Emmerdale håb bragede for genforening af Aaron og Robert, da han træffer en stor beslutning

Tv Nyheder

Dit Horoskop Til I Morgen

Emmerdales Aaron Dingle vil tage en stor beslutning i næste uge på trods af håb om et gensyn med eksmanden Robert Sugden.



Seerne er blevet forvirrede over en udvikling med Roberts historie, næsten to år siden han blev sendt i fængsel og forlod showet.



Robert blev idømt 14 års fængsel for mordet på Lee Posner, efter at han havde slået ham over hovedet med en skovl og forårsaget en hjerneblødning.



For bare en uge siden afgav Luke, Lee & s bror, den skrækkelige tilståelse for sin mor, at han også havde en kamp med Lee samme dag og slog ham ud.

Emmerdale's Aaron Dingle vil tage en stor beslutning i næste uge, på trods af håb om et gensyn med eksmanden Robert Sugden

Emmerdale's Aaron Dingle vil tage en stor beslutning i næste uge, på trods af håb om et gensyn med eksmanden Robert Sugden (Billede: itv)

Lee slog hovedet, da Luke skubbede ham, og nu har hans mor Wendy stillet spørgsmålstegn ved, om dette kunne betyde, at det var dette efterår, der forårsagede blødningen, og ikke Roberts angreb alene.



Roberts søster Victoria håber, at det vil give ham en reduceret straf, og fans har tidligere stillet spørgsmålstegn ved, om det kan føre til en overraskende tilbagevenden for karakteren.

Men Emmerdale udelukkede dette hurtigt og efterlod mange triste og forvirrede, usikre på, hvorfor der var en historie, der kunne føre til et comeback, hvis han ikke rent faktisk ville vende tilbage.



Luke forlod snart showet, og i næste uge lærer Roberts eks Aaron sandheden om Luke og Robert og Victorias håb om at hjælpe sin bror.

Aaron har nydt en blomstrende romantik med tilflytteren Ben, noget der først for nylig startede op igen.

Men nye spoilere har chokeret seerne, da Aaron træffer en stor beslutning om sin fremtid, der ser ud til at udelukke et Robron -gensyn.

Robert blev idømt 14 års fængsel for mordet på Lee Posner

Robert blev idømt 14 års fængsel for mordet på Lee Posner (Billede: ITV)

Aaron har nydt en blomstrende romantik med tilflytteren Ben, noget der først for nylig startede op igen

Aaron har nydt en blomstrende romantik med tilflytteren Ben, noget der først for nylig startede op igen

Han hævder, at han er glad for Ben, og vælger endda Ben frem for et mulig gensyn med sin mand og siger 'han vil have ham, ikke Robert'.

Da Robert ikke vendte tilbage, var det uundgåeligt og for ikke at nævne, at Aaron blev meget såret af sin husbands pludselige afgang og afslag på at have kontakt med ham, så han vil sandsynligvis ikke risikere, at det samme sker igen.

Men nyheden har forbløffet fans, der ved, hvad et stærkt par Robron var og havde håbet, at Aaron altid ville vælge Robert frem for nogen.

En fan skrev: 'Forfatterne forsøger tydeligvis at bruge dette' Robert' -plotpunkt til at overbevise os om, at Aaron er følelsesmæssigt investeret i Ben ... men alt det gør er at fremhæve, hvor meget vi savner Robron. '

En anden sagde: 'Aaron vil altid have brug for/vil have Robert over den kedelige Ben ... enhver, der fulgte Aaron, ved, at du ikke erstatter en soulmate med en, der næsten ikke har været i nærheden ... og den totale mangel på kemi lukker bare aftalen. '

En tredje tilføjede: 'Tanken om, at Aaron ville vælge Ben frem for Robert, er latterlig.'

Emmerdale udsender hverdage kl. 19.00 på ITV, med en ekstra episode kl. 20.00 om torsdagen.

Se Også: