Facebook lancerer ny Whale-app, der lader dig skabe dine egne sjove memes

Teknologi

Dit Horoskop Til I Morgen

Uanset om det er Evil Kermit eller nedladende Willy Wonka, er det svært at gå online i disse dage uden at få øje på mindst et par memes.



Nu, Facebook har stille og roligt lanceret en ny app, der lader dig skabe dine egne sjove memes.



Appen, kaldet Whale, er blevet skabt af Facebooks New Product Experimentation (NPE) Team, som jævnligt lancerer eksperimentelle apps.



På sin App Store-liste forklarer den: Ingen distraktioner, ingen skjulte abonnementspriser. Brug dine egne billeder eller vælg fra vores lagerfotobibliotek og bliv kreativ med tekst, værktøjer, effekter og mere lige inde i appen.

For at bruge appen skal brugerne først vælge et billede, uanset om det er fra deres egen kamerarulle eller et lagerbillede fra appen.

Facebook bliver hård med politiske annonceudgifter

Facebook (Billede: Getty)



De kan derefter tilføje tekst, billeder, emoji, filter eller populære effekter for at forvandle det grundlæggende billede til en personlig emoji.

Endelig kan memet gemmes og deles via sociale medier.



Desværre ser det ud til, at Whale i øjeblikket kun er tilgængelig på, og det er stadig uklart, hvornår, eller endda om, det vil lanceres på verdensplan.

Video indlæsesVideo ikke tilgængeligKlik for at spille Tryk for at spille Videoen afspilles snart automatisk8AfbestilleSpil nu
Sociale medier

Facebooks NPE Team blev oprettet tilbage i juli, og har til opgave at skabe apps, der fokuserer på at give folk helt nye oplevelser.

Facebook forklarede: Dette er en måde for Facebook at udvikle nye typer oplevelser for folk og prøve forskellige ideer ved at skabe små, fokuserede apps for at se, om folk finder bestemte funktioner nyttige eller engagerende.

Vi kan bruge det, vi lærer, til at hjælpe med at informere vores tankegang og produktstrategi fremover.

datatal ='3' data-numberedMest læste
Gå ikke glip af

Se Også: