iOS 12-funktioner: Hvad vil downloadet indeholde, og hvornår udgives det?

Teknologi

Dit Horoskop Til I Morgen

iOS , styresystemet som alle Apples telefoner og tablets bruger.



Som altid er iOS-opdateringen gratis og tilgængelig til opdatering fra i dag.



Så hvad kan du forvente af den nye iOS? Her er ni nye funktioner, vi kan forvente.



1. Gratis hastighedsboost

En af de største og vigtigste opgraderinger til din iPhone eller iPad med iOS 12 vil være ydeevnen. Der loves hurtigere hastigheder på alle kompatible enheder, men apps indlæses op til 40 procent hurtigere.

hvornår er sort fredag ​​2020
Den nye version af iOS har masser af fantastiske funktioner

Den nye version af iOS har masser af fantastiske funktioner (Billede: Apple)

Apple siger også, at tastaturet vises hurtigere, når du trykker på en tekstindtastningsboks. Det virker måske ikke som en big deal på en iPhone X , men enhver, der bruger en ældre telefon, kan have lidt med dette.



Også lovet er hurtigere kameraindlæsningstider, hvilket er en stor ting, når du prøver at fange børn, der laver noget sødt eller et morsomt dyr.

Der er også forbedringer til animationer på skærmen. Dette skulle give din eksisterende enhed en mere flydende fornemmelse og bør generelt forbedre brugen af ​​en Apple-telefon eller -tablet fra dag til dag.



2. Ny Animoji

Der er to ændringer på vej til Apples animerede emoji i år. Den første er tilføjelsen af ​​en dinosaur, koala, tiger og et spøgelse.

Den anden er ankomsten af ​​Memoji, disse er Animoji, der er designet til at ligne dig. Som med Animoji bruger disse dybdefølende hardware på iPhone til at spore dine ansigtsbevægelser i realtid.

Opret en Memoji, der matcher dit udseende og personlighed

Opret en Memoji, der matcher dit udseende og personlighed (Billede: Apple)

Også tilføjet til Animoji i iOS 12 er muligheden for at stikke tungen ud eller blinke og få den animerede karakter til at gøre det samme.

Disse virker åbenbart kun på iPhone X og den nye, endnu ikke udgivet, iPhone XS og iPhone X Plus. Dette skyldes, at de har det dybdefølende kamera, der er nødvendigt for at udføre ansigtssporing.

3. Foto opgraderinger

Apple er virkelig ved at forbedre Photos-appen. iPhone ser allerede på dine billeder og finder ud af, hvad der er i dem (prøv at søge efter kat eller hund i appen nu). Men det her får et stort løft.

Når du deltager i en begivenhed med nogen, giver telefonen dig mulighed for at dele billeder med dem. Hvis nogen sender dig billeder, vil telefonen kunne foreslå billeder, du har taget på samme tid og sted, som du kan sende tilbage.

Billeder kan nu lettere søges og deles med venner

Billeder kan nu lettere søges og deles med venner (Billede: Apple)

debenhams butikker lukker

Du kan også søge baseret på vage minder. For eksempel vil 'Mexicansk restaurant' returnere resultater for alle billeder, som telefonen ved, er taget i en mexicansk restaurant. Du behøver ikke at huske navnet, hvilket er afgørende, hvilket vil være meget nyttigt for dem med korte hukommelser.

4. FaceTime

Apples stemme- og video-app får også en stor opdatering. Du kan nu have gruppeopkald med op til 32 personer. Dette lyder måske uoverskueligt, men videoen af ​​personer i opkaldet ændres størrelse, mens de taler. Alle andre er henvist til mindre vinduer, mens de lytter.

FaceTime tillader nu gruppechat med op til 32 personer

FaceTime tillader nu gruppechat med op til 32 personer (Billede: Apple)

5. Klistermærker og fotoeffekter

Vi er alle vant til fotoeffekter, men Apple tilføjer muligheden for at bruge dem i FaceTime. Du vil også være i stand til at bruge teksteffekter - som at tilføje talebobler.

Hvis du og dine venner alle bruger iPhones, vil gruppebeskeder give dig mulighed for at inkludere alle i et FaceTime-opkald.

Du kan også bruge Animoji med FaceTime. Ser du lidt søvnig ud? Bare optræde som en dinosaur, og ingen vil nogensinde vide det. Du kan også downloade klistermærkepakker i iMessage-butikken, som også kan spore dit ansigt.

6. Forøg din virkelighed

Du har måske ikke brugt Augmented Reality endnu, men Apple skubber nye funktioner, der vil gøre apps, der bruger det, meget mere spændende.

Brug af dit telefon- eller tabletkamera AR giver spil- og appudviklere mulighed for at udvide den virkelige verden med fremmede angribere, pokemon eller give dig mulighed for at se, hvordan en ny sofa ville se ud i din lounge.

Apples nye augmented reality-system er indbygget i iOS 12 med massive forbedringer

Apples nye augmented reality-system er indbygget i iOS 12 med massive forbedringer (Billede: Apple)

Bag kulisserne kalder Apple de værktøjer, app-skabere bruger 'ARKit'. Den anden version af dette lanceres med iOS 12 og giver dig mulighed for at spille spil med venner, hver af jer ser en AR-verden fra din egen position.

Det er endda muligt for spil og apps at placere AR-objekter i den virkelige verden, som du kan vende tilbage til igen og igen. Dit køkkenbord kan være vært for virtuelle Jenga, hvor blokkene bliver på plads, indtil du vender tilbage.

7. Meddelelser

Et område, som Android-brugere hævder, mangler på Apple-enheder, er meddelelserne. Apple har tydeligvis været opmærksom, fordi iOS har en masse forbedringer til, hvordan den fortæller dig, hvad der sker.

For det første kan notifikationer nu stables. Så du vil se en notifikation fra WhatsApp med de andre stablet bag den. Tryk på den, og de udvides alle, så du kan se alt på ét sted.

Der er også nye muligheder for at administrere notifikationer. Hvis du trykker på hver, får du flere muligheder. Du kan enten få yderligere beskeder leveret stille eller roligt eller slå dem fra. Du kan også få adgang til iPhone-meddelelsesmenuen her.

8. Administrer din tid og dit barns tid

Verden har besluttet, at vi bruger vores telefoner for meget, så både Apple og Google laver ændringer til iOS og Android, der hjælper os med at bevare kontrollen.

En ny sengetidstilstand stopper alle notifikationer i de timer, du har angivet. Du kan bruge din telefon som normalt, men beskeder, opslag på sociale medier og nyheder vises simpelthen ikke som notifikationer.

claudia winkleman datter brænder
Apples iOS 12 tillader specifik sporing af den tid, du bruger i apps, og giver dig mulighed for at sætte tidsgrænser

Apples iOS 12 tillader specifik sporing af den tid, du bruger i apps, og giver dig mulighed for at sætte tidsgrænser (Billede: Apple)

Du vil også kunne se en oversigt over al den tid, du bruger på din telefon. Har du et problem med sociale medier? Nå, iOS 12 hjælper dig med at se, hvor meget Facebooking du laver, og lader dig sætte en tidsbegrænsning på det, hvis du vil.

For voksne, der ønsker at administrere, hvordan børn bruger telefoner og tablets, er der mulighed for at sætte grænser for spil, apps og websteder. Du kan også indstille app-specifikke grænser, så kun 30 minutters diskussion Twitter om dagen, eller en times se på hunde på Instagram . Det er op til dig, hvordan du begrænser, hvordan din familie bruger deres enheder.

iPhone

9. Forstyr ikke

Ud over at styre, hvordan du bruger apps baseret på tid, er der også nye muligheder for at indstille tidspunkter, hvor du ikke vil forstyrres.

Du kan endda låse notifikationer ude, indtil du når et bestemt sted. Så for eksempel når du kommer på kontoret, eller når du flytter hjemmefra. Fantastisk, hvis du ønsker at få noget ordentlig nedetid fra arbejdet i din fritid.

Får min iPhone, iPad eller iPod iOS 12?

Apple understøtter en rigtig lang liste af telefoner med denne opdatering.

Iphone 5s

iPhone 6 og iPhone 6 Plus

iPhone 6s og iPhone 6s Plus

iPhone SE

iPhone 7 og iPhone 7 Plus

iPhone 8 , iPhone 8 Plus

iPhone X

Selv ældre telefoner som iPhone SE får iOS 12-opdateringen

Selv ældre telefoner som iPhone SE (ovenfor) vil få iOS 12-opdateringen

Og følgende iPads understøtter også iOS 12:

iPad Air (2013)

iPad Air 2 (2014)

iPad mini 2 (2013)

iPad mini 3 (2014)

iPad mini 4 (2015)

iPad Pro 12.9 (2015)

iPad Pro 9.7 (2016)

iPad Pro 12.9 (2017)

hans mørke materialers placeringer

iPad Pro 10.5 (2017)

iPad (2017)

iPad (2018)

Og hvis du har en iPod 6. generation, får du også iOS 12-opdateringen.

Hvornår kan jeg få iOS 12?

Apple lancerer normalt den nye version af iOS tirsdagen efter, at det har annonceret den nye iPhone-serie. Det sker onsdag den 12. september i år. Så forvent udgivelsen den 18. september.

Hvordan får jeg iOS 12?

På lanceringsdagen vil din iPhone registrere, at den nye version er klar. Denne proces er dog muligvis ikke den hurtigste måde, og Apples downloadservere bliver meget travle, når den nye version af iOS lanceres.

Du kan tjekke manuelt ved at gå til indstillinger > generelt > softwareopdatering. Dette bør starte kontrolprocessen på dagen og kan give dig download før nogle andre mennesker.

Det er dog en stor download, så du skal være på Wi-Fi, når den ankommer.

datatal ='3' data-numberedMest læste
Gå ikke glip af