Da Gemma Atkinson og Gorka Marquez offentliggøres, er her hendes kærestehistorie fra Cristiano Ronaldo til Marcus Bent

Celebrity News

Dit Horoskop Til I Morgen

Gemma Atkinson og Strictly Come Dancing’s Gorka Marquez har endelig bekræftet, hvad vi alle havde mistanke om - at de er meget mere end bare venner.



På Valentinsdag lagde Gemma et sødt snap af dem to i deres badetøj, der sad på en sten og kiggede ud mod havet, med hovedet hvilende på hans skulder og billedteksten: 'Her er til mange flere børn. Glædelig Valentinsdag @gorka_marquez '



Mens skuespillerinden Gemma konkurrerede i 2017 -serien af ​​BBC -showet, benægtede de begge, at der var noget på færde, på trods af at de blev set sammen flere gange.



Billedet, der bekræftede, at det var ægte kærlighed (Billede: glouiseatkinson/Instagram)

captain marvel udgivelsesdato uk

De havde alligevel ikke ligefrem gemt det, på trods af at de benægtede det (Billede: Instagram)

Men de ønsker ikke længere at skjule deres følelser for verden, så forhåbentlig bliver vi behandlet med mange flere elskede skud og måske endda et lykkeligt nogensinde.



Men Gemma's havde sin rimelige andel af hjertesygdomme (og sportslige mænd) tidligere. Lad os se på vejen til Gorka ...

Sladder og middag med Ryan Giggs

Ryan og Gemma spiser middag med venner, herunder hendes strengt partner Aljaz Skorjanec



Efter Strengt færdig Gemma blev opdaget med fodboldspiller Ryan Giggs, som sendte rygtefabrikken i overdrive - ikke for første gang over parret. Men Ryan tog fat på sladderen og sagde, at de havde været venner (med fordele?) I over 10 år.

At finde hendes tillid med Olly Foster

Gemma Atkinson og Olly Foster

Kærlighed med Olly Foster holdt ikke (Billede: IF)

Gemmas sidste forhold før Strictly var med personlig træner Olly Foster. Parret havde virket tilfredse, og hun fortalte NEWSAM, at hun krediterede ham for at have gjort hende til den mest tillidsfulde, hun nogensinde havde følt.

man utd vs burnley kanal

Det er fantastisk Olly er til fitness, sagde hun dengang. Han uddanner mig. Jeg føler mig mere selvsikker nu, end jeg nogensinde har gjort.

På trods af at hun havde afsløret, troede hun, at Olly var The One og planlagde at flytte tilbage nordpå med ham, parret splittede i 2016 efter tre år sammen.

kæmpe slange sluger zookeeper

Familiesjov med BGTs Liam Richards

Obligatorisk kredit: Foto af McPix Ltd / Rex Features (1249469ac) Gemma Atkinson og kæresten Liam Richard på operahuset, Manchester, Storbritannien - 16. november 2010

Gemmas forhold til Liam Richard endte i et mislykket engagement

De lavede et smukt par (Billede: Rex -funktioner)

I 2008, da Gemma var 23, var hun med i panto i Manchester. Der mødte hun kampsportsekspert Liam Richards, der nåede finalen i Britain's Got Talent i kampen mod duoen Strike.

De delte deres tid mellem Lancashire, hvor Gemma boede og Sheffield, hvor Liam var baseret.

Hun sagde dengang: Liam er dejlig og har det rigtig godt med hele min familie. Vi har det sjovt.

De datede i tre år og forlovede sig, men i 2013 annullerede de det efter angiveligt at have vokset fra hinanden.

Tænd og sluk med Marcus Bent

Tidligere Premier League -fodboldspiller Marcus Bent ankommer med sin partner til Guildford Magistrates & apos; Court, Surrey

Marcus og Gemma havde et par forsøg (Billede: PA)

I februar 2008 blev Gemma og dengang kæreste, fodboldspiller Marcus Bent, spottet ved at flytte sine ejendele ind i hendes Manchester -hjem. Parret byggede deres eget hjem, selvom Gemma havde sagt, at hun ikke var klar til ægteskab og børn og ville se, at tyverne havde det sjovt med ham, inden de slog sig ned.

De var tidligere gået sammen i 2006, men skiltes et stykke tid, da Marcus fortsatte med at danse Danielle Lloyd.

aldi tilbage til skolen

De genforenede dog efter at have boet venner og blev forlovet i oktober 2008, men så sjældent hinanden takket være arbejdsforpligtelser, og hun gav ham angiveligt hans ring tilbage i december samme år.

Te og eneste fjols med Cristiano Ronaldo

Gemma Atkinson og Cristiano Ronaldo

Gemma Atkinson og Cristiano Ronaldo

Det var under splittelsen fra Marcus, at Gemma tilsluttede sig en anden meget rig, meget berømt fodboldspiller, Cristiano Ronaldo. Hun afslørede berømt (og ret sarkastisk), at deres første date virkelig var virkelig glamourøs.

Vi gik bare til mit hus og drak kopper te og så Only Fools and Horses. Virkelig, sagde hun.

lincoln miles store designs

Fængselstiden varede ikke længe, ​​hvor Gemma hævdede, at det bare fissede ud, og medierne havde gjort mere ud af forholdet, end der var til det.

De andre...

Lee Ryan og Gemma blev afbilledet på en restaurant i London (Billede: PA)

Andre, der kortvarigt har nydt Gemma -selskabet, inkluderer den blå sanger Lee Ryan. Parret blev set på en date i London i 2007, men der kom ikke noget ud af det.

Hun datede også fodboldspiller Alan Smith i kort tid i 2006 og tilbage i 2005 var med Emmerdale -stjernen Cleveland Campbell, der spillede antikvitetshandler Danny Daggert.

Der var kontrovers, da Cleveland blev anklaget for overfald af en mand, der havde deltaget i Gemmas 21 fødselsdagsfest.

Se Også: