 5 gram lettere end 6s, men det er ikke nok til at gøre en mærkbar forskel i din hånd.

Plastantennelinjerne på bagsiden af ​​telefonen er blevet redesignet, så der kun er en enkelt linje langs toppen og bunden af ​​bagkassen, frem for en dobbelt linje.

På de sorte og kulsorte modeller er disse næsten usynlige mod aluminiumskassen, men de hvide linjer skiller sig stadig ud på sølv-, guld- og rosaguldmodellerne.

Det bagerste kameraobjektiv er lidt forstørret, og aluminiumet skråner lidt op for at møde glasset.

Dette er en ændring fra den skinnende kant omkring iPhone 6s-kameraet - men du skal nok have de to håndsæt side om side for at bemærke det.

Til sidst er hovedtelefonporten blevet fjernet fra bunden af ​​telefonen og erstattet med en ekstra højttalergrill.

I betragtning af at de fleste iPhone-ejere opbevarer deres enheder i et etui for at forhindre dem i at blive ridset, er sandsynligheden for, at nogen bemærker, at du har en iPhone 7 i stedet for en 6s - eller endda en 6 - ret lav.

Når det er sagt, er den slanke ramme og de buede kanter stadig så attraktive som nogensinde, og mange vil hævde, at hvis noget ikke er gået i stykker, så lad være med at reparere det.

theo paphitis debbie paphitis

Køb iPhone 7 nu fra Apple

rav af kærlighed ø

Ingen hovedtelefonstik

Ja, det er sandt. 3,5 mm hovedtelefonstikket er væk - hvilket betyder at du enten skal bruge trådløse høretelefoner for at lytte til musik og podcasts, eller sæt dine kablede hovedtelefoner i iPhone 7's opladningsport.

Dette er uden tvivl Apples mest kontroversielle opdatering – hovedtelefonstikket, der har eksisteret siden Sony Walkmans dage. Men det er faktisk ikke så forfærdeligt, som det lyder.

Den største ulempe er, at du ikke kan oplade din iPhone 7 og lytte til musik på samme tid – i hvert fald ikke uden at købe en adapter til £35 . Det er irriterende.

Apple inkluderer dog et par hovedtelefoner i æsken med et Lightning-stik, der sættes direkte i opladningsporten.

Der er også en hovedtelefonstik-til-Lightning-port-adapter, så du stadig kan bruge dine gamle høretelefoner med iPhone 7, hvis du er særligt knyttet til dem.

Mange har påpeget, at adapteren er lille og let at miste, hvilket er rigtigt. Men jeg fandt ud af, at ved at lade adapteren være tilsluttet mit hovedtelefonkabel, kan du undgå at miste den.

Der er ingen mærkbar forringelse af kvaliteten ved at bruge adapteren, så hvis du har brugt dyrt lydudstyr, bør du ikke mærke en forskel.

Selvom tabet af hovedtelefonstikket ikke er så forfærdeligt, som det først ser ud til, er du nødt til at spørge, hvad der er vundet.

Mens Apple hævder, at det har frigivet ekstra plads inde i enheden, er iPhone 7 ikke mindre eller tyndere som et resultat, og der er stadig kun én højttaler langs bunden af ​​enheden.

Taptic-motoren, som giver haptisk feedback, er ifølge Apple en smule større i iPhone 7, men jeg er ikke overbevist om, at det er værd at bytte.

Køb iPhone 7 nu fra Carphone Warehouse

Hjemknappen

En ting, der kræver lidt at vænne sig til på iPhone 7, er ny Hjem-knap .

I modsætning til tidligere modeller, som har klikbare knapper, har iPhone 7, hvad Apple kalder en 'solid state' Home-knap, hvilket betyder, at den faktisk ikke bevæger sig, når du trykker på den.

Den er dog trykfølsom, og Taptic-motoren inde i telefonen giver haptisk feedback, når du trykker på den, så den føles nærmest som en rigtig knap.

En del af årsagen til denne ændring er at forbedre telefonens vandtæthed. Forsegling af det lille mellemrum mellem knappen og frontpanelet på telefonen forhindrer vand i at komme ind og stege de elektriske komponenter.

Det er dog værd at bemærke, at den nye knap er kapacitiv ligesom touchskærmen, så den kræver hudkontakt for at virke. Det betyder, at hvis du prøver at trykke på den med et søm, eller når du har handsker på, det vil simpelthen ikke reagere .

Apple har også tilføjet haptisk feedback til en række af sine applikationer, så hvis du for eksempel vil indstille en alarm, vil det skabe en klikfornemmelse, mens du scroller gennem tal og minutter.

Vandafvisende

Der har været megen debat om, hvorvidt iPhone 7 er vandtæt eller vandafvisende . Teknisk set er enheden kun vandafvisende, men den kan tåle meget mere vand, end de fleste tilsyneladende tror.

iPhone 7 har en klassificering kendt som IP67, hvilket betyder, at den kan nedsænkes i vand til en dybde på cirka 1 meter i op til 30 minutter.

Så den overlever en dukkert i håndvasken eller på toilettet, og den går ikke i stykker, hvis du hælder en drink over den, men du vil nok ikke svømme med den.

I mine test var iPhone 7 fuldstændig uberørt af at have spildt te på den, blive kørt under vandhanen og endda blive nedsænket i en kande med vand.

Selvfølgelig kan smartphone-rivaler gerne Samsung har lavet vandtætte telefoner i årevis, men for Apple-fans - især dem, der er tilbøjelige til klodsethed - kan dette være et af de største salgsargumenter for iPhone 7.

Kamera

Apple har lavet meget larm om dobbelt kamera på iPhone 7 Plus , som tilbyder optisk zoom og til sidst vil lade dig skabe en bokah-effekt, hvor forgrunden er i fokus og baggrunden er sløret.

Desværre har den mindre iPhone 7 kun det ene kamera på bagsiden - og den har en 12 megapixel linse, ligesom iPhone 6s' kamera.

Peaches geldof heltinde billeder

Der er dog nogle baggrundsforbedringer, der gør det muligt for iPhone 7 at tage lidt bedre billeder - især under dårlige lysforhold.

Disse omfatter optisk billedstabilisering, som tidligere kun var en funktion af plus-size iPhone 6s, en større ƒ/1,8 blænde, som lader 50 % mere lys ind på sensoren, en seks-element linse og en quad-LED flash.

Disse burde teoretisk resultere i lysere, mere detaljerede fotos og videoer og en bred farveoptagelse for mere levende farver i fotos med flere detaljer.

I mine test var der en mærkbar forskel mellem billeder taget med iPhone 6s og iPhone 7. Mens farverne i 6s faktisk så ud til at være mere levende, fangede iPhone 7 mange flere detaljer i de mørkere områder af billedet:

iPhone 6s (L) og iPhone 7 (R)

iPhone 6s (L) og iPhone 7 (R)

Under dårlige lysforhold klarede iPhone 7 utvivlsomt bedre, med farver og detaljer, der fremstod meget tydeligere:

iPhone 6s (L) og iPhone 7 (R)

gemma collins danser på is

Forskellene kan virke små, men hvis du tager de fleste af dine billeder på aftener ude eller om aftenen, vil du sætte pris på iPhone 7's evne til at fange flere detaljer.

iPhone 7 har naturligvis også et 7 megapixel selfie-kamera – en opgradering fra 5 megapixel på iPhone 6s – med automatisk billedstabilisering, bred farveoptagelse og Full HD-videooptagelse.

Det betyder, at dine Snapchats bliver skarpere og mere farverige end nogensinde.

Display og højttalere

En anden ting, der ikke har ændret sig, er skærmstørrelsen og opløsningen. Ligesom iPhone 6s har iPhone 7 en 4,7-tommer skærm med en opløsning på 1.334 x 750.

iPhone 7's a-skærm har angiveligt en 25% lysere skærm og en bredere farveskala for større farvemætning. Du vil dog være hårdt presset for at mærke meget forskel. Hvis noget, så iPhone 6s-skærmen lidt lysere ud for mig.

Det er nok at sige, du vil ikke blive skuffet over skærmen på iPhone 7. Den er lys og klar og lige hvad du ville forvente af en avanceret smartphone.

Højttalersystemet er lidt mere imponerende. iPhone 7 har stereohøjttalere - en øverst på enheden og en i bunden.

Det betyder, at den er dobbelt så høj som iPhone 6s, og tilbyder også et øget 'dynamisk område' af lyd - med andre ord kan de to højttalere spille lidt forskellige ting for at give en mere afrundet effekt.

Anvendelsen af ​​dette er ret begrænset. De fleste mennesker vil bruge hovedtelefoner eller tilslutte deres telefon til højttalere, hvis de vil lytte til musik. Men hvis det er noget for dig at sprænge musik ude i parken eller bagerst i bussen, så vil iPhone 7 helt sikkert gøre det.

Strøm og batterilevetid

Apple hævder, at dens A10 Fusion-chip er den mest kraftfulde chip nogensinde i en smartphone, og den er bestemt lynlås.

Åbning og lukning af apps sker næsten øjeblikkeligt, og iPhone 7 har overhovedet ingen problemer med at gengive grafiktunge mobilspil.

Det er også effektivt ifølge Apple. Chippen har dobbelt så mange kerner som A9-chippen i iPhone 6s – to 'high-performance'-kerner og to 'high-efficiency'-kerner.

Det betyder, at alle de små opgaver, der kører i baggrunden, såsom musikafspilning, beskedopdateringer og filsynkronisering, kan køre på de 'højeffektive' kerner uden at gå på kompromis med topydelsen.

Dette har en afsmittende effekt på batterilevetiden, som Apple hævder holder op til to timer længere end iPhone 6s. Jeg forsøgte ikke at teste dette videnskabeligt, men iPhone 7 har ingen problemer med at komme igennem en 16-timers dag med konstant brug.

Andre anmeldere har hævdet, at iPhone 7s batteri holder cirka halvanden time længere end iPhone 6s.

iPhone

iOS 10

Hvis du har brugt iPhones før, iOS 10 vil ikke komme som et alt for meget chok. Det er lagt ud på stort set samme måde som tidligere versioner af iOS, med blot et par mindre ændringer. Der er dog et par nye funktioner, der er værd at nævne.

Den største visuelle ændring er de nye meddelelser og funktioner til hurtige svar. Disse betyder, at du ikke længere behøver at åbne en app for at se videoer, billeder og svare - alt du skal gøre er at trykke på en notifikation eller 'tvinge' den for at få vist en forhåndsvisning.

Låseskærmen er blevet mere nyttig, så du kan se dine seneste notifikationer ved at stryge ned, eller Siri-forslag ved at stryge til højre uden at låse telefonen op.

Den nye 'løft for at vågne'-funktion betyder, at din iPhone 7 lyser op, når du tager den op, hvilket gør det nemmere at få adgang til notifikationer uden ved et uheld at låse din telefon op med et tryk på startknappen.

Der er nogle sjove nye funktioner i appen Beskeder - såsom usynlig blæk, emoji-forudsigelser og håndskrevne noter, som måske bare lokker dig væk fra WhatsApp - selvom de kun virker i beskeder til andre iPhone-brugere.

Billeder og kort har også fået en fornyelse, og 3D-touch er blevet indbygget i flere apps, så du kan tvinge tryk på et app-ikon for at få genvejsmuligheder frem.

Dom

iPhone 7 er uden tvivl en evolution snarere end en revolution. Det repræsenterer to år med forbedringer og tweaks, der bygger på det design, som Apple først afslørede i 2014.

Hvis du allerede har en iPhone 6 eller 6 Plus, kan det være svært at retfærdiggøre opgraderingen. Du kan downloade iOS 10 til en af ​​disse telefoner og få en næsten identisk brugeroplevelse.

Når det er sagt, er tilføjelsen af ​​vandtæthed en meget attraktiv funktion, og for dem, der vil være i stand til at tage de bedst mulige billeder med en smartphone, er dette bestemt en topkonkurrent.

727 engel nummer kærlighed
Apple iPhone 7 tilbud og købsråd

Tabet af hovedtelefonstikket vil utvivlsomt kræve lidt tilvænning, men med hovedtelefonindustrien, der i stigende grad omfavner trådløse teknologier, er dette måske ikke så meget af en justering, som du ville forvente.

Det store spørgsmål er, om du vil give 599 £ eller mere for iPhone 7, eller holde ud med næste års model, der menes at blive kaldt iPhone 8 , som efter alt at dømme vil se et større redesign af Apples ikoniske smartphone.

iPhone 7 den er tilgængelig til at købe nu fra Æble . Alle de britiske operatører tilbyder en række af tilbud og takster - herunder EE , O2 , Vodafone , Tre , Tesco mobil og Carphone lager .

Apple iPhone 7

datatal ='3' data-numberedMest læste
Gå ikke glip af

Se Også: