Sådan holder du babyer og små børn afkølede i britisk hedebølge - og hjælper dem med at komme i søvn

Familie

Dit Horoskop Til I Morgen

Efter en grå, elendig vinter glæder de fleste af os voksne sig over varmen.



Men selvom vi elsker at få mest ud af det med picnic, grill og generelt at være udenfor, kan temperaturstigningen være en reel bekymring for forældre, der er bekymrede over deres børns helbred.



Babyer er særligt sårbare over for overophedning - og kan ikke fortælle os, hvornår de føler sig for varme - hvilket betyder, at forældre skal holde et konstant øje med dem.



andy er en berømthed

Det er vigtigt at holde vores babyer kølige i den sværmende varme - læs mere for mere information og for 14 tips til, hvordan du hjælper dine små med at slappe af i sommer fra The Sleep Nanny, Lucy Shrimpton.

Risiko for overophedning

Din baby bliver sandsynligvis urolig, hvis den føler sig for varm eller for kold, så han kan fortælle dig det. Han kan være sværere at lægge sig til at sove end normalt eller vågne oftere på grund af ubehag ved temperaturen.

Baby sover

Det kan være svært at få de små til at sove i dette vejr (Billede: Getty)



Mor kysser baby datter

Følg dette råd, hvis du er bekymret for din lille (Billede: Getty)

Nyfødte er i fare for pludseligt spædbarnsdødssyndrom (SIDS), hvis de overophedes, så kontroller, at din nyfødte ikke har et fugtigt hoved eller hals, hvilket er tegn på sved. Hvis ansigtet er rødere end normalt, eller han har udslæt, eller du bemærker hurtig vejrtrækning, kan det være tegn på overophedning.



Læs mere

Råd om varmt vejr
Sådan holder du dit hus køligt For varmt til at børn kan gå i skole? Sådan holder du babyer og børn kølige Kan du forlade arbejdet, hvis det er for varmt?

14 tips til at holde din baby kølig

1. Klæd din baby passende på til stuetemperaturen

Hvis rummet er meget varmt, for eksempel over 25 grader det meste af natten, kan bare en ble og tynd bomuldsvest være tilstrækkelig. Hvis rummet er mellem 20-23 grader vokser en shortie baby eller shorts og t-shirt pyjamas måske med strømper eller bare en ble og en 1 tog sovepose.

Hvis din baby er for ung til enhver form for sengetøj, og det er for varmt til en sovepose, skal du blot klæde dem på i passende tøj til stuetemperaturen, så der ikke er behov for overdækning.

Far holder baby pige

Hvis det svulmer, er det nok bare en ble og en tynd søvnsæk (Billede: Getty)

2. Skab en leg

I løbet af dagen skal du åbne alle vinduer på samme etage for at skabe et gennemblæsning og trække gardin to tredjedele af vejen over for at blokere for varm sol, men stadig tillade vinden igennem.

3. Ventilér dit hjem

Åbn din loftslem, hvis du har en til at tillade varme at slippe op gennem taget.

4. Brug passende sengetøj

Brug kun bomuldslagner og undgå vandtæt madrasbetrækning, da dette vil holde på varmen og få din baby til at svede.

5. Giv dem et hurtigt, forfriskende bad

Et lunkent bad eller lidt køligere bad end normalt kan hjælpe med at opfriske din baby inden sengetid og lindre enhver klamhed. Gør det til et hurtigt bad, så hun ikke bliver for kold.

Babybad

Afkøl i et lunkent bad (Billede: Getty Images)

6. Få et rumtermometer

... så du ved, hvilken temperatur du har at gøre med. Dette vil fjerne gætterierne og give dig ro i sindet, at du har klædt din baby passende på.

7. Læg is på babyens værelse

Store flasker frosset vand (1 liter plus) placeret i babyens værelse kan hjælpe med at afkøle luften, når de smelter natten over.

Mor og søn

Kontroller, at din baby vil have det godt i sengen natten over (Billede: Getty)

8. Giv elektriske blæsere en hjælpende hånd

Elektriske ventilatorer blæser ofte bare den varme luft rundt, men placer en stor skål is eller nogle frosne vandflasker foran blæseren for at afkøle luften, der cirkulerer rummet.

9. Hold baby rolig

En rolig baby vil forblive køligere end en frustreret baby, så prøv at opretholde en beroligende sengetid og tilbyde tryghed og komfort, hvis han er ophidset. En kølig flanel eller kold komprimering, der er blidt skånsom mod din baby, kan hjælpe med at afkøle og berolige ham.

Læs mere

Baby råd
Sådan beroliger du en grædende baby Tips til træning af baby til at sove godt Hvornår sover babyer hele natten? Hjælper en baby med forkølelse

10. Opbevar lidt vand på køl

Din baby skal muligvis drikke mere end normalt. Koldt vand er fantastisk, så for unge babyer er det værd at afkøle noget faktureret vand og afkøle det til brug om natten. Ammende babyer forbliver hydreret på modermælk.

Mor flaske fodring baby på sofa

Det er vigtigt at holde barnet hydreret i varmt vejr (Billede: Getty)

11. Overvej flytteværelser

Hvis du ikke kan holde din baby kølig i sit eget værelse, kan du overveje at flytte hende til et køligere værelse i huset midlertidigt.

12. Stil dem op for hele natten - ikke kun aften

Husk, uanset hvor varmt det er ved sengetid, vil temperaturen falde om natten, så lad ikke din baby ligge i barnesengen i en ble, hvis den falder til under 25 grader om natten. Du vil måske tjekke ham, før du går i seng for at se, hvordan temperaturen er.

13. Kontroller nøjagtig babyens temperatur

Hænder og fødder bliver koldere end resten af ​​kroppen, så det er naturligt, at disse føles lidt koldere ved berøring. Hvis du er i tvivl om din babys temperatur, skal du føle ryggen på nakken eller bruge et termometer.

Stol ikke på at røre ved hænder og fødder (Billede: Getty)

14. Sæt dig selv i deres sko

Babyer vil være behageligt klædt på til temperaturer, som du ville klæde dig selv. Så spørg dig selv, hvor varmt det føles, og hvad du ville have det godt med, når du overvejer, hvordan du skal klæde dig på.

Bare husk, du kan trække betrækene over dig, men hun kan ikke, så forestil dig, at du går i seng uden sengetæpper.

skitse fra tatoveringsfiksere

For mere information og tips fra The Sleep Nanny (Lucy Shrimpton) besøg www.sleepnanny.co.uk eller følg hende på twitter @lucysleepcoach

Se Også: