GOD HÅNDTAG

Verdens Nyheder

Dit Horoskop Til I Morgen

Griff Rhys Jones hang uden for en 30-etagers New York-skyskraber for at rengøre vinduer i sin nye tv-serie, Greatest Cities of the World.



Han trodsede også et besøg på en barsel for at være vidne til fødslen af ​​en helt ny tilføjelse til Big Apple's 8,2 millioner indbyggere.



Men en af ​​hans største udfordringer i livet kom, da han måtte trække halvliter øl til en pub med tørstige punters.



For Griff, 54, der gjorde sit navn i slutningen af ​​70'erne & apos; komedie Not The Nine O & apos; Clock News, har ikke drukket alkohol i 24 år - og er fast besluttet på at beholde det på den måde.

'Sæt det sådan her,' forklarede han, 'det skulle være en temmelig større begivenhed i mit liv, end en producent sagde til mig i en pub, & apos; Griff, har en pint af den urteoprensende ale & apos; før jeg sagde ja til alkohol igen.

lee hendrie becky hendrie

'Der ville være en meget, meget bedre grund til at komme ud af vognen.'



Griff, der er gift med grafisk designer Jo og far til arkitektstuderende søn George, 24, og kunststuderendes datter Catherine, 21, opgav sprut efter at have fanget hepatitis, mens han optrådte i et West End -stykke.

Han kunne ikke drikke i et år og opdagede derefter, at han havde mistet lysten til det.



Hvilket nok er lige så godt.

Da han talte om sin tidligere manglende evne til at stoppe med at drikke, sagde han: 'Jeg ville elske at kunne drikke et par glas vin og lade det blive ved det, men jeg var en af ​​dem, der ikke kunne.

'Det var som jordnødder. Hvis jeg begynder at spise jordnødder, har jeg ved slutningen af ​​aftenen spist et kilo. '

Så selv da hans tørst efter sprut vendte tilbage, forblev Griff alt sammen.

'Der har været tider siden, hvor jeg har savnet det frygteligt, men nu savner jeg det slet ikke. Det er ikke en del af mit liv.

Kaffe, ja, men ikke alkohol, «siger han.

'Det sjove er den måde, andre mennesker reagerer på, at du ikke drikker alkohol. Jeg kan huske, at jeg for nogle år siden spillede poker med Keith Allen, Lily & s far.

'Vi havde gjort det i flere måneder, da han en nat gik til baren i klubben, hvor vi var i for at købe nogle drinks og spurgte mig, hvad jeg ville.

'Han blev virkelig ked af det, da jeg fortalte ham, at jeg ikke drak noget stærkere end kaffe, og der var spændinger mellem os.

'Jeg formoder, at Keith måske havde følt sig lidt flov over ikke at bemærke, at jeg ikke drak alkohol, men der var bestemt et lille øjeblik ved det.

'Jeg kan godt lide at være sammen med folk, der drikker, men omkring klokken to om morgenen siger jeg & bye-bye & apos; fordi drikkerne er gået et andet sted, og jeg ikke længere kan tale med dem.

'Uanset om jeg er i en bar eller til en fest, kommer jeg med mine undskyldninger og går.'

Hvis Griff har haft en ekstrem succes med at skære sprutet ud, indrømmer han, at han ikke har været en mindre vinder ved at fortsætte sit temperament. Og også hans overvældende ønske om at træffe afgørende beslutninger, ofte med uheldige konsekvenser.

Han blev for nylig mærket & apos; Storbritanniens Angriest Man & apos; af medierne og til tider er det let at se hvorfor.

Han er meget opfattende. Han regner for eksempel med, at der er noget 'lidt underligt' ved voksne mænd, der kender hver eneste linje i Star Wars.

Og selv Doctor Who kan få ryggen op. Han siger: 'Jeg ved, at alle i tv bliver meget begejstrede for Doctor Who, men jeg har aldrig set det, da det vendte tilbage til vores skærme og ikke har lyst til det.

'Det kedede mig sjældent, da jeg så det som 15-årig, og det kan muligvis gøre det igen.

'Nogle af aviserne betegnede mig som & quot; Storbritanniens vredeste mand & apos; efter jeg filmede de seneste dokumentarfilm til BBC2 om vrede, hvad jeg syntes var lidt uretfærdigt.

'Jeg bliver vred - jeg ville ikke have lavet programmerne, hvis jeg ikke havde gjort det - men der er sandsynligvis vrede mennesker end mig i nærheden.

'Det, der virkelig var interessant, da jeg lavede disse programmer, var erkendelsen af, at jeg havde et karaktertræk, der er langt mere skadeligt for mig end min vrede. Det er denne tvang til at sige ja til at gøre ting, som jeg så fortryder længere nede på linjen.

'Noget, der virkede så godt, for seks måneder siden, pludselig ikke virker en rigtig god idé, når du står op klokken seks om morgenen og filmer indtil 11 om natten - og mængden af ​​arbejde, du laver, er forhindrer dig i at se din familie og venner i dage eller endda uger i træk. Men konsekvensen af ​​at sige ja så meget er, at jeg nok arbejder for meget. Jeg arbejder bestemt lige så hårdt, som jeg nogensinde har gjort, og jeg ved ærligt talt ikke, hvorfor jeg gør det.

'Jeg tror bestemt ikke, at jeg nogensinde har været i stand til at få balancen mellem arbejdsliv og liv tilfredsstillende.

'Og der kan have været projekter, jeg skulle have sagt nej til, hvor jeg har tænkt, halvvejs i filmen,' Hvad er der i vejen med mig? Hvorfor i alverden sagde jeg ja til dette? & Apos;

'Denne vanvid ser ud til at strække sig til selve programmerne.

'Jeg har set det program, jeg har lavet om Paris til serien om Greatest Cities Of The World, og der er denne sekvens, hvor jeg tydeligvis bliver alt for begejstret til mit eget bedste.

'Jeg sidder der og tænker:' Ro dig ned, din fjols - du vil gøre dig selv til en ulykke '.

'Jeg ved, at min kone Jo var lidt forstyrret over, at jeg blev offentliggjort med min vrede og lavede et par tv -dokumentarer om emnet, men jeg kunne bare ikke lade være med at sige ja.

'Jeg får denne vanvittige impuls til at gøre noget, til at lave et bestemt program - måske nu skulle jeg lave en dokumentar om at få vanvittige impulser til at gøre ting.

'Problemet er, at jeg allerede i år har sagt ja til for mange andre ting, så jeg ville ikke have tid.'

Griff har faktisk for nylig overtaget denis Norden som vært på It & apos; ll Be Alright On The Night, viser bloopers, og ITV planlægger at transmittere de to første programmer, han har optaget senere på året. Han har også sagt ja til at filme flere Three Men In A Boat, BBC -dokumentarserien, hvor han og showbiz -vennerne Rory McGrath og Dara O & Briain sejler ned ad britiske vandveje i forskellige typer håndværk.

Griff vil bruge meget af denne måned på at lave den nye serie programmer i Cornwall.

'Jeg håber kun, at det ikke er for udfordrende, ikke for koldt og stormfuldt,' siger han, selvom han ser ned på en stol på et hotel i London, ser det ud til, at han sandsynligvis skal vågne lidt med et ansigt fuldt af kulde vand.

Han nægter at indrømme at føle sig så udmattet, som han ser ud, men afslører, at han har arbejdet stort set hver dag i år.

Hans eneste time-off kom, da han foretog to korte ture til Sydfrankrig for at sejle sin yacht Undina, fortøjet ved Marseille.

kan du tage paracetamol, mens du er gravid

'Jeg har filmet en af ​​It & apos; ll Be Alright On The Nights, vrede dokumentarer, de tre dokumentarer om verdens største byer, New York, London og Paris.

'Jeg er blevet formand for Civic Trust, og jeg har spillet min rolle i at drive et produktionsselskab baseret i Cardiff kaldet Modern. Så der har ikke været meget fritid.

'Min søn George kaldte mig en fraværende far, da jeg sejlede rundt i Østersøen og filmede en serie for BBC for et par år siden, og dette år har været særligt skørt, helt gal.'

Cambridge University -kandidat Griff medvirkede i komedieskitshowet Not The Nine O & apos; Clock News med Mel Smith, Rowan Atkinson og Pamela Stephenson.

Han og Mel spillede også for grin i deres tv -komedieshow Alas Smith And Jones.

Det var et yderst værdifuldt partnerskab, ikke mindst fordi parret dannede tv-produktionsselskab Talkback, der blev pisket for en iøjnefaldende £ 62million i 2000.

Salget, på højden af ​​aktiemarkedet boom, siges at have netto Griff mindst £ 20million. Så i sandhed behøver denne arbejdsnarkoman slet ikke at arbejde, hvis han var så tilbøjelig. I dag ejer den Cardiff-fødte stjerne luksushuse i Suffolk og Londons Soho, sidstnævnte en enorm georgisk ejendom, der er konverteret fra en blok af kontorer. På trods af sin rigdom indrømmer han dog at være forsigtig, når det kommer til penge.

Seerne så ham køre sin lille Vauxhall -folkebærer i sin BBC -serie om vrede, og det er ikke hans stil at slå hårdt på luksus.

Han siger: 'Mit svar på at få en stor sum penge ville være at bede om ekspertrådgivning og derefter investere dem.

'Der var engang, hvor jeg ville købe en stor stor skov, selvom det ikke var til investeringsformål, men for chancen for at gå og lytte til fuglene.

'Men Clive Anderson, min gamle ven, slog mig hellere mod den ene, og jeg har ikke længere lyst.

'Grundlæggende spiller jeg sikkert, når det kommer til penge.'

Verdens største byer med Griff Rhys Jones, ITV1, onsdage, 21.00.

& apos; Vin er som jordnødder. Hvis jeg starter med nødder, fortsætter jeg, indtil jeg har haft et kilo & apos;

& apos; Lily Allens far Keith blev virkelig ked af det, da jeg fortalte ham, at min eneste stærke drink var kaffe & apos;

Se Også: