Hvordan Hikkepigen blev en dræber - teenager, der fandt berømmelse med kronisk tilstand, lokkede manden til sin død

Tv Nyheder

Dit Horoskop Til I Morgen

I disse dage ser det ud til, at alle virkelig får deres 15 minutters berømmelse. Men Jennifer Mee har i lige stor grad oplevet berømmelse og berygtelse - og fandt ud af, at de ikke let spiller sammen.



Jennifer var bare et normalt barn, den 15-årige datter af en servitrice og en stedfar på fordele, da hun blev kendt for-af alle ting-at hikke.



Det lyder sjovt. Men at hikke 50 gange i minuttet, som Jennifer gjorde ukontrollabelt i fem uger, blev hurtigt et problem.



Hun prøvede alt, fra crank home remedies til læger, en hypnotisør og en akupunktør - indtil hikken endelig stoppede alene.

Jennifer Mee på Lowell Correctional Facility i Ocala (Billede: ITV)

Jennifer fandt global berømmelse gennem sine kroniske hikke



På det tidspunkt havde Jennifer optrådt i chat -shows i hele USA og verden.

Fra sit hjem i St. Petersborg, Florida - i hele Europa mod øst og Japan mod vest - blev hun kendt som The Hiccup Girl.



Tre år senere, i 2010, var den engang berømte Mee faldet ind med en dårlig masse.

Hun mødte eleven Shannon Griffin, 22, online - og en uge senere lokkede han ham til et forladt hus under påskud af at købe marihuana.

masterchef de professionelle 2019

Da hun var der, stjal hendes kæreste og en husfælle ham med gevær. Shannon kæmpede med parret - og blev skudt fire gange i brystet og efterladt døende i en gyde.

Mee mødte eleven Shannon Griffin, 22, online - og en uge senere lokkede han ham til døden

Mee, dengang 18, var ikke på stedet og insisterer på, at hun ikke vidste, at hendes venner havde en pistol. Men i henhold til lovgivningen i Florida blev hun fundet skyldig i mord i første grad, fordi hun havde oprettet røveriet.

Piers Morgan, der har undersøgt sagen for sin ITV -serie Killer Women, tilbragte tid med Mee.

Han afslører: Af alle de kvinder, jeg interviewede til denne serie, var Mee den, som jeg følte mest sympati for.

Ikke for den kriminalitet, hun hjalp med at begå, men for at hun fik sit liv vendt på hovedet af vanvittige kroniske hikke, der kortvarigt gjorde hende til en global berømthed.

Den frygtelige lidelse og efterfølgende flirt med berømmelse skadede hendes skolegang og hjemmeliv - og sendte hende ned ad en vej til uønsket selskab, småkriminalitet og i sidste ende et mord.

hvad betyder 37

Mee mødte Piers Morgan til sin Killer Women -serie (Billede: ITV)

Uden hikken ville hun næsten helt sikkert have forvildet sig ind i det andet, mørkere liv.

Men det var ikke kun hendes liv, der blev ødelagt - eller hendes ofres.

Morgan siger: Mit interview med hende var meget trist, men mit interview med hendes stakkels mor og hendes lillesøstre var fuldstændig hjerteskærende.

big mac og pommes frites

Så mange liv ødelagt af et øjeblik med stum vanvid.

Jennifer forsøgte at udvise hårdhed, da jeg mødte hende i fængslet - men jeg kiggede ind i hendes øjne og så en forskrækket ung kvinde, der vidste, at hun havde ødelagt sit liv og desperat ønskede en ny chance for at bevise, at hun ikke er den onde morder, alle tror, ​​hun er.

Mies sag var en, der splittede Amerika. Endnu en gang var hun i fokus for chatprogrammer og nyhedsprogrammer.

De to mænd, Mee boede hos - hendes kæreste Lamont Newton og hans ven Laron Raiford - stjal Shannon for kun $ 50, før han kæmpede og døde.

Mee boede sammen med sin kæreste Lamont Newton, der dræbte Shannon

Mee tog på flugt med de to mordere. Men Shannons tegnebog og nøgler blev fundet i hendes lejlighed, hendes fingeraftryk på hans kørekort.

I henhold til lovgivningen i Florida kan en person, der deltager i et røveri, der fører til et dødsfald, stadig idømmes livsvarigt fængsel uden prøveløsladelse, selvom de ikke trak i aftrækkeren.

I september 2013 hørte en domstol en optagelse af en telefonsamtale, Mee havde med sin mor timer efter hendes anholdelse. Jeg dræbte ingen, sagde hun. Jeg klarede alt ... det gik galt, mor. Det gik bare ned ad bakke efter alt skete, mor.

Den hikende morder havde hostet. Hendes indrømmelse af, at hun satte alt op, menes at have været en nøglefaktor i juryens skyldige dom, som de tog kun fire timer at nå.

Anklager Jan Olney opsummerede det: Vores stjernevidne er Jennifer Mee.

Laron Raiford, sammen med Lamont Newton, dræbte Shannon

Mee husker øjeblikket og siger: Det eneste, jeg husker, er at vende mig om og se på min mor. Jeg vidste lige der, og så var mit liv slut.

ryan o'connor denise lewis

Morgan forklarer: Amerika blev grebet af sagen om den såkaldte Hikkepige. Hvad fascinerede Amerika var dette grundlæggende spørgsmål: selvom Jennifer ikke trak i aftrækkeren, havde denne tilsyneladende uskyldige teenager bevidst lokket en mand til sin død?

Morgan indrømmer, at han er bekymret over, at Mee sandsynligvis aldrig vil blive frigivet, selvom hun aldrig trak i aftrækkeren, ikke var der, da det skete og ikke vidste, at Shannon ville blive dræbt.

Han siger: Jennifer vidste ikke, at hendes to wannabe gangster -kammerater havde en pistol og troede, at de bare ville stramme denne fyr lidt op.

Shannon Griffin blev bestjålet for kun $ 50, før han kæmpede og døde

Hun var en halv kilometer væk, da pistolen blev affyret. Men fordi hun lokkede ham, blev hun fundet lige skyldig som de andre i hans død. Som et resultat kommer hun aldrig ud af fængslet - hvilket virker utroligt drakonisk. I Storbritannien ville hun tjene mindre end syv eller otte år under en lignende omstændighed.

Morgan afslører også, at det var Mees tidligere berømmelse - dog uskadelig - der kan være kommet tilbage for at bide hende.

Han siger: Hendes advokat sagde til mig, at han måske havde været i stand til at lave en sagsbehandling på omkring 10 år mod at hun vidnede mod de andre - hvis hun ikke havde været den berygtede 'Hikkepige'.

Anklagemyndigheden ønskede at tage et eksempel på grund af hendes 'berygtelse'.

hvad betyder 1111 engle

I en tale til Morgan fra Lowell Correctional Institution i Florida indrømmer Mee, at hun nu mener, at hun fortjener en hård straf. Hun fortæller ham: Jeg føler ikke, jeg skal kaldes en morder, nej. Føler jeg, at jeg skulle have fået tid i fængsel? Ja. Hvor lang tid? Ingen.

Men når du så sidder og lader det vandre gennem dit sind, gør jeg det nogle gange - for han vil aldrig kunne se sit liv.

Jeg var ikke den, der trak i aftrækkeren, men jeg er lige så skyldig. Men jeg er ikke denne 'koldhjerte -morder', som nogle mennesker får mig til at være.

Da hun første gang trådte bag tremmer som en dømt morder, vendte hendes bizarre fortid tilbage for at hjemsøge Mee.

Hun siger: Da jeg først kom på denne forbindelse, havde jeg en dame til at fortælle mig: 'Er du ikke Hikmorderen?' Jeg kiggede bare på hende og blev ved med at gå ... for der er ingen begrundelse for, hvad der skete den aften. Mies mor Rachel kæmper stadig med at forstå. Hun siger: At høre, at hun er gået i fængsel resten af ​​sit liv i 20'erne - det er som at miste dit barn.

Jennifer alene ville aldrig have gjort noget lignende.

Spurgt til sine egne konklusioner, siger Morgan: Jennifer gjorde en meget dårlig ting, men jeg tror ikke, at hun vidste, at hendes venner havde en pistol. Men jeg føler mig mere træt af den unge mand, der døde.

Han ville stadig være i live, hvis han ikke var stødt på Jennifer Mee på sociale medier. Det er en rystende fortælling om vores tid.

Se Også: