Glem iPhone 11 - det er de bedste iPhones til at købe lige nu

Teknologi

Dit Horoskop Til I Morgen

Apple afslørede sine helt nye iPhones i denne uge, inklusive den nye iPhone 11 og to 'Pro'-modeller - den iPhone 11 Pro og Pro Max .



De nye modeller kan prale af hurtigere chips, multi-linse kameraer og forbedret vandmodstand og fås i en række jazzede farver.



Men hvis du ikke er overbevist om, at disse relativt trinvise opgraderinger retfærdiggør de høje prisskilte (729 £ for iPhone 11, £ 1.049 for 11 Pro og £ 1.149 for 11 Pro Max), så vil du måske overveje en billigere løsning .



Der er selvfølgelig hundredvis af lavere omkostninger Android smartphones på markedet, som kan lige så meget - eller i nogle tilfælde mere end - Apples håndsæt.

Men hvis du er en hård iPhone-bruger og gift med iOS-operativsystemet, er disse de bedste iPhones, du kan købe lige nu.

mary bær bagt skinke

iPhone 8 Plus

Den bedste 'budget' mulighed lige nu er iPhone 8 Plus , som er blevet reduceret fra £699 til £579, efter lanceringen af ​​iPhone 11-familien.



Nej, den har ikke nyere funktioner som kant-til-kant-skærm eller FaceID , men det har det altafgørende dobbeltkamera, hvilket betyder, at du kan tage smukke 'Portrættilstand'-billeder.

hvad betyder 260

Den er som de nyeste iPhone-modeller lavet af glas, så den kan oplades trådløst, og den har en generøs 5,5-tommer skærm. Det er også stænk-, vand- og støvafvisende.



Med det kommende iOS 13 opdatering iPhone 8 Plus er stadig en fantastisk mulighed med nøglefunktioner som Dark Mode, 'Look Around' i Maps og nye foto- og videoredigeringsværktøjer.

iPhone XR

(Billede: Apple)

Efter lanceringen af ​​iPhone 11 har Apple reduceret prisen på iPhone XR fra £749 ned til £629.

Udgivet i 2018, den iPhone XR var verdens bedst sælgende smartphone i første halvdel af dette år, ifølge IHS Market.

Den har mange af de samme funktioner som de højere iPhone-modeller, inklusive kant-til-kant-skærm og FaceID, og ​​den er tilgængelig i en række klare farver.

Ulempen ved denne iPhone er dog, at den kun har ét bagkamera, så du kan ikke tage billeder i 'Portrættilstand'.

Når det er sagt, vil iOS 13 bringe en række nye foto- og videoredigeringsfunktioner, der vil fungere på iPhone XR – herunder muligheden for at filme fra front- og bagkameraerne samtidigt.

bedste formel mælk uk

iPhone 8

Den billigste mulighed i Apples nuværende lineup er iPhone 8, som nu koster £479 (ned fra £599).

Det iPhone 8 har ikke en kant-til-kant-skærm eller FaceID, og ​​den har heller ikke et dobbelt bagkamera, så billeder i portrættilstand er ude.

Men hvis du vil have en grundlæggende iPhone, der fungerer godt, uden nogle smarte funktioner, så er iPhone 8 den, du skal gå efter.

21 21 nummer

Den er lavet af glas, så du kan oplade den trådløst, og ligesom de andre vil den nyde godt af iOS 13-opdateringen, så du får alle de nyeste softwareopdateringer.

iPhone XS og XS Max

(Billede: Apple)

Mens Apple officielt har stoppet iPhone XS og XS Max , de fleste af Storbritanniens store mobiloperatører sælger dem stadig, så længe lager haves.

Disse var Apples top-end iPhones sidste år, og har mange af de samme funktioner som de nye iPhone 11-modeller - inklusive kant-til-kant OLED-skærme, som er et skridt op fra LCD-skærmene på de andre iPhones på denne liste.

De har også dobbeltkameraer, der er i stand til at optage HDR-billeder og 4K-video, stereolydoptagelse, trådløs opladning, FaceID og imponerende vandtætning.

terry wogan rygskade

Tag ikke fejl, det er stadig dyre telefoner, men med detailhandlere og mobiloperatører, der ønsker at skifte lager for at gøre plads til den nye iPhone 11, er det værd at prutte.

Når du har installeret iOS 13 på dem, vil de næsten ikke kunne skelnes fra iPhone 11 Pro, bortset fra det nye kamera med tre linser.

Ældre iPhones

(Billede: Getty Images Europe)

Hvis du jager rundt på nettet, er det stadig muligt at købe ældre og udgåede modeller af iPhone som f.eks. iPhone X , og iPhone 7 og 7 Plus på sider som Amazon, eBay og musicMagpie.

Hvis du beslutter dig for at købe en af ​​disse, skal du sørge for at søge efter den bedste pris og læse anmeldelserne for at kontrollere, om enheden er ny eller renoveret.

Husk, at iOS 13 kun vil være tilgængelig på iPhone 6s og nyere, og fremtidige opdateringer er muligvis kun tilgængelige på nyere modeller, så hvis du vil holde dig opdateret med den nyeste software, er det mere sikkert at vælge en nyere model .

datatal ='3' data-numberedMest læste
Gå ikke glip af

Se Også: