Fortnite sæson 7 er LIVE: Epic Games lancerer nyt kort og skins

Teknologi

Dit Horoskop Til I Morgen

Fortnite sæson 7 er nu live. Epics servere er nu sikkerhedskopieret efter rutinemæssig nedetid i morges. Nedetiden bruges til at anvende den seneste patch og teste, at alt fungerer godt før den offentlige udgivelse.



Epic startede patchen kl. 9.00 britisk tid og sluttede kl. 12:15 eller deromkring, hvilket er lidt længere tid, end Fortnite-patches normalt tager. Denne version tilføjer dog flere nye funktioner end tidligere sæsonopdateringer.



Spillere kan nu nyde opdateringsspiltilstanden, hvor Battle Pass-indehavere kan nyde deres egen private ø, hvor de kan skabe en ny arena for at kæmpe mod venner. Kendt som Creative Mode, er det en af ​​de største ændringer i spillet i nogen tid.



har du brug for tv-licens til netflix

Fornite får en ny vinterfølelse og ny spiltilstand (Billede: Epic Games)

For spillere, der ser frem til den nye kreative tilstand, advarede Epic spillere om ikke at forvente, at alt fungerer perfekt. Den nye funktion er eksperimentel, og det vil tage noget tid at udjævne fejlene.

Den nye tilstand kommer også med sin egen adfærdskodeks, hvor Epic beder spillere om at være søde ved hinanden. Det opfordrer også brugere til ikke at dele personlige oplysninger med andre og ikke dele kontooplysninger med andre.



Den nye spiltilstand er indtil videre begrænset til Battle Pass-ejere. Spillere, der ikke har et pas, kan få et for 950 V-Bucks i spilbutikken (omkring 8 £).

Fortnite sæson 7
datatal ='3' data-numberedMest læste
Gå ikke glip af

Se Også: