One Piece: Pirate Warriors 4 anmeldelse: Slås dig vej til sejr mod horder af fjender

Teknologi

Dit Horoskop Til I Morgen

Legendariske udviklere Omega Force har haft konstant succes med at harmonisere berømte franchises med deres Musou-stilede action.



Efter fem års pause fra pirat-animeen har de igen slået sig sammen med Bandai Namco for at bringe den fjerde del af One Piece Pirate Warrior-serien.



One Piece er et anime-kraftværk, der spænder over 900 episoder og viser ingen tegn på at stoppe. One Pieces enorme popularitet gennem årene har affødt et væld af spil lige fra fightere til RPG'er.



One Piece: Pirate Warriors 4 er et actioneventyr spil skabt ved hjælp af Omega Forces musou-stil. Folk kender måske ikke udtrykket 'musou', men de fleste spillere ville have spillet et af disse spil gennem årene.

Omega Force er berømte for deres Dynasty Warriors-serie og giver serier som Fire Emblem, Zelda og Berserk musou-behandlingen.

Dynasty Warriors møder One Piece



Den tredje del af One Piece Pirate Warriors blev hyldet som et af de bedste musou-actionspil på markedet på det tidspunkt, der dækkede næsten 20 historiebuer fra serien i lige så mange missioner.

Fans blev efterladt med et livligt spil, der matchede seriens energi, men der var bare så meget proppet i, at meget af historiefortællingen kom til kort i forhold til den originale serie.



One Piece: Pirate Warriors 4 forsøger at understrege fortællingen denne gang med fokus på en detaljeret genfortælling af seks af hovedhistoriebuerne fra Alabasta til Whole Cake Island og en version af Wano-buen, der kun er spillet.

I stedet for blot at spille en af ​​hovedkampene fra Alabasta som i de tidligere spil kan fans nu genopleve mange vigtige øjeblikke gennem spillenes 34 missioner.

sherrie hewson ken boyd

Selvom jeg vil anbefale nytilkomne stadig at se anime for at få den fulde effekt af, hvad serien har at byde på, fordi der simpelthen er for meget til at passe ind i et spil.

Der er masser af fanservice

jamie laing hårtransplantation

Visuelt er alt fantastisk, og blander cel-shaded grafik med en detaljeret manga-æstetik, hver af de 40 plus-karakterer spiller med glatte animationer, der ser ud som om de lige er hoppet direkte ud af mangaen.

Fans vil blive overvældet af nostalgi efter at have set alle de herlige cut-scenes, hvilket også er fantastisk for nytilkomne til serien at opleve, nogle vil måske finde dette som en mere overskuelig måde at komme ind i serien på frem for at se anime.

Lyden er et fantastisk tilbagevenden til showet og kan ændres, før du starter en mission.

Den ikoniske stemmecast fra anime vender tilbage for at spille alle yndlingsfigurerne, hvilket altid er en fornøjelse at lytte til. Pirate Warriors 4 lider under lange indlæsningstider, som kan tage et stykke tid.

Inkluderingen af ​​animes stemmebesætning får alt til at føles autentisk

Gameplayet er meget ligetil, hvilket er godt til at klippe horder af fjender ned.

Hver karakter har normalt angreb og et opladningsangreb. Hvis du blander disse sammen, kan spillerne lave nemme, men effektive kombinationer.

At hoppe og angribe vil give spillerne mulighed for at udføre forskellige kombinationer ved at indtaste de samme kommandoer.

Hver karakter har fire specielle træk, som de kan få adgang til i kamp, ​​efterhånden som spillere udvikler sig i spillet, vil deres karakterer få nye angreb og endda transformationer.

Så spillere skal vælge fire karakterer, der komplementerer hinanden. Hvert særligt træk har dog en nedkølingsmåler, så brug dem ikke bare sporadisk, men planlæg i forvejen.

der var i storebror 2013

Ligesom med tidligere titler i serien, har Pirates Warriors 4 nogle få tilstande, Dramatic Log, Free Log og Treasure Log.

Dramatic Log er opdelt i forskellige kapitler baseret på historiebuerne, med niveauer fundet inden for hver af dem, der hjælper med at fortælle historien.

Dramatic Log går glip af roligere øjeblikke inden for disse buer, men gør samtidig et fantastisk stykke arbejde med at konkretisere de afgørende øjeblikke.

Gratis log giver spillere mulighed for at afspille enhver mission ved at bruge en af ​​de mere end 40 forskellige karakterer, nogle få figurer er blevet droppet fra det tredje spil, men de er blevet erstattet med nye karakterer i både Dressrosa og Whole Cake Island historiebuen.

Der er sjove scenarier, når du vælger bestemte karakterer til niveauer, såsom at vælge Sanji, der vil stille dig ringere, når du kæmper mod kvinder, da han elsker hjerteøjne.

Nogle af bosskampene er episke

Treasure Log er, hvor spillerne skal vise deres evner, da hver episode kan være anderledes, hver gang du prøver dem igen, og afhængigt af hvor mange du rydder, kan disse episoder blive sværere.

Dette er en god chance for at spille online med en samarbejdspartner. Spillere vil være i stand til at låse op for forskellige karakterer her, denne tilstand giver en god mængde afspilningsværdi.

Pirate Warriors 4 har ikke en dedikeret online-tilstand, men tilbyder online-spil i hver af de tilgængelige tilstande i spillet.

I hver af de tre modes skal spillerne udføre missioner, der spejler anime. Inden for hvert niveau skal spillerne udrydde bølger af fjender, der til sidst vil føre til en stærkere mini-boss end hovedbossen.

De fleste af mini-bosserne er ikke karakterer i anime, men ledere af det specifikke område.

tegneserierelief 2019 i alt

Hvis du tager disse fyre ned sammen med bølgen af ​​fjender, vil du give dig mulighed for at tage kontrol over forskellige territorier, hvis du gør dette, overføres fjendernes base i dine hænder, og skare af piratallierede vil hjælpe dig i missionen.

Der er et stort antal karakterer at spille som

Dette vil næppe nogensinde være missionens hovedmål, men det vil hjælpe med at fuldføre de sværere missioner og være på vagt over for fjenden kan tage kontrollen over territorier tilbage. For at forblive tro mod anime, vil hver af hovedkaraktererne i missionens originale historie være en A.I. medlem af dit team.

Disse fyre gør ikke rigtig meget, men de er der, og du skal sørge for, at de ikke dør i alle missioner, ellers er det en øjeblikkelig fiasko.

Da de fleste kort er enorme, vil spillere blive givet notifikationer på den anden belønnet med nye træk, der er specifikke for dem.

Opgradering af hver statistik kræver ikke kun spillets valuta kendt som Berries, men andre specifikke genstande erhvervet fra at slå visse fjender.

Seneste gaming anmeldelser

Dom

One Piece: Pirate Warriors 4 er et enormt spil, der giver spillere mulighed for at genopleve ikoniske kampe som aldrig før, og spille som en af ​​de 40 plus-figurer.

tilstand af michael schumacher

Der er så meget for fans og nybegyndere at nyde, men intet nyt eller særligt for at forhindre, at spillet bliver monotont efter et stykke tid.

Også de samme problemer, som jeg føler har plaget musou-spil, eksisterer stadig, skuffende kamerastyring, som ikke er forfærdelig, men som til tider kan gøre bosskampe til en smerte.

Forskellen i sværhedsgrad mellem chefer og grynter er ligesom Himlen og Jorden. De er stort set ubrugelige og venter på at blive dræbt, de skal bare kæmpe.

Platform: Xbox One, PS4, Switch, PC

Pris: £49,99

Udgivelsesdato: Ude nu

datatal ='3' data-numberedMest læste
Gå ikke glip af

Se Også: