Episk vandland får en større opdatering til at blive en af ​​de største i verden

Asien Og Mellemøsten

Dit Horoskop Til I Morgen

Et kunstners indtryk af det nye Trident Tower(Billede: Aquaventure Waterpark)



matchende pjs til venner

Spændingssøgere vil måske begynde at planlægge en tur til Dubai til næste år, da byen forbereder sig på at åbne et af verdens største vandland!



Det Atlantis Aquaventure vandland , en del af luksus -feriestedet Atlantis the Palm, får en enorm ekspansion for 2020, og det lyder fuldstændig episk.



Vi taler om et kæmpe 34 meter højt tårn med 12 adrenalinfremkaldende rutsjebaner, herunder højhastighedsflåder, racerrutsjebaner og meget mere action.

Faktisk kommer udvidelsen til at omfatte verdens længste helt nye ProSlide® MammothBLASTTM, en 449 meter lang eventyr-vand-rutsjebane for familien, der kan se flåder skyde gennem snoede kanaler med masser af kurver, fald og stigninger op ad bakke drevet af patenteret BLASTTM vandfremdrivningsteknologi .

Der vil også være en hybrid højhastigheds-tur, hvor gæsterne kører på underkopper med åben top, når de drives af jetfly langs en bane, eller racer-rutsjebaner med cross-back-funktioner, der sikkert får adrenalinen til at pumpe.



Et kunstners indtryk af parken (Billede: Aquaventure Waterpark)

Åh, og sikker på at få din mave til at snurre er den frygtindgydende Leap of Faith -duo, hvor gæsterne tabes mere end 34 meter ved høje hastigheder.



Der vil også være masser for yngre børn takket være en dedikeret spalsh -zone med mini -versioner af de voksne forlystelser samt en matracer.

Trident -tårnet skal åbne i sommeren 2020, men selve Atlantis Aquaventure er allerede åbent - og hvis du har en ferie booket til Dubai, burde det være på din radar.

Parken kan allerede prale af 17 hektar fyldt med rutsjebaner, forlystelser og floder på Palm Island.

Poison Ivy selvmordsgruppe

Det eksisterende vandland har over 20 forlystelser og floder (Billede: Aquaventure Waterpark)

Leder du efter mere inspiration? Du kan altid se for at markere en af verdens 10 bedste vandland også fra skovlisten.

Eller for noget lidt tættere på hjemmet har vi en guide til Storbritanniens bedste vandland herunder indendørs muligheder for de dage, hvor det britiske vejr svigter dig.

Har du brug for et hvil fra al spændingen? Den dovne flod byder på en halv kilometer vendinger og byder på en smuk utrolig udsigt over Dubais ikoniske skyline.

De nye forlystelser vil gøre det til et af de største vandland i verden (Billede: Aquaventure Waterpark)

Den nye tilføjelse til vandland er en del af en større udvidelse af feriestedet, som også åbner sit nye Royal Atlantis Resort & Residences i 2020.

Det inkluderer to ejendomme, en 2,3 km lang privat strand, 35 restauranter og barer og en natklub.

Boligerne vil tilbyde 231 luksuslejligheder, 795 hotelværelser og over 90 swimmingpools inklusive en tagterrasse Skypool.

Tower of Neptune ride plakat fra parken (Billede: Atlantis Aquaventure Waterpark)

jaqueline er en berømthed

Tim Kelly, koncerndirektør og administrerende direktør, Atlantis The Palm og The Royal Atlantis, sagde: 'Hos Atlantis bestræber vi os på at levere fantastiske oplevelser og evige minder til alle vores gæster, og derfor er forbedringen af ​​Atlantis Aquaventure det naturlige næste skridt i giver den bedst mulige oplevelse.

'Vi har omhyggeligt kurateret hver attraktion for at sikre, at vi leverer den første rideteknologi til både børn, familier og spændingssøgere. Trident Tower og dets rekordstore dias vil være en spændende tilføjelse til Atlantis-oplevelsen, og vi ser frem til afsløringen i sommeren 2020. '

Læs mere

Ferier i Dubai
Bedste ting at se og gøre Bedste billige hoteller Kan det slå Orlando for forlystelsesparker? Inde i luksushotel Atlantis, The Palm

Se Også: