I'm a Celebrity's Kendra Wilkinson blev drukket eller STENET under 60 sekunders sex med Hugh Hefner

Tv Nyheder

Dit Horoskop Til I Morgen

jeg

Kendra skrev alt om sit Playboy -liv i sin erindringsbog(Billede: Rex / Getty)



Model Kendra Wilkinson holdt sig beruset eller stenet, da hun boede i Playboy -palæet.



I'm A Celebrity løftede låget på, hvordan det egentlig var, og sex med Hugh Hefner varede normalt omkring 60 sekunder, men var en opgave for hende.



Hun tilføjede: Jeg var normalt meget fuld på de aftener, jeg havde en tendens til ikke at bekymre mig om meget før den næste dag. Jeg var nødt til at være meget fuld eller ryge masser af ukrudt for at overleve de nætter.

shona kroning street død

Omkring minutmærket trak jeg mig væk, og det var gjort. Det var som et job. Ur ind, ur ud. Det er ikke sådan, at jeg nød at have sex med ham.

Kendra handlede som om sex ikke var på dagsordenen, da han var sammen med Playboy kingpin Hugh under en snak med Mel Sykes. Og hun vendte tilbage fra at ødelægge sin virkelige reaktion på at boltre sig med Hugh, der var 78, mens hun var bare 18.



Hun redegjorde for sine følelser af at være 'keder sig' i sin erindringsbog i 2010, og huskede, hvordan hendes første seksuelle eksperiment kom foran syv andre piger i Hef & apos; s soveværelse under et vildt palæ.

I sin bog fra 2010, Sliding Into Home, siger Kendra Wilkinson også, at hendes første ord til Hugh Hefner var de samme som dem, hun brugte mod Edwina Currie i junglen - hold kæft.



Modellen udtalte ordene i telefonen, fordi hun ikke troede, at det var Hef og regnede med, at det var et sjov.

Men tingene gik hurtigt derfra, og hun var snart hans kæreste.

lee ryan og liz mcclarnon

O n I & apos; m A Celebrity Kendra fortalte Mel Sykes: 'Jeg ville bare feste. Og jeg havde det sjovt. Det var så sjovt, 'sagde Wilkinson, 29, til tv-præsentationsmodellen Melanie Sykes.

'Hef bad mig om at være en af ​​hans veninder og bo i palæet, og jeg var ligesom, & apos; jeg ved ikke engang, hvad det betyder, men helvede, ja! Jeg er der! & Apos; Jeg boede i denne lille røv lejlighed. ... Jeg bad om alt for at få mig væk derfra. '

Men vidste Wilkinson, at sex med herregården i hovedsagen var en forudsætning for at bo der?

'Jeg flyttede ind, og der gik uger, og jeg vidste ikke, at sex var involveret,' sagde hun. 'Fordi jeg ikke vidste noget om Playboy. Jeg havde lige taget gymnasiet. '

Sådan her? Vidste du, at vi har en dedikeret tv- og filmside på Facebook?

Se galleri

Se Også: